Работеща дискотека и персонал без маски в Пампорово

Управителят на хотела: Сигналът е тенденциозен
25 яну 2021 09:43, Ния Христова
30
Работеща дискотека и персонал без маски в Пампорово
Снимка: БГНЕС
Жена сигнализира за нарушаване на противоепидемичните мерки в хотел в курорта "Пампорово", съобщава БНР. Жената е гостенка на хотела и е пожелала анонимност.
 
"Бяхме в таверната, едното момче от персонала дойде при нас и покани всички – "купонът се вихри, дискотеката отваря тази вечер". Вчера в "Механата" имаше над 100 човека, шведска маса и едно голямо струпване на хора", разказа тя и допълни:
 
"Никой от персонала и от другите не беше с маска. Хотелът предлага спа. Детският кът също работи, там има пак струпване около 20-30 човека. Звънях на горещите телефони. От София ми казаха ,че трябва да се свържа със съответната община. От РЗИ нямаше актуален телефон, който да ми вдигне целия ден".
 
Управителят на хотела – Райко Кацаров, заяви, че подобни сигнали са тенденциозни. Преди два дни инспектори от здравната инспекция били на проверка. В протокола пише:
 
"Спазени са изискванията за използване на 50% от намиращите се места в обекта".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
1
 
! Отговори
K.T преди 3 години
Според мен правилата трябва да се спазват и има причина да бъдат поставени. Аз лично миналата седмица бях на Пампорово и в хотела всичко беше изрядно от към обслужване и спазване на мерките. Ако ми се беше случило нещо подобно, като на госпожата, бих също подал сигнал. Що трябва да дърпаме дявола за опашката, като можем да се забавляваме и по различен начин
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Седи си дома и готово. Ама и до мякой супер не хпди, щот няма да е по различно. Там защо ли може??? Вахти и хората...
21
2
 
5
 
! Отговори
Брио преди 3 години
Уважаемата г-жа да си кибичи дома и не излиза навън, та така няма да има притеснения за останалите!
20
1
 
7
 
! Отговори
Курортист преди 3 години
За Пампорово е ясно !!!Там няма как , да не се заформи нещо такова .По-принцип една част от хората, за това отиватНяма как да идеш на почивка , и да не помислиш за нещо такова.. Въпросната Г-жа , явно иска, да направи впечатление на много съвестен гражданин , и да подаде сигнал . Но доста от присътващите, не са били на това мнение .На Пампорово това не е първия случай. !!!Но и не трябва , да се изпада в истерия от това .Все пак хората са дошли , за да избягат и да релаксират от всичко това.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мнооо яснооо уеее! БРАВО УЕЕЕЕ!
18
2
 
4
 
! Отговори
хара преди 3 години
как може такова нещо, не се спазват мерките, иеде и пиене на корем и джумбиш до зори, дикотеката гърми, да ги затварят, а началника на завдението да го изпратя у Белене да *** камъни с маска с FFP2 филтър
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете да гледате телевизия това е най скъпата театрална постановка в света!!!
16
9
 
22
 
! Отговори
Хей хей преди 3 години
Голям праз. Всичко да отваря. Който го е страх да си седи вкъщи с парцала на уста като безправен роб.
15
2
 
2
 
! Отговори
Do 13 преди 3 години
Ti si elementaren
14
8
 
14
 
! Отговори
Мари преди 3 години
Много сте *** тук коментиращите! Такива като вас страхливци , ей така ще си стоите в къщи надянати с наморници и скафандри. По късно опитни зайчета....
13
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Цветелина била ли е на дискотека,щото Бойко много е загрижен за нейното здраве.
12
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милата пикла. Отишла на хотел в пандемия и се оплаква. В пандемия се стои в къщи и до магазина.
11
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От много години не посещавам хотели в Булгарисстан.Само при мисълта че ще бъда заобиколен от миризливи бг прУвинциалисти започва да ми се драйфа.
10
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като не спазвахме мерките ко стана? Ингилизите дето най ги затваряха и продължават сега са с най много болни. Ние сме си стадо изначално и за това имаме стаден имунитет по подразбиране.
9
19
 
27
 
! Отговори
Случаен пътник преди 3 години
Искам да доложа, че Георги шофьор на тролейбус по линия 12 в петък караше без маска в разстояние на 16 минути, докато ядеше сандвича приготвен от жена му предполагам. Засякох минутите и записах клип, който ще предоставя пред компетентните органи. Добре се вижда как на 4-тата минута кихна и с това застраши живота на 63-*** души в троллейбуса.
8
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така си беше и лятото, хотелите и кръчмите не спазват нищо, по морето да не говорим. Защо някой си помисли, че ски курортите през зимата ще спазват мерки, особено онова фъфлещо недоразумение- министърката! Само пара искат да лапат, уважение и пазене на клиента- кръгла 0. Това е бг туризмът и обслужване- Балкантурист през 70- те, но претенции големи !
7
10
 
21
 
! Отговори
sss преди 3 години
Аз изтърпях и повече.. мина година и какво? Чакаме уж да се върнем към нормален живот.. то нов щам планешене, няма ваксини. Какво да чакаме още да мине 2021 ?
6
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас! Как може такова безобразие? Да се отвори лагера Белене немедлено!
5
21
 
42
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Кое му е тенденциозното? Знаят, кога идват инспектори. Изчакали ги да си тръгнат и си мислят, че никой вече няма да ги провери. Да им взимат на тези разрешителното, и като свърши пандемията да им го върнат. *** всякакви.
4
27
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от Ковиди оти доносници. Да и дадат орден Стара планина за заслуги към партията кърмилница.