Жена издъхна пред болницата в Благоевград

От частно лечебно заведение я препратили към Спешното
47
Жена издъхна пред болницата в Благоевград
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

68-годишна жена почина пред Второ вътрешно отделение на МБАЛ-Благоевград, съобщи bTV.

Придружавана от двете си дъщери, тя дошла да си търси легло заради влошеното си състояние.

По думи на медик от болницата, жената се е лекувала 5 дни у дома, днес се влошила и потърсила болнично лечение.

От частната болница я препратили към спешното, от там и казали да си търси места в болницата и така стигнала до Вътрешно, където паднала на стълбите и починала.

Към момента не е ясно дали е била с коронавирус.

На място има и полиция.

Предстои разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
Pcr преди 3 години
И кво ревете сега! Като това е началото още не е толкова зле живейте със мисълта със адът който ще настъпи към средата на януари!!1000+ отпътували на ден!!!
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид няма, маски пречат, ограничават се свободите... сега ревете наобратно. Това искахте, това се получава. Така че такива случаи тепърва ще се случват
31
0
 
2
 
! Отговори
До БСП АКТИВСТИ преди 3 години
До ВЧЕРА - С МАСКИТЕ ВИ ЗАТВАРЯЛИ УСТИТЕ И НЯМАЛО СВОБОДА. ДНЕС - АМА ЗАЩО НЯМА МЕСТА В БОЛНИЦИТЕ - ОСОБЕНО ЗА ТИЯ, ДЕТО НЕ СИ НОСЯТ МАСКИТЕ ПРАВИЛНО. ЕМИИИИ, НЯМА КОЙ ДА ВИ ПРЕЛЕЕ МОЗЪК. ЖАЛКО ЗА ВАС. СЪЧУВСТВАМ ВИ. НО КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ ЗА ВСИЧКИ. ВИРУСЪТ Е ДЕМОКРАТ. НЕ ПОДБИРА ПО ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ.
30
5
 
5
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Трима умрели пред болниците по време на всемирна зараза ! Това е ясно ! Но какво е да умират хиляди в комунистическите лагери по време на "процъфтяваща" България по време на комунизма ????????????
29
7
 
4
 
! Отговори
Каренин от Петербург преди 3 години
Вие от Днес Бг луди ли сте ,бе ! Виждате го ТОЯ, че унищожи държавата и продължавате да цензурирате пишещите против бай Чекмеджан...
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работа, работа, работа. Просто не работите достатъчно за системата. Не работите достатъчно за ГЕРБ. Малко повечко усилия, малко повече старание, нали това е в основата на капитализма, за който ви течаха лигите? Със старание, със саможертва, с усърдие всичко се постига. Работа, работа, работа. Айде. И успех следващия път като потърсите помощ,която всъщност ви се полага по право и заслужавате. Малко повечко работа просто е необходима.
27
6
 
4
 
! Отговори
Русия преди 3 години
Бойко БойкоБанани БАНАНИ БАНАНИ
26
0
 
10
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Дори името МУ цензурират вече !!!
25
4
 
9
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Напълниха болниците за да точат касата със здрави и прави лъскави че нгенета които там ядат и пият безплатно,стоят на топло и потни дънят кечеци а наистина болните ги изритват като мръс ни кучета!Това не е държава
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Активист на БСППоредна жертва на ддеебилите и иинффантилите. Няма система която да издържи на овчите мозъци! Сега блеят.
23
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21Кой е умрял на стълбите на болниците? В Италия докторите избираха кой да ползва респиратора и кой да умре. Вие не вярвахте. Подигравахте се с НОЩ. Не искате да спазвате нищо. Поне уважение към лекарите, ако"Боко"не го уважавате. А за морала на тези, дето в пандемия се опитват да бутнат от власт правителство на който и да е, нищо няма да кажа.
22
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо сте побеснели? В цяла Европа се случва това. Елементарни неща трябва да спазвате и нямаше да се стигне до това! Мерки, които в цял свят са приети. Каза ви се, че много ще се мре. Неее! Ще горим маски. Ще се тъпчем по заведенията и хипермаркетите. "Боко", "тиквата" и не знам още какъв. Вие какви сте? И Меркел, Макрон и Борис Джонсън заедно да ви дойдат пак ще сринете каквато и да е система. ББ е най-насяно с ппросташкия ви манталитет и само той може да приложи адекватни мерки.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление, така стоят нещата! Вечно ЩЕ си бъдем неподготвени и неадекватни!!!
20
9
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
важното е че ББ от март се подготвя! срам! не оставка - РАЗТРЕЛ
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВАРНА,ЕЛХОВО,БЛАГОЕВГРАД-САМО ЗА ДЕН ТРИМА ПАЦИЕНТИ В ТРИ РАЗЛИЧНИ ГРАДА УМИРАТ НА СТЪЛБИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ.
18
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Написах, че тиквеника е забранил на хората да умират пред болниците и ми изтриха коментара хахаха какви крастави кучета са тия от Днеса не е истина.
17
3
 
29
 
! Отговори
ГЕРБ=Мафия преди 3 години
Има ли статистика колко човека умряха заради отказ на болници да ги приемат?
16
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умирачка пред болниците - гарантирано от ГЕРБ!
15
4
 
24
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
ДНЕС ЖЕНА ПАК ПРЕБ БОЛНИЦА. ВЧЕРА МЪЖ ОТ ЕЛХОВО ОБИКАЛЯ ТРИ БОЛНИЦИ. НЯМА ЛЕГЛА. УМИРА ВЪВ ЛЕНЕЙКА. ОТВРАТ МИЗЕРНИЦИ. И ИМАТ ОЧИ ДА СЕ ПОКАЗВАТ ПО СТУДИЯТА. ДА МАНИПОЛИРАТ. КОЛКО СЛУЧИАИ БЯХА??????!. НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ. НЕ. САМО БЛЯ, БЛЯ, ПА БЛА.
14
7
 
20
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
И да я бяха приели, все тая. Така наречените лекари са толко некадърни и нагли, че просто щяха да я доуморят. Пълен геноцид е това, на естествен отбор сме.