Областната управа в Бургас изземва 3 бунгала от "Росенец"

Процедурата е извършена със съдействието на МВР-Бургас
21 дек 2021 19:52, Анисия Иванова
7
Областната управа в Бургас изземва 3 бунгала от "Росенец"
Снимка: Областна управа - Бургас

Със заповед на областния управител проф. Мария Нейкова днес комисия от Областна администрация Бургас извърши фактическо изземване на три броя временни преместваеми обекта (тип бунгало), ведно с движимите вещи в тях, разположени неправомерно и без необходимите разрешения в имот – публична държавна собственост, в Лесопарк „Росенец“.

Преместваемите обекти представляват постройки с размери: 45 кв.м., 27 кв.м. и 14 кв.м., използвани като спално помещение, склад и пункт за видеонаблюдение, съобщиха от Областната администрация..

Изземването се извърши със съдействието на органите на МВР-Бургас.

В присъствието на комисията и органите на реда ключар отвори помещенията, експертите описаха движимите вещи, смениха се бравите и бяха поставени обозначителни знаци за забрана за влизане отново в тях. За констатираните нарушения е съставен протокол.

„Разпоредих да се направи оглед на всички държавни имоти в областта. Експерти на Областна администрация Бургас констатираха безобразни нарушения. Това е само началото на предприетите мерки срещу нарушителите съгласно вменените ми правомощия като областен управител и като стопанин на държавните имоти в област Бургас“, заяви областният управител проф. Мария Нейкова.

От Областната управа уточняват, че това не са постройки, свързани със Сараите на Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Да бе ! преди 2 години
Всяко чудо за 3 дни !
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АБЕ НИКОЙ НЕ СМЕЕДа ама н е, скоро ще видиш!
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, не са свързани някой си е поставил бунгало и го е оборудвал със система за видеонаблюдение и допълнително спално помещение просто Ей така за да наблюдава морските приливи.
1
1
 
9
 
! Отговори
Дядо от село преди 2 години
И това е нещо ! После нека така да стане и с хотелите .