Отново опашки на границата с Гърция

Преминаващите чакат по повече от час на пунктовете
25 юни 2021 08:13, Петя Славова
38
Отново опашки на границата с Гърция
Снимка: БГНЕС

По традиция в края на седмицата започва струпване на опашки от леки автомобили на граничния пункт заради предстоящите почивни дни.

Още по темата

Онези, които искат да чакат по-малко са пристигнали съвсем рано, но още от сутринта има големи опашки, като колите се струпват и се спират периодично, за да не се получи струпване на самия пункт, предава БНТ.

Чакащите не са само от България, виждат се туристи и от Румъния, а са избрали да почиват в Гърция. Всички са с подготвени документи. Пътуващите признаха, че са очаквали минаването да е още по-бавно, чакали са около час и предполагат, че до още един вече ще са преминали граничния пункт.

Някои от тях са тръгнали към Гърция за да разнообразят почивката си, а други предпочитат да почиват там, защото смятат, че отношението на работещите в туризма е по-добро.

Вчера от Външно министерство обявиха, че ще се предприемат мерки за намаляване на трафика и облекчаването му, като се очаква от гръцка страна да отворят повече пунктове дза обработка на документи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, всички чалгари на магистралата, лошо няма.
10
6
 
26
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Сега и цените в южна Гърция са на надолу, защото няма англичани по йонийските острови. Супер вода, храна и обслужване. На Черно море ходят само Златките и техните приятели, които си мислят, че са като мутрите от 90. Пълна селяния, за това газ към маляките...
9
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе,какво ми пука,че някои мазохист и са се юрнали в тия жеги и тая пандемия да се плацикат точно в Гърция при тия мерки на комшиите.
8
2
 
14
 
! Отговори
Варненец преди 2 години
И що да плащаме 100 евро в хотел, като може 10 евро в апартамент? И да по-добре да наливаме там парите, за да стимулираме бързия и сигурен фалит на бетономорието!
7
3
 
35
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Стая с климатик при баба ти в 7 етажната къща на Черноморец - 50лв (350км от София)Порция сафрид 19лв (замразен 2008ма)Чадър в навалицата на плажа - 12лвПаркинг НЯМА/ Паяк ИМАСтая в Никити в спретнато хотелче с безплатен паркинг - 80лв (370км от София)Порция ПРЕСЕН лаврак с гарнитура 24лвСвободни зони на прекрасни плажове или 5лв за фрапенце и чадър с 2 шезлонга.Паркинг навсякъде безплатен/Паяк НЯМАКой и защо иска да ходи на нашето море, ако ще и 3 часа да седим на границата?
6
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наели апартамент за по 10-20 евро на човек нощувката,кутийките с бира на плажа си носят,ще ядат домати и кренвирши една седмица и после - ами бяхме в Гърция ... ай идете на хотел ... 100 евро е на ден на човек.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Човек от селоЕми хубаво си ни е Черноморието, просто мутрите требва да проявят разбиране, не може само алкохолици и наркомани от западните държави да канят :))
4
27
 
15
 
! Отговори
Човек от село преди 2 години
Натоварил съм колата с бира от Лидл ще си чакам. Искам да си пийна кенчета на промоция на морето. Да спя в колата една вечер но да мога да казвам че съм бил на почивка в Гърция. Елитна работа е това.
3
25
 
22
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
Може ли да ми обясните, имате си море, хубаво, лошо, това е вашето море. Немците нямат топло море, унгарци и пр. също. Но какъв кеф ви прави ежеседмично да се гаврят гърците с вас? Чакате по опашки, докато онези се наспят и ви проверяват като талибани, само за да отидете на тяхното море и гаврата да продължи. Просто, не го проумявам. Турция има дълга плажна ивица, но даже да нямаше метър плаж, никой няма да се втурне по опашки да се гаврят с него. Явно някои неща не се променят.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойкотират мутрите от Черноморието, иначе с удоволствие биха си изкарали ваканцията там :))
1
4
 
14
 
! Отговори
... преди 2 години
Що лъжете бре?Току що погледнах камерите, няма кьорава кола на гишетата....