Д-р Маджаров: Руска рулетка е да излизаш, ако още не си минал COVID

Поставянето на ваксини не застрашава здравето ни, каза още той
16 мар 2021 13:51,
247
Д-р Маджаров: Руска рулетка е да излизаш, ако още не си минал COVID
Снимка: БГНЕС

Руска рулетка е в условията на вълна на епидемията, ако не си боледувал, сега да излизаш и да контактуваш с много хора. Няма лечебно вещество, което да е без никакви странични ефекти. Важното е ползите да са повече, отколкото вредите. Ние лекарите трябва да заявим, че поставянето на ваксини не застрашава здравето ни. Това заяви председателят на БЛС д-р Иван Маджаров пред БНТ.

Още по темата

По думите му всички ваксини и лекарства преминават предварителни тестове и там няма нито един фатален случай.

"Всеки човешки организъм е една малка вселена. Няма как да знаем какво се случва в организма на всеки, има обаче едни правила, които трябва да се спазват - като това дали има температура или няма. Ние търсим клинични прояви на вируса, защото много хора са носители без да са болни и това да се ваксинират не би им повлияло по никакъв начин", обясни още той.

Когато се отвориха коридорите, тръгна ваксинирането и масовото мнение се промени от "не желаем" в "желаем". По думите му има доста прекарали вируса и доста хора се ваксинират и след 2-3 седмици ще започнат да падат бройките на заразените.

"Хората трябва да поемат и лична отговорност и да не се събират", смята още той.

Той подчерта, че спирането на плановите операции има не толкова противоепидемична цел колкото да осигури персонал, "особено реаниматори за грижата, която трябва да се даде на COVID болните".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Животът е руска ролетка, другарю. Който иска да се крие в къщи и да не живее, щото я вирус може да го хване, я кола да го блъсне, по добре да си ходи перманентно.
203
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РУСКА РУЛЕТКА...хм..То нещо свестно руско има,ли?
202
1
 
1
 
! Отговори
3 PLANETI HYPE преди 3 години
Да се назначи незабавно национален щаб, който да взема ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ само с хора от коментиращите в днес.бг! И така след 3 месеца ще сме забравили за ковид, а България ще е на 3 планети!
201
1
 
5
 
! Отговори
Баче кике преди 3 години
Абе тоя не произвеждаше ли сиренье и кисело млеко? Кога стана доктор да го еа
200
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ти самият излизаш ли или стоиш заключен в тоалетната?
199
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докторе, ***. Не съм го карала грипа ви, но трябва да ходя на работа.Ще ми дадеш ли 70 % от заплатати да стоя вкъщи?Безумие е,че има хора, коит ви вярват. Затова вече има умрели от евтините ви ваксини. Нали са много читави. Защо убихте здрави хора!?Надявам се един ден да има съд, който да ви вкара в затвора.
198
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При положение, че има Господ, защо да вярвам на този жалък простосмъртен индивид
197
1
 
11
 
! Отговори
IT-спец преди 3 години
този не е наред, аз си излизам, ходя си където си искам, пътувам със самолет и не се притяснявам от Ковид, ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш....
196
3
 
9
 
! Отговори
Hjcjcucucuvu преди 3 години
Ей, овчици, докога ще търпите такива Нено Р М а Л ници
195
7
 
1
 
! Отговори
69 преди 3 години
опасна руска марионетка си
194
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малеееее в какво подобие на доктори има в бегето ! Хора умират от фалшиви ваксини а те продължават да агитират за ваксинация ! Докато такива заемат постове в здравеопазването и политиката никога няма да се оправиме
193
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
оле мале,тоя ФАШАГА изби рибата!!!!!!.."руска рулетка" било!!!..???Ама гербомажоретките направо ОТКАЧИХА бе!!!..не мога да повярвам!...В 21-ви век такива..ДИВАШКИ,ФАШИЗИРАНИ,ПРЕСТЪПНИ елементи, да дават тон НА ХОРАТА!!!Кое било "руска рулетка",кое-"америчка рулетка",кое-" Ориенталска рулетка".....не е за вярване!....Не е за вярване!..Жалко за изгубените хилядолетия!..Сегашните "ФАКТОРИ" са останали на нивото на ПЕЩЕРНИЯ Хомо Сапиенс....а може би те са просто "преродени" пещерняци
192
1
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Лягайте си с маски на лицата,защото вирусчето се е скрило под кревата,и през нощта ще ви се нахвърли без презер.ватив,мда.
191
1
 
12
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Като чета какво приказват нашите лекари се чудя толквоа ли са тьпи нашите медцински кадри? Забележете, даже не става върос за това че са продажни и корумпирани, имам предвид това че те даже две думи не могат да кажат без да изрекат някоя тьпня, не могат даже да си отработят това за което им се плаща без да направят поредния гаф.
190
1
 
6
 
! Отговори
дърт преди 3 години
Господин доФтура ни просто ни предлага да сменим едната руска рулетка с друга.
189
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такааа... минахме на по-горна предавка - вече е руска рулетка да излизаш от къщи. Но засега все още имаш шанс да оцелееш. Следващата седмица този и подобни дежурни "капацитети" ще подхванат: "самоубийство е да излизате от къщи". По-следващата ще е: "който излезе от къщи, го чака сигурна смърт". И току виж - дошъл и минал 4 април...
188
3
 
7
 
! Отговори
Handel преди 3 години
А какво ще ядеш бре, кpетен!И тая гнyсна пoдлога се нареди за сребьрници.
187
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Д-р Маджаров: Руска рулетка е да излизаш, ако още не си минал COVIDПоставянето на ваксини не застрашава здравето ни, каза още той"Руска рулетка е да си биеш ваксината. Как се наричаше отричането на очевидните факти? А, да- лъжа. Не те ли е срам бе пич?
186
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
къде да излизаш? в парка, по празна улица
185
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли тези некадърници да затворят в последния възможен момент, ами то тепърва ще има сега болни. Да, руска рулетка е, защото може да си един от тези тежките случаи за които няма легла, но виновните са управляващите, защото нямат идея от прогрнозинаре и планиране.