Меле в ромска махала, 38-годишен е ударен с бутилка

15 души са задържани след инцидента в Благоевград
4 юли 2021 07:51, Ния Христова
44
Меле в ромска махала, 38-годишен е ударен с бутилка
Снимка: БГНЕС
38-годишен мъж е ударен с бирена бутилка по главата при сбиване в ромската махала "Предел" на Благоевград. Прегледан е и е освободен.
 
Сигналът за масовия бой е подаден малко преди 18 ч. Махалата е блокирана от полиция и жандармерия, а сбиването е прекратено. 15 души са задържани.
 
Жители на махалата казват, че са се чули изстрели. Предполага се, че те са от полицията, които са стреляли във въздуха, за да овладеят сбиването.
 
След скенер в МБАЛ-Благоевград е установено че пострадалият В.Д. няма тежка травма, полицията го прибра за да даде писмени показания, информира БГНЕС.
 
Все още не е ясна причината за масовото сбиване. По начало от снощи подстъпите към ромската махала са блокирани от жандармерията като превантивна мярка срещу търговията с гласове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
12
 
! Отговори
соросоид преди 2 години
Пазете ромите!Те са настоящето и успешното близко бъдеще на България.
9
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите държат ромите в оскотянаща мизерия, навряли са ги в гeта без ток и питейта вода и после ревът че ги биели и крaдяли
8
1
 
25
 
! Отговори
Решение преди 2 години
Време е всичките им индивиди да бъдат ударени с много бутилки !!! Само така ще настъпи успокоение!
7
20
 
6
 
! Отговори
българин преди 2 години
По нацвъканите плюсове на герберастките *** си личи , че са *** - в този ранен час , в неделя са станали вкупом от сутринта и плещят простотии ! А пък минусите са малко , защото нормалните хора все още спят !!
6
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тролчета гербави,какво общо имат Радев,БСП и ИТН с електората на Боци?Ако не са гласовете на ромите,вашият идол одавна да е в историята.
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо полицията харчи парите на данъкоплатците за да разтървава ромите? Да ги оставят да се забавляват по ромски щом е в рамките на махалата.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бутилката останала ли е здрава?
3
1
 
18
 
! Отговори
Гатанка преди 2 години
Голямо ромско увеселение с три букви?
2
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак гласувайте за БСП и румен радев!!!
1
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!