От Helpbook: Откраднаха животните ми, заколиха ги, МВР прикрива

Обзор на сигнали от платформата на Investor Media Group
23 дек 2020 19:00, Анисия Иванова
47
От Helpbook: Откраднаха животните ми, заколиха ги, МВР прикрива
Снимка: БГНЕС

Сред получените сигнали в платформата на Helpbook.info се откроява казус, в който се твърди, че е извършено криминално деяние. Нашият потребител моли за съдействие Главна дирекция "Национална полиция" за намеса, тъй като уведомените отговорни органи по случая отказали съдействие. В сигнала подробно е описано отнемане на животни - коне, овце и теле, и тяхното състояние след откриването им - част от тях били заколени. Според сигнала в обора на крадеца са открити 9 от общо 11 коня - предмет на престъпление, а от 28 овце били останали само 24 броя. Имало части от кожи и остатъци от овце, което потвърждавало, че животните се колят, за да се прикрие престъплението. Авторът на сигнала моли за проверка по случая, защото престъплението се прикривало, според него. 

Отново получихме снимки от строеж, при който не се спазват определените от Закона изисквания: "На 22.12.2020 г., между 9:00 и 11:00 ч. на ул. "Симеоново" 23, кв. Лозенец, беше разположена бетон помпа и излята бетонна плоча, без видимо да има строителна площадка, съгласно изискванията на ЗУТ за подобни случаи. Моля да се провери дали извършваните строителни дейности са законосъобразни, съгласно одобрен проект и с необходимите разрешителни“.

Във варненския район "Аспарухово", квартал "Галата", на възлово кръстовище се е отворила огромна дупка, от която извират чакъл, пясък и вода. Молбата е за предприемане на адекватни действия, тъй като е само въпрос на време да се стигне до неприятен инцидент.

Завършваме днешния обзор с предколедна молба за подмяна или ремонт на улични осветителни тела в квартал "Дианабад", район „Изгрев“, тъй като от доста време споменатия участък тъне в тъмнина.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
36
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой има животни да си ги пази. Никой не му е виновен. И други хора и на мен се яде месо за празниците. Собственика за какво му е толкова много.
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А някъде през това време в хотел Берлин пържолките летяха ли летяха, към...
12
1
 
27
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 3 години
Този Случай гърми в Социалните Мрежи - Избягали от Затвора престъпници , заедно с Местни Полицаи са направили Кражба и Клане на Животни .Време е Главния Прокурор Гешев(ако е Жив ) да се самосезира и да излезе с Пресконференция в Националните Медии .
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей, че то останаха ли животни, то не беше свински грип, то не беше птичи грип...:))) Аз като изляза от Варна, след 50 км пустош, все едно бомба е паднала, всичко натъпкано в големите градове :))
10
10
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Това само ли го измисли бе
9
3
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЧОВЕКА Е ПРАВ ДА СЕ ЖАЛВА!!!В МНОГО СЛУЧАЙ СЛЕДСТВИЕТО БАВИ С ГОДИНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДА ИЗТЕЧЕ СРОКА В КОЙТО СЕ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!А ПЪК ПРОКУРАТУРАТА В МНОГО СЛУЧАЙ ОТ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ ИЛИ НАГЛОСТ НЕ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЯ ЗА ДА СИ СПЕСТИ РАБОТА
8
4
 
15
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 3 години
Социалисти сър! Забавляват се!!!
7
4
 
7
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Сигналите се разглеждат от архиепископ Датев Акобян, за съжаление Негово Високопреосвещенство отговаря и за България и за Румъния и неизбежно има забавяния.
6
5
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Пак ли звездите ти говорят?
5
1
 
17
 
! Отговори
Да, .... преди 3 години
Думи нямам от това което се случва в Държавата.Обикновените земеделци са най потърпевшите в този случай.И сега да тръгнеш по адвокати, те те лъжат, дерат ти кожичката и само ти обещават, че всичко ще бъде наред, но трябват още и още пари.Но някои структури в Държавата, те се стараят усилно да прикрият нещата.Думи нямам, дълбоко съм възмутен от случващото се в Държавата.До кога това ще продължава, до кога ..?
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 44 година, няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай. Те затова си ги въдят. Това шуробадженакорушветчийско котило потомствени некадърници и рушветчийстващи непрокопсаници, създадено по съветски тертип, когато и да се разтури, все ще бъде късно.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Държава няма, очертава се бъдеще на укрепени градове-села с крепостна стена и воден ров околовръст, в защита от набезите на скитащите международни и държавни бандитски групировки.
2
2
 
19
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Те Пернишката секта за мокри поръчки и терор прикриват вие за едни овце!
1
1
 
29
 
! Отговори
България 2020 преди 3 години
Ако е замесен някой с власт ще го прикриват до дупка,забравете за МВР,Прокуратура и съд!Корупцията е тотална колкото и да не ви се вярва!