Пиян мъж се удави в напоителен канал

Жители на с. Житница подали сигнал в полицията късно снощи
19 апр 2021 13:44, Ния Христова
26
Пиян мъж се удави в напоителен канал
Снимка: БГНЕС
58-годишен мъж от с. Житница е починал след падане в канал с вода. Нелепата случка се разиграла след запой с приятели, съобщи Монитор.
 
Жители на селото намерили тялото и подали сигнал в полицията късно снощи. На място пристигнал екип на спешна помощ, който констатирал смъртта. 
 
Починалият мъж е 58-годишен местен жител - Николай К. Полицията в Хисаря е започнала разследване по случая. Установено е, че по обяд в неделя мъжът отишъл на гости при свой приятел. Събраната компания се почерпила, а малко след 20,30 часа мъжът си тръгнал към вкъщи. 
 
По пътя минал през водния канал, чиято дълбочина е около 2 метра. Бреговете отстрани са от бетон, а преминаването става през обособени мостчета. Мъжът обаче залитнал и паднал в коритото на канала, удряйки главата си в бетона. Възрастна жена, случайно станала свидетел на случката и установила контакт с него - мъжът бил в съзнание, въпреки, че завалял говора. 
 
Жената подала сигнал в полицията и тръгнала да търси помощ. Доброволци пистигнали на мястото, но мъжът вече е бил починал. 
 
При извършения оглед по тялото няма следи от насилие. По случая е започнато досъдебно производство, а съдебно-медицинска експертиза ще установи причината за настъпилата смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото търсил го е намерил.
11
2
 
2
 
! Отговори
факт преди 3 години
Трагична новина, тъпажурналистка...
10
3
 
6
 
! Отговори
СТРЕЗОВ преди 3 години
,,ПИЯН МЪЖ СЕ УДАВИ,, удряйки главата си в бетона.,, Съдебно-медицинска експертиза ще установи причината за настъпилата смърт. ОТ КОРОНА ВИРУСА Е ПОЧИНАЛ А НА БАС.
9
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива неща по времето на ББ нямаше
8
8
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ ВИНАГИ ПРОБВА ПЪРВО СЪС САМОУБИЙСТВО ИЛИ ПО НЕВНИМАНИЕ ЩОТО НЕ СТАВАТ НА НИЩО !---------------------ДОКАТО Е ГЕРБ НА ВЛАСТ И С ВАС ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО , ЕЙ ТАКА ЩЕ ЗАМЕТАТ СЛУЧАЯ ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е СТАНАЛО!
7
5
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
И КАК ТОЧНО СИ Е УДАРИЛ ГЛАВАТА КАТО Е ПАДНАЛ ВЪВ ВОДА ДЪЛБОКА 2 МЕТРА!А ВИСОЧИНАТА Е 2 МЕТРА НАД ВОДАТА!---------------------ПЪРВО ПИШАТ ЖИТЕЛИ НА СЕЛОТО НАМЕРИЛИ ТЯЛОТО!!ПОСЛЕ ПИШАТ ЖЕНА НАМЕРИЛА ГОВОРЕЩИЯ МЪЖ!!!ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ :D----------------------НАПЪЛНО УБИТ Е , А ТАЯ ДЕТО ГО Е НАМЕРИЛА ПРИКРИВА УБИЕЦА!
6
4
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НЯМА СЛЕДИ ОТ НАСИЛИЕ САМО ГЛАВАТА МУ БИЛА СПЛЕСКАНА !ПИЯНСКА СВАДА И ТЯЛОТО В КАНАЛА! НО БЕЗ СВИДЕТЕЛИ Е ТРУДНО ДОКАЗУЕМО!
5
5
 
3
 
! Отговори
КОВИДа преди 3 години
не прощава, много е заразен!
4
2
 
7
 
! Отговори
Размисли и Страсти преди 3 години
По обяд започнал и приключил привечер!Тоя е изпил поне една кофа с вино!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тцтц, както се казва: ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш..
2
4
 
6
 
! Отговори
последно? преди 3 години
Удавил ли се е или си е разбил главата, защото е паднал?
1
1
 
12
 
! Отговори
Както преди 3 години
се каза, алкохолът не прощава и на най-добрите си приятели.