Служител на БГТОЛ агресивен към българин от Молдова на "Дунав мост"

Случаят се проверява и е образувано дисциплинарно производство
17 дек 2021 15:25, Ния Христова
75
 
В социалните медии беше разпространено видео как служител на БГТОЛ провява агресивно поведение към българин от Молдова на "Дунав мост". 
 
Все още не е ясно кога се е случило и какви са причините. Кадрите са заснети от потърпевшия при преминаването му на пункта, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Случаят вече се проверява и е образувано дисциплинарно производство. Това съобщи в Русе министърът на транспорта Николай Събев. 
 
Той е разбрал за инцидента още вчера. Сигнализирал е на колегите си от съответните институции.
 
"Подал съм сигнал към компетентните органи. Ще се погрижа да видим резултат. Не е достойно това поведение на българската граница. Това няма да се получава повече", коментира Събев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
20
 
20
 
! Отговори
Anonymus преди 2 години
До Калеко АлекоСпоко малко, тия са на власт от седмица, а тоя мискин сигурно е на тая позиция поне 5 години. Не викай по новите, а ходи се оплаквай в Банкя!
22
4
 
31
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Никаква полза то тези. Камерата те снима и ти пращат акта или обжалваш. Толкова. Тези лентяй да какво дремят по пътищата изобщо. Да чукат камъни някъде! Бойко даде хляб на изпадналите бивши мутри от най-ниското ниво с тази измислена служба....
21
35
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами това е лицето на радевата държава и лъсва още на границата, носителите на "Промяната", "Новият морал" и "Нулевата корупция" изглеждат по този начин, както с новите си назначения, така и с всичко което произтича от управлението им ... Гледайте и се наслаждавайте на радевите калинки , които не подбират средства за да се нагушат ... !!!
20
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинският проблем тук е не крещящият селтакк, а факта, че е изпаднал в амок, защото човека е искал да плати с картат.е не може да гепи нищо от него. Смятайте до какви висини на наглост и кражби са достигнали тези хора. После как трябвало да се събере един милиард от толовете, но се били събрали само 400 милиона. Иначе в БГ няма никаква корупция.
19
0
 
35
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Сутрин рано минавам покрай сградата на тая фирма на бул. Никола Петков. По чинчите им автомобили са 90% някакви аграрни номера. Самите те изглеждат като препили и постоянно има някаква дружинка, която пуши отпред. Жените - турбо поп фолк от 90-те. Правят ми лошо врпечатление.
18
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толаджията е прещракал яко. Ххахах. Много ме кефи как си мислят че имат някаква власт. А те са сложени там да снимат. Фотографи на свободна практика, нищо повече. Браво на молдовеца че го е изтипосал!
17
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тол системата, преден провал в БГ-то. Кражби и далавери в особено големи размери, а ей такива австралопитеци си имат и службица.
16
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заедно с него и началника му -- да не би да не знае как работи.
15
2
 
38
 
! Отговори
боксьор преди 2 години
Еббати и селския бек, на тоя бих му избил зъбите с кеф, както ми се прави на отворен.
14
2
 
44
 
! Отговори
О, божке преди 2 години
Така става като облечат селтak с една смешна унифрома и той се вземе за генерал. Селските полицаи не са ли същите? Смятат, че света им принадлежи. А не могат да си напишат и името.
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живеея в чужбина и заради короната отдавна не съм се прибирал. Какви са тези БГ тол? Какви правомощия имат? И те ли са като катаджийте ни, където им се носи славата из цяла Европа?
12
28
 
2
 
! Отговори
БисерГъскатаБелене преди 2 години
Точно така трябва да се държиш с наглите плиткоумници! Браво!
11
0
 
49
 
! Отговори
Пловдив преди 2 години
Уволнение веднага, подобно примитивно поведение трябва да се изкорени в България. Глоба и работа в полза на обществото.
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много европейско отношение, евалата на БГТОЛ. Ама то при предишната власт такива са ги подбирали масово по приятелските фирми и бг администрацията. Важното е да може да яде и пие на маса и вика #ПЛАЩАЙБЕ
9
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя как още има зъби? Не е попаднал на правилният човек, че да си ги събира от земята.
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пък колко такива полицайчета има...
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така става *** като се мисли за много значим.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този ако ми крещи така няма да го уволня а ще му отпусна нервите,че е доста напрегнат.Ще му отворя чакрите така,че да се насер& от кеф.Няколко пъти.
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е странно защо такива като този винаги попадат на мижитурки а не на точния човек,който ще го превъзпита точно за няколко секунди?
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласоподавател на ГЕРБ. Тази структура беше създадена имено да приюти такива ***. Напълно излишни са, нали всичко се контролира чрез камери. Пък и чии го дирят *** границата?