Безпризорно пони ритна дете в главата

Детето е откарано в "Пирогов"
Обновена: 8 фев 2021 14:28 | 8 фев 2021 14:22, Ния Христова
18
Безпризорно пони ритна дете в главата
Снимка: БГНЕС
Безпризорно пони ритна дете в Благоевград, съобщи bTV.
 
Детето е било ударено в главата. Транспортирано е до "Пирогов".
 
Очакват се подробности за състоянието му. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ха-ха 3Тъй като детето също е май животно без надзор в случая, да приберат и него. Глоба и за крайно умната майка. 'Що си пуща животните на поляната в парка без надзор, а?!?!!?
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ритнало го е чак в Благоевград!
11
0
 
1
 
! Отговори
ответен удар преди 3 години
До анонимен 1. - снимка от централата на Ц С М. П - София на Сточна гара....а за безпризорността на понито думи нямам!!!!! Тия понита да не се въдят в страната от самосебе си , ег***ти . . . . . . .
10
3
 
9
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 3 години
Безпризорно пони ритна още по- безпризорно дете..
9
2
 
7
 
! Отговори
минувач преди 3 години
Понито ли било 'безпризорно' или детето?
8
1
 
14
 
! Отговори
българка преди 3 години
В другите сайтове има повече информация, включително изказване на кмета - "Понито НЕ Е отишло само при детето, за да го ритне." Детето е отишло при понито да го закача, докато майка му се блещи в телефона. Конете не са агресивни животни и не нападат самоволно хора, за да ги ритат. И по принцип живите животни НЕ са като плюшените играчки ! Живите животни могат да хапят, дращят, ритат, плюят и така нататък. На децата това трябва да им го обяснят родителите.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам, понито е преследвало детето, за да го ритне, или детето е преследвало понито. Колко голямо е детето изобщо? Конете понякога имат гаден характер и хапят или ритат. Редно е родителите да обяснят в някакъв момент на децата си, че животните трябва да се уважават, а не да им се хвърлят отгоре и после що някой е ритнат или ухапан. Има включително деца дето се хвърлят върху кучета. Моето на колко се е зъбило, не е истина И то не щото е лош - не ги е хапал. Просто не му харесват непознати.
6
1
 
8
 
! Отговори
гост преди 3 години
Корема, главата, сега чакаме нещо от сорта "хопопотам погълна дете"
5
0
 
10
 
! Отговори
Свиня преди 3 години
последно в корема или в главата....вече почвам да се съмнявам да не би безпризорно дете да е ритнало пони в главата....аман
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докъде стигнахме българите от Втора българска държава , наследници на Велика България която е известна именно с конете си и конната армия ,не знаят, че конете при опасност се защитават с ритане.Явно българите доста сме се отдалечили от корените си.
3
0
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Кон без собственик НЯМА!Нещо,което струва пари винаги си има собственик!Кои са собствениците на животни пуснати на самохран из хорските имоти е пределно ясно.Проблемът ще се реши САМО когато всяко животно без надзор бъде прибирано и освобождавано чак след заплащане на глобата.Ако не е в срок се утилизира.
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Случката е станала в Благоевградско.В друг сайт пише, че е ритнато в корема.Къде е истината?
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е това безпризорно пони? По снимката става ясно,че е в центъра на София. Ама познайте кое племе развъжда коне в България