Тройното убийство във Варна - заради ревност?

Наемателят на жилището е криминално проявен варненец
53

Властите дадоха подробности за жестокото убийство в центъра на Варна. При стрелба в апартамент са убити двама души, а извършителят се е самоубил.

Няколко изстрела се чуват от един от апартаментите в блок на улица "Македония" 105. Веднага на място пристигат полиция и прокуратура. Районът е отцепен, а огледите продължават.

Още по темата
Жертвите са три – двама български и един чужд гражданин. Изстрелите идват от апартамент на първия етаж. В него живеят наематели.

"Мисля, че чужденец беше този, който е собственик на апартамента. Другите влизаха и излизаха. Но са се чули гърмежи и то 3-4. Млади момчета", казват съседи.

"Самоличността на труповете е установена. Те са на български граждани", заяви главният прокурор на Варна Красимир Конов.

"По данните, с които разполагаме, били са в приятелски отношения. Иззети са огнестрелни бойни оръжия", посочи Даниел Пашов – директор на ОДМВР-Варна.

Живущи във входа разказват, че съседите им са били проблемни и често са посещавани от полицията. Наемателят на жилището е варненец, криминално проявен. Утре ще се извършат аутопсиите на телата, както и експертизите, които ще дадат повече яснота.

Една от версиите на полицията, като причина за убийството, е ревност. Разследването по случая продължава. Предстои да бъдат направени съдебномедицинска и балистична експертиза, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
хаха преди 3 години
тя е *** от 7 години, какво я жалвате? Пуснете си някой неин клип, има ги безплатно в интернет (стотици са)
40
1
 
9
 
! Отговори
Ха-ха-х! преди 3 години
Апартамент, пълен с бойно оръжие и голяма ревност! Освен това, българско-шведски гражданин! Какви ли пари са играли!
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе изневерила ти(пък може и изневерил да е в днешно време е модерно) трябва ли да ги убиваш и да убиваш себе си. Голям праз няма да си първия нито последния на който са му кръшкали. Тегли им по една народна и ги прати да пасат трева. Мера има за всички.
38
1
 
9
 
! Отговори
е4 преди 3 години
ЗА ЕДНИ *** И СВОДНИК ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спорили са за българо македонските отношения по време на шведска тройка...
36
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължавайте със затварянията на държавата, не само убийства а и самоубийства ще има тепърва!!
35
3
 
16
 
! Отговори
Що без заглушител ? преди 3 години
Варна ... морето ... сините вълни,ад с пистолета психар сътвори.Във апартамента шведа се укри,играха с момето дяволски игри !
34
18
 
8
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Европа 5 века е убивала и грабела света. Сега й отмъщаваме. Ама само започваме.
33
4
 
5
 
! Отговори
до 30 преди 3 години
Защо да си измисля?! Само цитира написаното в статията!
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен#27 Не, страх ги е от ония в Осло
31
3
 
29
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Убитата се казва Диляна, която от 3 години работеше като ***, заедно с приятелката си/сестра Изабела и има стотици клипове онлайн как си правят оргия. Не е любовен триъгълник, а стократен ромб.
30
12
 
15
 
! Отговори
Ivan преди 3 години
...още трима, починали от Ковид.
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До К'во, к'воИма хора с по 2-3 паспорта,какво се чудиш?
28
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАко беше ром,нямаше да кажат "швед" ,този явно е истински швед,нооо единия българин е бил криминално проявен,изобщо не ми прилича на любовен тръгълник.Жалко за младото момиче,само на 23 години,почти дете,а можеше да си живее живота и да си създаде деца и семейство.
27
5
 
32
 
! Отговори
К'во, к'во преди 3 години
"Жертвите са три - двама български и един чужд гражданин.""Самоличността на труповете е установена. Те са български граждани."Извод: когато жертвите станат трупове могат да си сменят гражданството...
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той така и един човек от една вила уж изби 6-7 човека от едно семейство и близките им и след това беше самубит,какви са тези рамбовци,бе?
25
3
 
30
 
! Отговори
Майна преди 3 години
А беее, при толкова много открити оръжия и арсенал ....едва ли ще да е било само ревност!!!
24
2
 
9
 
! Отговори
Росен преди 3 години
Недоумявам как е възможно да се обвържеш с такъв човек...
23
5
 
25
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Ми оная дет скочила от терасата и избягала, тя ква е? Май са били две моми, от тия на повикване и решили да работят през тоя дет се прай на гангстер. И оня кат разбрал, отишъл и едната мома кат го водяла и скокнала кат газела. *** другата явно гола била и я било срам да излезе така на улицата (нищо че половината свят не само гола я виждал, ми и джаскал) и отнесла оловото. Барабар с тоя дет плаща. Тая дет скочила от терасата търсете, не под вола теле. Тя ше каже кой кво напрайл и ко станало.
22
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както се казва службите и агенции към тях спят и пър дят, но иначе искат заплати над 2000 лева.На първа линия за Ковид19 1000 лева за некадърниците.