13-годишен е с опасност за живота след спор с връстник

Момчето е ударило главата си в ръб на камък
25 фев 2021 12:53, Ния Христова
19
13-годишен е с опасност за живота след спор с връстник
Снимка: БГНЕС
13-годишно момче е с опасност за живота след спор на улицата. Детето е получило удар в главата, съобщиха от ОД на МВР-Сливен, цитирани от "Монитор".
 
Инцидентът е станал на 24 февруари около 15,20 часа на една от улиците в жк „Надежда“. По предварителни данни пострадалото дете е било блъснато в гръб от друго момче, което е с година по-малко от него. Момчето направило опит да отърве от побой братчето си.
 
При падането на земята 13-годишният е ударил главата си в ръба на камък. Вследствие на удара е получил комоцио и хематом. Детето е било настанено в МБАЛ "Д-р Иван Селимински", откъдето уточниха, че момчето е хоспитализирано в отделението по неврохируругия и е под непрекъснато наблюдение. 
 
По случая е образувано досъдебно производство, а с 12-годишното момче работят специалистите от детската педагогическа стая. Нямало данни за напрежение в отношенията между семействата на пострадалия и виновника за травмата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
10
 
! Отговори
Предприемач преди 3 години
Цвят на пострадалото момче? Молим, ако не е бяло да не ни занимавате.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''13-годишен е с опасност за живота след спор с връстникМомчето е ударило главата си в ръб на камък''Значи както водят спор,вероятно научен спор,единия вижда,че има камък с ръб и си удря главата.
3
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Насилникът е типична представителна извадка на поддръжниците и симпатизантите на фигуранта румен радев ветото! ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ВЕДНАГА !
2
8
 
19
 
! Отговори
Пашата преди 3 години
В европейска държава където морала е под сомалия всичко е възможно
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня ден пак някакви роми на 14 години и 16 години са се клали след като се връщали от купон забележете по време на пандемия.