Със 150 км/ч шофирало 17-годишното момиче, убило своя приятелка край Кочан

Тя не за първи път сяда зад волана сама
18 юли 2021 21:50, Нели Христова
69
Със 150 км/ч шофирало 17-годишното момиче, убило своя приятелка край Кочан

Със 150 км в час е шофирало 17-годишното момиче, което предизвика тежък инцидент с жертва край Кочан, предава БНТ.

Прибирайки се от заведение в съседното село Ваклиново, 17-годишната шофьорка вдигнала около 150 км/ч, загубила управление над мощния автомобил и се ударила в дърво извън пътя. Няма опасност за живота на четирите момичета, пътували в колата. Едно от момичетата - на 15 години, издъхна на път за болницата. Другите 4 са в болницата в Гоце Делчев.

Още по темата

Едно от пострадалите момичета е оперирано още вчера, рамото на друго ще бъде оперирано утре. Останалите 2 момичета са само с леки охлузвания и наранявания.

Местни твърдят, че не за първи път 17-годишното момиче сяда зад волана само, без опитен придружител, който да я контролира. Казват, че кара много бързо и може да направи беля.

Според хората в Кочан всяко лято гастарбайтери се прибират в селото с нови, мощни автомобили и се движат в района без да спазват ограниченията на скоростта. А на отсечката между Кочан и Ваклиново и преди е имало инциденти с фатален край.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДАПо американскитезакони - може би, но тук е България и ам. закони не важат! Разбрахте ли, убийци?
25
6
 
21
 
! Отговори
саму славчууууууу преди 2 години
чалга , фейсо , дърво , удар , бавно ходене .
24
48
 
3
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
На тази възраст вече се правят простотии. Аз на 16 бастисах със 160 колата на чичо ми и добре, че съм прескочил насрещния автомобил иначе не знам. Напълно разбирам момичето и му съчувствам на положението, в което се намира. Не знам каква е била причината за катастрофата, при мен беше разбито окачване и при тази скорост воланът беше прав, а колата шареше в двете платна, спирачката ми завъртя колата, а не я натиснах силно. Човек не се научава, докато не изживее!
23
2
 
32
 
! Отговори
Асан преди 2 години
150 км/ч и фередже нищо не види :)))
22
8
 
3
 
! Отговори
ДА преди 2 години
До Анонимен--Ко значи че сяда зад волана, без опитен, който да я контролира???---по американските закони на 16 години взимаш книжка и можеш да караш с някой възрастен,това значи!
21
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От село Кочан, ядна ми е работата. А колкото до извиненията Американците казват - извинението е като ***, всеки си има.Тази е проста *** убила и сега с оправдания или без е за затвора.
20
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Била в Америка и ще се оправдава че има книжка. Ми ок, значи могат и да я съдят - по американските закони. Ако държи на това, че по американските закони, има книжка. Ми окей, значи подлежи на съд и затвор. Ако иска европейската система - пак окей - няма пълнолетие и не подлежи на съд и затвор, но прави убисйтво. В ареста и кат стане на 18 - у сливенския и да й разпорят задницата. Това е. А бе и в двата варианта - ша яде кочана момата от село Кочан. Закривай.
19
2
 
4
 
! Отговори
асд преди 2 години
Pero Defformero - Gastarbajter
18
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ко значи че сяда зад волана, без опитен, който да я контролира??? Та тя няма право да сяда зад волана и със опитен, който да я контролира. Тя, първо няма пълнолетие - няма право да управлява МПС. Второ - няма СУМПС - Няма право да управлява МПС, дори и опитен да има с нея. Тя НЯМА ПРАВО ДА СЕ КАЧВА В МПС И ДА УПРАВЛЯВА МПС. Със или без човек до нея. Затвор за тая и приключвайте случая. ЗАТВОР - убива човек и управлява МПС без СУМПС. Щом и от заведение се прибират - 100% има алкохол и дрога. СЪД.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Именно "гастарбайтери" - хора отишли само да се трепат за пари и нищо друго не ги интересува"НЕ че нещо, ама кой ще ти ходи да работи, ако не е са пари, па ако ще и ей тука , ду вас дай?
16
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всичкото отгоре ще й се размине... Никой съдия няма да вкара в затвора 17-годишно момиче, най-много да и дадат условна присъда и някакво обезщетение, което я платят, я не... Не обвинявам и родителите, защото на тая възраст са абсолютно неконтролируеми, а ако им откажеш нещо, заплашват че ще избягат от къщи, че ще си режат вените и пр. Така че - съдба, виновни няма, просто малшанс за тези които са се качили в колата! Така е в живота...
15
4
 
51
 
! Отговори
Бруталка преди 2 години
Едно време на 17 момичетата тъкмо спираха да си играят с кукли и почваха да си мечтаят за принца на бял кон който ще се влюби в тях. А сега на 17 пушат, пият и карат джипове със 150.
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американската ромка е Четрапатра ли как се казваше, голяма артиска
13
0
 
12
 
! Отговори
до предния преди 2 години
Не четеш ли че според Н. Христова ,всички са добре , как може да клаатиш доверието и стабилността на новинарския сайт.
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изяли са кочана.. Жалко за момичето, тепърва е навлизала в живота. Аз имам много приятели и познати с катастрофи от мощни коли и мотори. Кой се отрепал, кой се натрошил.. на един му изрязаха крака. И това са все деца на заможни родители. Всички са пострадали между 18 и 25 години. Жалко, че родителите в стремежа да угодят на децата си им плащат за да се претрепят някъде.
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кочан.... Как да искат хората да се върнат на село с тези имена на селата...
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и второ момиче от тази група почина. Но кой каквото си направи , никой друг неможе да му го направи. Жалко за децата, но проблемите са в семействата. Скъпи родители, бъдете добър пример за своите деца и винаги говорете с тях, обсъждайте различни ситуации и изходите от тях.
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 1 - И какво може да направим? Звъниш в полицията, казваш им, те казват, че ще проверя сигнала, а след два дена идва баща и, запретнал ръкави, да те бие що си доносничил. Ще повика, ще ритне врата 2-3 пъти, а ако извика полиция, просто няма да дойдат. Мобли, видео записи - нищо не става. Ако па са подведеш го псунеш у двора, ще точне да ти удря шамари. Я си му отвърнал, ще те дават по новините и цялата махал ще оябснва, че едва лои не си некъф скинар, за едните пари от дела.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Евгени Георгиев- Реално погледнато, няма опасност.
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сами се изтрепват, после коментиращите им виновни. Лошо дърво, как можа да израстне баш на пътя Й...