Борисов: До май ваксинираме 3 млн. души, ще има колективен имунитет

Да се знае, че сме договорили ваксини, да не си припишат заслугите
11 апр 2021 11:10,
314
Борисов: До май ваксинираме 3 млн. души, ще има колективен имунитет
Снимка: БГНЕС

До май месец ще имаме ваксинирани 3 млн. души. Това заяви премиерът Бойко Борисов на обиколка из страната. Заедно с него са спортният министър Красен Кралев и здравният министър проф. Костадин Ангелов.

"Очакваме до средата на юни да получим 2 700 000 ваксини от "Пфайзер", благодарение на ЕС и на това, че реагирахме навреме и твърдо", каза още Борисов. "Заедно с оздравелите ще имаме колективния имунитет", прогнозира премиерът, като заяви, че е много радостен след договореното в петък.

"Важно е да се знае какво сме договорили, за да не си приписват нашите заслуги", допълни той.

Днес Борисов провери ремонтиращ се път. "С право може да кажем като първа политическа сила на изборите, че хората одобряват тези мащабни ремонти, строителството, което се прави по регионите", коментира премиерът.

Още по темата

"След като първият лот на Околовръстното го завършихме на 3 км, сега работим на четвъртия. Поставяме изцяло нова основа, разширяваме платното, така че нещата се движат по график", обясни Борисов.

Борисов допълни, че едното платно от магистрала "Тракия" ще бъде пуснато днес. "Едно платно ще стане готово днес, там където беше катастрофата, да го пуснем следобед, когато трафика се увеличи. Утре ще преправят и от другата страна увредения асфалт, заради катастрофата", коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само 3 мил?? Кажи поне 30 милиона бе Боко. Като лъжем да лъжем, нали сме сериозни политици и сме на цело на ЕС? ахахахахааа......
242
0
 
1
 
! Отговори
На БХ преди 3 години
Му е през оня работа... нали няма да е премиер, може да обещае всичко на всеки, само да го усети какво му трябва...Не, ме не е патологичен лъжец, осъден на всички инстанции..И в това сме първи - имаме си осъден в съда премиер за лъжа!
241
0
 
2
 
! Отговори
Гого преди 3 години
Този най- големия лъжец , до сега има ваксинирани 234 000 души ,най -малко сме в света ,а тоя хвалипръцко все сме най - най- и сме винаги на дъното. НАРОДЕЕЕ!?
240
2
 
2
 
! Отговори
истината преди 3 години
Трябват ни работещи ваксини , и резултати , а не празни цифри и ваксиниране със спорни ваксини.Къде е руската ваксина?
239
0
 
6
 
! Отговори
истината преди 3 години
Не се издържа повече да слушаме как сме супер , най- добре , а по- смъртност и бедност сме първи! По- бързо ги разкарайте и да се лекуват и да си харчат откраднатите млрд от народа
238
0
 
4
 
! Отговори
И преди 3 години
Не 3, направо 5.
237
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"На отказалите ваксина, да си плащат лечението от ковид, ако се разболеят."А ваксинираните ще се откажат ли от лечение, ако се разболеят от ваксината?
236
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На отказалите ваксина, да си плащат лечението от ковид, ако се разболеят.
235
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Доктор тиквунВиж, приятелю. Работата на вирусите е да се разпространяват и никой не може да ги спре. Илючзия е, че някакви мерки ще го направят. И тези го знаят. Но въпросът е, след като го знаят, защо ни лъжат и ги налагат тези мерки?
234
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие ще видите Белене какъв хубав, огромен проект ще стане!!! Ще видите, ще видите, ще видите.... А, разни неща се срутиха!!! Метрото протече. Пътищата са като след война. Видяхте ли??
233
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожарникар разбиращ и от медицина. Доктор на науките!! Защо не го номинират за Нобелова награда? Или да отиде в "България търси талант". Пази Боже пожарникар да ни управлява отново!!!
232
3
 
3
 
! Отговори
Доктор тиквун преди 3 години
... и "морският бриз ще спре вируса". "Колко умно постъпихме, като оставихме вируса да се разпространява...". Европа се учи от вас.... Лека им пръст на починалите, за които няма ВМА.
231
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Академик:Абсурд.Колективен имунитет ще има най-рано в края на годината.
230
1
 
18
 
! Отговори
Стига бе! преди 3 години
Вече никой не се интересува от този инспектиращ нещо си с джипката. Стига сте ни занимавали какво бил казал, той и без това само глупости ръси. Сбогом герберинго!
229
1
 
13
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Сутринта специалист по заразни болести имаше интервю в сутрешен блок, където заяви, че с тези темпове на ваксинация няма да достигнем скоро стаден имунитет. Е мутрата от Банкя явно е по-вещ в тази сфера, щом обявява, че до май месец ще го имаме. Кога ще потърсим сметка на мутрата за всекидневните му лъжи. С какво ще бъде наказан за поредната си лъжа?
228
1
 
10
 
! Отговори
иван преди 3 години
всички знаем , че не може да смята. всички знаем , че от нищо не разбира. и все пак оставяме това нещо да ни диктува на всички за какво трябва да мислиме..... журналистите създадоха чудовище и продължават само с него да ни занимават...
227
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че след няколко дни ще се отървем от тоя
226
0
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
То боко друго, освен строежи, нищо ман не направи, или се лъжа ?!Сякаш не е премиер, а зидаромазач ?!
225
0
 
4
 
! Отговори
Антвак преди 3 години
Дай боже да има толкова доброволци , че дане закачат инас , ограничават и занимават с глупости.
224
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туй докога ще го гледаме и ще му слушаме глупостите?