Отвличания, побои: Кримка тормози хората в Световрачене

Жителите са в постоянен страх
1 окт 2021 15:40, Петя Славова
101
Отвличания, побои: Кримка тормози хората в Световрачене
Снимка: Кадър, Нова тв

Побои, нападения с брадва, отвличания и унижения стават всекидневие в село Световрачене след като там се завръща Венцислав Д., известен като Венци Боксьора.

Мъжът е с богато криминално досие и тормози жителите, които са в непрекъснат страх от неговото присъствие. Той пък им обяснявал, че го пазила жена на висока държавна позиция.

Много хора имат история с Венцислав. Видеа от охранителни камери показва как той удря хора в заведения, влачи момиче за косата в игрална зала, а между ударите танцува на фолк песни. След последното нападение преди дни е бил задържан.

Потърпевшите се опасяват, че нищо няма да се случи и съвсем скоро той ще бъде пуснат, а той може да се саморазправи със свидетелите.

"Един от потърпевшите има психическо разстройство заради нанесения върху него побой. В същата вечер Венцислав малтретира и магазинерка. Хората в селото са наплашени от него и дори не влизат в заведенията", разказват потърпевшите.

Момиче допълва, че дори е нападал органите на реда, служителите на СОТ ги е повдигал. Друг човек призна, че Венцислав го е закарал на язовир и с дълъг побой е искал да го принуди да работи за него и да стане дилър. След случилото се пострадалият е започнал да хърка. Подал е жалба, но без никакъв резултат.

Друг потърпевш също е бил набит, защото отказал да работи за него. Преди няколко месеца жалбата е подадена, но пак нямало никакви последствия за насилника.

Още една негова жертва споделя, че бил пребит от криминално проявения, но въпреки това полицаите го задържали и него, казвайки, че пострадалият е предизвикал побойника. "Кои са хората, които го покровителстват - пита той пред Нова тв - Заплашва ни с шефката на убийствата в софийско градско. Никой нищо не му прави на това лице", възмутени са хората.

Собственици на местни заведения обясняват, че фалират бизнесите им, защото хората са наплашени и не влизат в заведенията.

Жителите на Световрачене се надяват да се вземат адекватни мерки. Потърпевшите са много, но има и такива, които не смеят да се оплакват и не пускат жалби. Страхуват се от последствията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Риба МечЗаповядай ти да го набиеш не разбрахте ли че всички се страхуват от него защото е пазен от полицията дори да се набие после пак ще излезне и тогава вече става страшно има доста як чадър над него
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез хора в това село пушки нямат ли?
40
0
 
28
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Двама или трима се събират, хващат го и го заравят някъде, това е решението , когато няма държава !!!___Не мисля, че това може да се смята за убийство, това е по-скоро дератизация !!!_____Изобщо не разбирам, защо такива асоцилани типове трябва да са на свобода, или да ги затварят някъде до живот, или ... дератизация !!!
39
3
 
9
 
! Отговори
Амчъкистанец преди 2 години
Да живее Майка България!
38
3
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Като се чувстваш супер в немско, що висиш в работно време в български сайтове? Нещо не ми се виждаш много интегриран? А за този от статията най-малко 10 годишна присъда ще го оправи...
37
2
 
24
 
! Отговори
М преди 2 години
Защо "напердашат", отиди да го напердашиш ти.Хората ти казват, че ги удря и после викат тях в полицията, че го били предизвиквали те.Да не говорим, че на клипа е сам, а отвън са 10 човека компания с него.Единственото решение е да го лежиш.Някой от районното и специализираната прокуратура трябва да му прави компания в зандана, да не казвам имена.Иначе ще свърши като оня ня стадиона, ама някой трябвя да го лежи.
36
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В моя край едно време са се събирали една група мъже и с коловете по краката и ръцете до счупване. Бързо им е идвал акъла на такива като тоя след това, ама това едно време.
35
4
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До М Иво си е голем пич.
34
0
 
17
 
! Отговори
кара колю преди 2 години
Такива изедници преди 130 лета по нашите земи са ги заличавали системно хайдути. Сега хайдутите станаха айдуци, а народа е стъпкан до неузнаваемост, страхлив и уплашен от последствията! Срам и позор! Последния такъв омбашия, комунистически главорез Лев Главинчев, е убит от своите, за да спрат издевателствата.... Сега е по-зле и от двата периода.
33
0
 
37
 
! Отговори
М преди 2 години
Така нареченият Венци се възползва от чадъра, който има.Преди 2 години го хванаха с 1 кило хероин в Пловдив.Как мислите е на свобода в момента?Прокурорите го взимат за свидетел във всяко дело свързано с ъндърграунда.Взеха го и за свидетел срещу Очите, който съм сигурен, че дори не е виждал.Сто процента е бил и защитен свидетел.Да не говорим, че дори беше арестуван преди няколко години като част от ОПГ за разпространение на наркотици, начело с Иво Турчина.Да видим някой ще зададе ли тези въпроси.
32
0
 
24
 
! Отговори
Карамфилов преди 2 години
Е няма ли двама стабиляги в туй село да хванат и да го потрошат тоя? Сигурно обаче после ще лежат дълго в панделата. Тоя може да влезе в затвора само ако утрепе показно някой.
31
34
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Бойко такива лежаха в затвора, а сега всички муутри са на свобода!
30
0
 
21
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Нямат ли надцевки?
29
0
 
36
 
! Отговори
Съвет преди 2 години
Да не го убиват че да им тежи на съвестта цял живот!Прави се така...събират се двама пострадали,издебват го в тъмното и един сап зад врата чак главата му да получи откат,като падне вържеш го на тяглича и извън селото му начупваш крака,ръце и накрая му забиваш сапа отзад!Като се свести след някой ден и на мравката път ще прави!
28
23
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Откак кандидатът на Решетников за президент Радев се докопа до властта от ареста навън са Митьо Очите,Весо Брадата,Миню Стайков,Банев,Бобокови,наркоманчето убило Милен Цветков и още много подобни бандюги.Ако го нямаше Гешев и Черепа и Брендо щяха да са вече тук на бел кон.
27
0
 
31
 
! Отговори
Риба Меч преди 2 години
Няма ли мъже у Светврачане? Такива в казармата една мечка ги оправяше!
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България 2021. ...
25
9
 
26
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Банкянският мехур ,им даваше кураж и пример на такива.
24
0
 
33
 
! Отговори
преди 2 години
Къде е ловната дружинка на селото ????
23
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато са плахи и някой не....се реши. Ами така ще е. Щом един може цяло село, нека му. Значи си го заслужават.