Най-често теглените заеми през телефона - за техника, почивка

Клиентите често не използвали целия си лимит наведнъж
16 юли 2021 10:22, Петя Славова
15
Най-често теглените заеми през телефона - за техника, почивка
Снимка: pexels.com

Първите кредити у нас, одобрени и усвоени през дигитален портфейл, са използвани за закупуване на нова техника, почивка или ремонт, сочи статистиката на фирма предлагаща подобна услуга.

Още по темата

Потребителите могат да теглят суми до 4000 лева през телефона си с одобрение за 15 минути, като гратисния период е до 2 месеца, предава "Монитор".

Сред клиентите има и такива, които отключват кредитния си лимит, за да разберат каква сума може да им бъде отпусната с готовност да я усвоят в бъдещ период за неспешни покупки.

"Клиентите често не използват целия си лимит наведнъж, а на части, когато имат конкретни разходи. Възползват се и от възможността за револвиране на суми - след като направят вноска по кредита, могат отново да я изтеглят като нов кредит", обяснява Константин Джелебов, от фирмата.

Целият процес от проверката на кредитния лимит, отпускането на кредит, подписването на документите до усвояване и погасяване на кредита се изпълнява през телефона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: телефонкредити
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по-малка сума тегриш толкова и по-голяма лихва плащаш
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 11 - Защо не, ако кредита ти е само той и не надхвърля 10-20% от дохода, защо да не ида сега до Мачу пикчу да речем и до октомври да го върна? Малоумието е липсата на планиране и надценяване на възможностите, като да доведеш 5 поръчителя за бърз кредит за иФон за дитето, не тегленето на сами кредит.
8
0
 
10
 
! Отговори
поглед преди 2 години
До Театър Сълза и Смях 9-по-лошо е като вземеш за почивка на карибите, сватба и кръщене- обикновено виждаш как се става абонат на чси
7
1
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Откъдя да изтегля 4000 лв. за почивка ? :)))
6
0
 
15
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 2 години
Уникална държава ЧЛЕН на ойро съюза!Теглиш заем за телевизор, пералня, прахосмукачка ........
5
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Гошо от почивка ! :)))
4
0
 
3
 
! Отговори
Нямаш левче за WC?! преди 2 години
Изчакай в евро ще е по-евтино.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кредит за почивка! Защо? Нали всички сме богати...Аз като чета по форумите, българина доста пътува, но не знаех, че се теглят кредити за 4 дена селфита по разни морета!!!!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента всички банки,Централни имам в предвид нервно седят на горещия стол на инфлацията ,приказките че уж била временна все повече издишат и когато до няколко месеца се види че не е временна рязко ще вдигнат лихвите защото при тази инфлация кредитора губи,поради факта че заемателя печели от огромното обезценяване на дълга.риска се вдига и лихвата също,така че купона в момента е много горещ,края му обаче ще ее много,много болезнен
1
0
 
22
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 2 години
Теглиш заем през телефона, а после ти излиза през гaза :)