Дете на 10 години почина, след като му прилошало в училище

Линейка го е закарала в болница в безсъзнание
68
Дете на 10 години почина, след като му прилошало в училище
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Дете на 10 години почина след като му прилошало в кърджалийско училище. Трагедията се е разиграла малко преди началото на първия учебен час в понеделник, а детето припаднало в класната стая.

От училището извикали линейка, с която детето било откарано в болница. Там лекари реанимирали детето, но въпреки това то починало.

"Все още не разполагам с информация по случая. Директорката на училището ми се обади по телефона и ме уведоми за случилото се. Каза, че дете от четвърти клас е било откарано с линейка, а по-късно й се обадили, че е починало", каза шефката на Инспектората по образованието в Кърджали Демитра Мирянова, цитирана от "24 часа".

Детето е докарано от екип на ЦСМП в спешното отделение на МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“АД в безсъзнание, без дихателна и сърдечна дейност, съобщиха от болницата.

Веднага е започната реанимация от 3 анестезиолози и 3 кардиолози.

Детето е прието в ОАИЛ, където реанимацията е продължила още около час. Въпреки всичко детето е починало без да възстанови дишане и сърдечна дейност, казаха още от болницата. От там допълниха, че е назначена съдебно–медицинска експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен маските,може и да е нещо погълнато,независимо как,от въздуха храна вода,метален вкус вНОСОГЛЪТКАТА..........стрес и засилено парно.Няма да погалят децата.А медиите са като китайската капка.
38
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди седмица в Русия по време на тест,есе, голям ученик припада,докато мисли на чина и това е заснето от камера за видеонаблюдение,учителката се щура,никой не помага от съучениците.Момчето беше високо,може да е имало ниско кръвно,лошо се удари в съседен стол докато падаше,маски не се забелязваха.Твърдеше се че е починало,но дали е вярно?Горките деца,какво имаме падна...
37
25
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В болниците умират стотици ваксинирани обаче не се казва,крие се тази информация!!!!!!Защо!!!
36
15
 
40
 
! Отговори
До ДО Доктор Хаус 2 преди 2 години
Ако следиш... Много добре ще знаеш , че не е само един ! А за последния месец са поне 5-6 !!!!!! Като добавим и Агуеро - за който изкараха "Сърдечен проблем" и прекъсва кариерата си. Но този "проблем" до момента , на ваксинация , НЕ му пречеше да играе и да е страхотен голмайстор , нали ?!?! А младият талант от Унгарски клуб. На 18 години. Който директно починал на тренировка??? Карат ги да се ваксинират задължително преди да преминат в клуб от Западна Европа , защото така искат от там !
35
26
 
15
 
! Отговори
и бустерррр преди 2 години
Ваксинирано и ето го резултата!
34
27
 
25
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Много скоро ще се разбере,че не е било ваксинирано и дано поне хората да разберат какви мошенници са антиваксърите." -- Никаква реакция няма да има. Обзалагам се. Антиваксърите ще забравят за това дете и ще накацат следващия случай, който обслужва мирогледа им. Като мухи лайнapки са.
33
8
 
29
 
! Отговори
НОВОТО НОРМАЛНО преди 2 години
До До доктор хаус 2 "само един", а миналата седмица само трима, а тази година колко, 50-60? От професионалните спортисти тази година над 119 са починали от сърдечни проблеми! нечуван рекорд в цялата история на спорта! СЪВПАДЕНИЕ нали? И особено важно и показателно е как веднага излизат изявления че ваксината няма общо и спортистът не е набоден, а като поровиш, и му намираш селфита от деня на инжекцията! Що се крие и се лъже като не е от нея? А де?
32
12
 
32
 
! Отговори
До Анонимен 32 преди 2 години
А ти голям "Разбирач" ли си от ваксини ?!?! Вероятно си Професор - Имунолог и Вирусолог ?!?! Нещо да ти говори неоспоримият факт , че около 50 процента от лекарите и Медицинските лица в България ОТКАЗВАТ да се ваксинират????? Дори онзи ден имаше новина за лекари от "Спешна Помощ" , които категорично отказват ваксинация и са готови да напуснат , ако се наложи ! И те ли са "Антиваксъри"????? И те ли са ..."Невменяеми"?????
31
10
 
