Вандали пукат гуми и трошат коли на студенти в Пловдив

Над 50 автомобила са пострадали
19 ное 2021 09:23, Ния Христова
28
Вандали пукат гуми и трошат коли на студенти в Пловдив
Снимка: Pixabay
Студенти от Медицинския университет в Пловдив сигнализират, че неизвестни вандали пукат гумите и трошат колите им в квартал "Смирненски". Нападателите оставят под чистачките на автомобилите принтирани бележки с предупреждения, съобщава Нова тв.
 
Над 50 автомобила са засегнати.
 
"Моят автомобил, който е със старозагорска регистрация, беше надиран много пъти. Спукаха ми и две гуми за един ден. Не съм спирал пред ничий блок, спирал съм винаги на паркоместата до парка, за да не засягам живеещите в блоковете. Никога идеята ми не е била да преча на някого", разказа един от потърпевшите.
 
"Осъждаме остро този акт на посегателство. Ще съдействаме за откриване на нарушителите", заяви кметът на район „Западен" Димитър Колев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименОт гледна точка на цената ще кара този, който може да си плати. Имаш пари - караш, нямаш пари- не караш. То и сега е така, предвид гориво по 2,50 литъра + всички разходи по колата, но това все още нищо не е, тепърва ще стане интерсно с гориво по 4лв и безброй нови разходи + вдигнати стари. Т.е. споко, ще се разчистят колите и не мислим, че всеки ще си кара ей така. Ще кара този, който може да си плати.
6
9
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Просто престанете да карате автомобили! Защото петролът,който употребявате налива още повече финанси в ръцете на Арабските монархии,които искат да ни превземат. Толкова ли е трудно да се чатне какво се случва?
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера след работа се беше образувало огромно задръстване в София .Нарочно преброих хората в колите на едни 300 метра .Във почти 90% от колите имаше само по 1 човек в кола.Радко по 2-*** ,по трима нямаше нито една .Нали не си правите илюзии че в големите градове всички ще си карате сами .и всеки ще има кола .От гледна точка на гъстотата на населението и в София и в Пловдив това физически е невъзможно .
4
3
 
24
 
! Отговори
Хахаххахаххаха преди 2 години
До Hex, студенткси град не е ли за студентите? Или и те ви пречат на знатния произход?
3
4
 
38
 
! Отговори
ха преди 2 години
Паркоместата не са на живеещите в квартала, а на общината.Всеки има право да паркира там.
2
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалкия фигурант и "семейството" му се забавляват, избирателите му също!!!
1
21
 
23
 
! Отговори
Hex преди 2 години
Аз когато бях студент пътувах с влак или автобус, сега всички станаха баровци. Прави са си хората да си бранят паркоместата. В студентски град е същото, пълно е с коли на студенти, дето не мърдат със седмици.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe