След тежкото ПТП: В Стара Загора протестите продължават

Хората се събират пред КАТ, искат по-добър контрол
4 окт 2021 12:26, Петя Славова
29
След тежкото ПТП: В Стара Загора протестите продължават
Снимка: БГНЕС

За трети пореден ден жителите на Стара Загора излизат на протест след като три момичета бяха пометени от млад шофьор в града.

Още по темата

В петък 18-годишен шофьор с едва четири месеца стаж зад волана, но вече залавян с нарушения, загуби контрол над автомобила си след дрифтирани и удари силно три момичета, едно от които е с опасност за живота и ампутиран крак.

Хората недоволстват срещу нераглaментираното шофиране с висока скорост по улиците на града. Тази сутрин протестиращите се събират пред КАТ с настояване за по-засилен контрол на контролните органи.

Жителите на града настояват за безопасни улици да бъдат взети мерки, защото оказва се, че пробелмът с дрифтирането в Стара Загора е голям и въпреки подаваните многократно сигнали няма предприети мерки от страна на институциите.

В същото време снощи в центъра на Стара Загора отново имаше катастрофа, при която загина мотоциклетист. Шофьорът на лекия автомобил, блъснал моториста, е избягал от местопроизшествието, но по-късно е задържан.

Пострадала е и пешеходка, която се е движила по пешеходна пътека.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
предложение преди 2 години
Ако знаете къде дрифтират по вашия край опънете им някоя вечер от ония приспособления на КАТ с шиповете за спиране на нарушителите, може и саморъчно направено.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стубела..от нашите ребята!
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, добре де, с какво българската съдебна система и МВР му показахте на тоя кеуеш, че ако продължава така, ще лежи дълго да топли нара? Със пускането на дрогирания убиец на Милен да се прибере у дома ли!? С какво? Вчера един мамин въртеше гуми във Варна на кръгово и изпусна колата и се качи на тротоара. С КАКВО!?
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама тия сигурно са карали освен с висока скорост още с дрифтирани,изтъркани гуми и дрогирани.
16
3
 
15
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Стара Загора е под шапката на ГЕРБ, затова се прикрива всичко около този случай
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблема е в цялата страна и цялата страна,а не само Стара Загора
14
0
 
14
 
! Отговори
до писта ст. загора преди 2 години
Абсолютно прав сте за всичко! А *** е син на Мишо Стубела,който застрои Бедечка с благословията на кмета. Внук на Иван Недев - старозагорци знаят кой е...
13
0
 
14
 
! Отговори
Ивза преди 2 години
Гледах кмета по телевизията и се питам как толкова години този човек е начело на града.Срамувам се и ако бях на него бих си подал оставката.Кмете,кога стана ПТП и кога се проведе етап от републиканското състезание.Защо не го забрани.Случилото се е в резултат на слабият ти контрол.Всеизвестно е,че главни улици се ползват за писти,но нито ти,нито подопечната ти полиция вземахте мерки.Остава да се молим на БОГ да ни пази като се движим по улиците на града.
12
0
 
12
 
! Отговори
Писта Стара Загора преди 2 години
Ремонта на центъра, площадките за масов спорт в новия парк точно до прозорците на хората, безкрайните ремонти на ремонтите, пътят, който пресича парка и вече години води за никъде ,велоалеи,заели целия тротоар и още и още хвърлени пари без влагане на практична мисъл.Единственото полезно за хората е автопаркът на градския транспорт и електронните табла.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковид се изтърка и пак намерихме друг източник на приходи за новинарите - безумното шофиране. След два месеца като стане бензина пет лева ще намерим друга негативно-сензационна тема за 'разисквания'. А.. може и ковида да се позавърне, доста тлъсти пачки се направиха покрай него. И така, сапунката продължава.
10
1
 
10
 
! Отговори
Писта СтараЗагора преди 2 години
Не е майтап.От 1до3 се проведе състезание точно под този надслов за най-добър пилот.Затвориха важен път,промениха маршрути на гр.транспорт,коли и автобуси минаваха през с.Хрищени,някои спирки не бяха обслужвани.Кметът преди време организираше демонстрация на дрифтинг в града и беше пълно със зяпачи точно на малки *** срещу 10лв.на ръка без касов документ.И не само това.1000 тома могат да се изпишат за пълните безумия на местната власт.
9
1
 
17
 
! Отговори
Сун Дзъ преди 2 години
Попитали един стар и мъдър човек : Учителю, дълго ли ще се налага да протестираме мирно и тихо със свещички в ръка, защото ни газят разни празноглави джигити по улиците ? А учителя отговорил - Много, много дълго ще е , докато протестирате мирно и тихо .....
8
2
 
12
 
! Отговори
пожелание преди 2 години
***-ота който направи това трябва да е провесен на площада !!
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е тоя не трябва да излиза от затвора,(поне). Ампутиран крак - това е провален човешки живот, по-тежко е от смърт.
6
2
 
10
 
! Отговори
:( преди 2 години
До ЕСАбе ако беше твоето дете... не знам дали така щеше да разсъждаваш за "ампутираните крайници"...Аман от безсмъртни, нагли и безнаказани келешчета /да не използвам друга дума, че няма да ми постнат коментара/.п.п. и оня дето си хвърлил фаса, щото закъснявал за час...
5
4
 
19
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Преди десетина години в Русе, един ученик блъсна и уби трима човека, чакащи на спирка !!!___Обяснил, че бързал за училище и дрифтира, да вземе по-бързо завоя, но уви !!!____По неофициални сведения си е на свобода, не е влизал в панделата...Трябва да се върне старото правило, че млад шофьор не трябва да кара сам поне една година и най-важното ЕФЕКТИВЕН КОНТРОЛ !!!
4
16
 
1
 
! Отговори
аз преди 2 години
за Пауло не помня да сте ревали толкова, кой ви плаща?
3
2
 
24
 
! Отговори
Твърдия брус преди 2 години
Ще ви изчакат да спихнете и ще си продължат както досега. Вместо да палите чаени свещички потрошете двама-трима непремерено управляващи МПС. Така ще покажете на властта, че може да обърнете монетата. Ако и това не ги убеди просто правите патрули и шпиц команди и взимате решението на проблема в свои ръце.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** е за поне 20 години затвор. Като излезне ще ходи по прайдове.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гл.прокурор защо не се намеси ,явно че проблема е голям