Майка и двете й деца са пострадали при ПТП-то край Благоевград

Жената и едното дете са транспортирани в "Пирогов"
12 май 2021 18:51, Петя Славова
10
Майка и двете й деца са пострадали при ПТП-то край Благоевград
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Майка и двете й деца са пострадали при тежката катастрофа на път Е 79. Пътният инцидент край Благоевград е станал днес на обяд. При инцидента са пострадали жена и деца - на 10 и 12 години. Жената и едното дете са транспортирани в "Пирогов". Те са пътували от с. Селище към с. Логодаж.

Още по темата


Инцидентът става при опит да изпревари товарен автомобил. Колата се удря в насрещно движещата се кола, а след това и в спрял край пътя ТИР. Участъкът от пътя е с ограничение на скоростта 50 км/час.

По първоначална информация катастрофиралата водачка е била с руска книжка, която не е ясно дали важи за Република България.

Тя е транспортирана за клиника "Пирогов", тъй като е с мозъчен отток заедно с по-малкото дете, чието състояние се е влошило. Ранените са с травми на главата. Другото дете е настанено в отделението по "Ортопедия" в Благоевград със счупен крайник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Жо преди 2 години
Спомням си, как по времето на СОЦА, катаджия спря кола, която се оказа, че е управлявана от рускиня.Тя, вместо шофьорска книжка, гордо му показа червения си "Заграничный пасспорт" и оня я пусна без проверка.
2
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
На език какъв в заглавието словоредът е?
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо е предприела това рисково изпреварване не е ли видяла че отсреща идва автомобил. На всичкото отгоре е возила децата си. Кой знае с каква скорост сее ударила щом като и децата отзад са пострадали. Не стига че се е ударила в насрещната кола ами е довършила удара в спрял ТИР. И каква е тази Руска книжка тази сигурно е рускиня омъжена за някой селчо с колиба у село Селище. Не казват има ли пострадали в другата кола в която се е ударила.