Починалият в Благоевград ваксиниран 6 дни преди да издъхне

Той не е съобщил за здравословни проблеми
59
Починалият в Благоевград ваксиниран 6 дни преди да издъхне
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Починалият мъж в Благоевград е бил ваксиниран още на 11 март, не е съобщил за придружаващи заболявания, каза д-р Калоян Калоянов, директор на Регионална здравна инспекция – Благоевград, пред "Фокус".

Още по темата
Той уточни, че мъжът е ваксиниран с "Астра Зенека" един ден преди забраната на ваксината.

"Вчера около 22.30 часа мъжът е починал вкъщи. След посещение на колегите от Спешен център е констатирано, че е починал. Ако роднините разрешат, ще се извърши аутопсия, ако не разрешат - няма как да се извърши“, каза още д-р Калоян Калоянов.

Той добави, че от Регионална здравна инспекция – Благоевград вече са извършили проверка по случая, като по системата е установено, че мъжът е бил ваксиниран на 11 март в имунизационния кабинет на здравната инспекция.

Д-р Калоянов допълни, че мъжът доброволно е посетил кабинета, за да се ваксинира. Не е бил член на СИК и не е съобщил да има някакви здравословни проблеми.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
2
 
! Отговори
Пиринджията преди 3 години
Пардон не анталия ами англия
29
5
 
8
 
! Отговори
Пиринджията преди 3 години
Значи вируса се говори че идва от сезонните работници които са били в анталия и сега зимата са се върнали по родните домове. Като държавата не е на ред така става. Оставката е единствената мярка, която ще докара нови компетентни хора. ОСТАВКА!
28
2
 
7
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Човекът е починал от Ковид, като се е заразил на опашката за ваксина! Доказано от института Роберт Кох-Германия!
27
0
 
4
 
! Отговори
Д-р Сибила преди 3 години
Само че тогава е била втората поставена ваксина, или втора игла, както се изразяват корона експертите.
26
1
 
5
 
! Отговори
Медик преди 3 години
До специалистите дето се заясдат с мене за аспиринчето!!На всеки 10 мои пациент,поне половината вземат за щяло и не щяло по едно 100милиграмово аспиринче!Лекар съм с много дълга практика!!Не съм видял нормален,средно здрав човек да е получил кръвоизлив от едно аспиринче.Ако човекът има коагулопатия,той ще го знае.Тогава ваксината няма да му причини коагулуми,няма да има нужда да вземааспиринчеТака,че стига сте плашили хората!Колкото до това че 1, 2 диазепама ще те привикнат?!Ха,ха,ха,ха!!
25
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руска рулетка са тия ваксини, не е шега работа
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Медик"Почна лечение с противовирусен антибиотик"Верно ли, бе :))))
23
10
 
10
 
! Отговори
Медик преди 3 години
Ти пък къде чу за случаи на кръвоизливи?!Лекар съм в западна Европа.Завчера мина при мен полицай с жесток херпес зостер.Почна лечение с противовирусен антибиотик.Случайно спомена,че след 3 дена ще го ваксинират и ме пита дали да се ваксинира?Викам му,ти да не си луд?Имаше високо кръвно от 2 месеца на сам и хронична инфекция с херпес вирус.Иначе млад,силен,а всъщност болен в момента!Ако беше се ваксинирал можеше и да умре!Е,АЗ ли е виновна,че е кухо парче и се стиска 2 месеца с кръвно и херпес
22
0
 
12
 
! Отговори
SF преди 3 години
До СТИГА ЛЪЖИ, БЕ...Така де. С токлова информация (или по-скоро никаквата такава) не може да се направи никакъв извод. Лека му пръст на човека, който се е споминал, но тази новина е като в оная приказка:- от какво умря мъжа ти?- умря от удар.- е как така бе, беше здрав и нищо му нямаше?- не искаше да яде гъби....
21
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Една ваксина се прави и изпитва за средно около 30 години" Дай пример за 1, която да се е правил 30г. Има такива, които се ползват от повече от 30, но няма нито 1, която да се прави за 30 години. Камо ли па за средно 30г.
20
12
 
8
 
! Отговори
СТИГА ЛЪЖИ, БЕ... преди 3 години
СЛЕД 6-ДНИ, МОЖЕ ДА Е УМРЕЛ И ОТ МЕНТЕ РАКИЯ У КРЪЧМАТА, БЕ... ХАХАХААА....
19
2
 
14
 
! Отговори
Петър преди 3 години
До ОСТАВКАТези от НОЩ се ваксинираха с Пфайзер. Те пиха кафе от 15 лв., а за хората кафе от 4 лв.:)
18
1
 
11
 
! Отговори
патил преди 3 години
До Медик - който има проблеми "с коагулацията" да ходи на "доктор-специалист", а не да се лекува с аспиринче, защото може и да си умре както си седи пред "компа"! и не пийте безразборно "диазепам" защото пристрастряването е по страшно от алкохолното - няма отърване!
17
11
 
11
 
! Отговори
СФ преди 3 години
Леле що е рев, що е чудо...*** никой не ви кара да се ваксинирате бе.И надали някой иска "експертното" ви мнение.Бетер интернет рекламите сте. Царе на непоискани мнения, че и натрапчиви.
16
6
 
32
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
На 11 март всички от НОЩ публично заявиха че ваксината е безопасна въпреки първия смъртен случай у нас и подобни случаи в други държави на ЕС. Човекът ги е послушал и се е ваксинирал. Платил е с живота си за тази грешка.КОЙ ЩЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ?! ТОВА Е ДЪРЖАВЕН ГЕНОЦИД!
15
20
 
11
 
! Отговори
Медик преди 3 години
Написах го и на други места.Ако ваксината АЗ дава проблеми с коагулацията,то всеки който се е ваксинирал, по своя инициатива може да почне да си взема по едно аспиринче от 100мг, а по добре от 300мг,което ще изтрие на 100% възможността за инциденти свързани с коагулопатии!!Не мога да се начудя защо само се всява страх и се разтягат масали!Вирусът убива един от всеки 25 заболели българи.По тежките инциденти с ваксините са 1 на 100 000!! 1 аспирин на ден и диазепам за паник атаки и всичко ще е ОК!
14
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички ваксини са дефектни, не е само Астра Зенека, но другите си плащат да не се разкрива истината. Една ваксина се прави и изпитва за средно около 30 години, а тези ги направиха за 8 месеца. Така че мислете много преди да се боцнете с отрова, т.е. с ваксина...
13
3
 
21
 
! Отговори
Времето показва преди 3 години
И всички тея хора са считали антиваксърите за ***...мдаам
12
4
 
13
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
"Ще препоръчвам на болните полезен начин на живот, доколкото ми позволяват това умението и разумът, и ще ги предпазвам от всичко вредно и опасно.Не ще се поддам на ничия молба да поднеса някому смъртоносно питие, нито пък аз сам ще реша да сторя такова подобно нещо."Пасаж от Хипократовата Клеттва!Общото между убийцитее с престилки и убийцитте в парламента е, песен кълннат чисто формално....
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-страшните ефекти ще дойдат след години( за който оцелее).Късметлии ще са тези, отишли си внезапно.