15
 
! Отговори
До доктор хаус 2 преди 2 години
Да,следим ! Не са няколко ,а само един футболист напусна терена ,а от отбора излязоха с изявление,че ваксината няма нищо общо ! Стига сте приписвали всичко на ваксините ! Точно заради това фирмите поискаха да се подписва декларация .Защото знаеха какво ще следва !
30
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 20 коментара,15 гюлета вият ,че детето било ваксинирано....Абе,н?,как така решавате,че детето е починало от ваксина,а и претендирате за коректив.От къде на къде ? Ей такива са ви всичките теории и опорки-фалш,ментета,глупости.Много скоро ще се разбере,че не е било ваксинирано и дано поне хората да разберат какви мошенници са антиваксърите.Невменяеми сте ! Тва е ! Прочел два реда и вече сигурен,че ваксинирано било.Пффф....аман от ...в тази държава.
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както написаха на автобусите в Англия по-рано тази година - "децата също имат инфаркти". Преди нямаха, но сега вече имат.
28
8
 
30
 
! Отговори
Доктор Хаус 2 преди 2 години
..... Ако двете деца НЕ са били ваксинирани - Да се разбере дали НЕ са прекарали Ковид инфекция и от там да са им дошли проблемите ?!?! ...... Не знам дали следите и се интересувате , Дами и Господа , но в последните 15 - 20 дни вече има няколко случая на професионални футболисти от добре платени Западно Европейски Първенства , които напускат терена със силен задух и сърцебиене !!! Всички от тях - ВАКСИНИРАНИ , разбира се..... Случайност ?!?! Не мисля !!!!!! ...
27
2
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БИЛИ: ОСТАВАТ САМО ОЩЕ 6 МИЛИАРДА БРОЯ ИЛИ 7 КАКТО ДОЙДЕ!
26
11
 
26
 
! Отговори
Доктор Хаус преди 2 години
Бог да го прости детенцето..... Макар че няма какво да му прощава..... За няколко дни - Два доста неприятни случая с деца! В единия обаче момченцето беше спасено..... На 12 годинки - Масивен инсулт????? ..... Каква ли е причината за днешната смърт на дете обаче?????... Внезапна, както се пише! Пише , че момчето е и спортувало! Няма да е никак зле Медиите да съобщят дали двете момчета са били ВАКСИНИРАНИ... И ако да - С коя точно "Ваксина"??? Защото вече има ваксинирани деца! .......
25
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Профилактиката на детското здраве в БГ е под всякаква критика.
24
6
 
18
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"ДНЕС ОБЯВИХА ВАКСИНАЦИЯ НА ДЕЦАТА ОТ 5 ДО 12 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ ЗА ЗАПОЧНАЛА! И СЕ ОБЯВЯВА ЗА СМЪРТЕН СЛУЧАЙ!!!" -- Е нали ги криеха смъртните случаи? Жалко за детето иначе...
23
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно е пило до сутринта, после на даскало и сърцето му не е издържало.
22
10
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СТРАШНО МНОГО ДЕЦА СЕГА ЩЕ БЪДАТ ПРИОБЩЕНИ КЪМ СХЕМАТА НЕПРЕСТАННО КОВИД ВАКСИНИРАНЕ , ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ ГРАМ НЕЗНАЯТ КАК ДА СЕ ЛЕКУВАТ ОТ ЕЛЕМЕНТАРЕН ГРИП! ПРОПОЛИС ТИНКТУРА И АКО Е ПО СЕРИОЗНО СЕ ДОБАВЯ ЦИТРОСЕПТ МЕТОДА Е ДОКАЗАН МНОГОКРАТНО, ЗАЩОТО СЕ ПОЛУЧАВА НЯКАКВА МНОГО МОЩНА КОМБИНАЦИЯ КОЯТО УБИВА КАНДИДА, ЗЛАТИСТИЯ СТАФИЛОКОК И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ! ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА НА ТЕЗИ РОДИТЕЛИ!
21
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
радево време ейййййй
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 21 - Така се отваря прозореца за факсинките. Дано е на по хубаво място детенцето.