Множество сигнали в Helpbook за лоши пътища и ремонти

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата
Обновена: 31 яну 2022 17:52 | 31 яну 2022 17:30, Анисия Иванова
16

Снимка: Helpbook

Отново получихме множество сигнали в платформата на Helpbook.info относно състоянието на пътища и мостове в страната. В един от тях се съобщава за извършени ремонтни работи преди няколко месеца в местност Ракитника, град Варна. За съжаление улица в района е оставена в крайно неприемливо състояние, която била изградена със собствени средства на живущите.

"Към момента в началото на улицата, където имаше асфалтиран участък е оставена дълбока кална канавка и достъпът към/от главна улица е силно затруднен. Моля да извършите проверка кой е изпълнителят на обекта и да изискате възстановяване на съществуващата настилка", се настоява в сигнала.

В столичния район „Илинден“ се е получило свлачище на канализацията, в резултат, на което настилката на тротоара е в изключително лошо състояние. Вследствие на пропадането е нарушена и настилката на пътното платно, като се е формирала огромна дупка с дълбочина от поне 20 см с изключително опасен ръб, в комбинация с издадена и стърчаща шахта на пътното платно.

За неремонтиран път между селата Зимница и Елхово, Община Стара Загора, повече от 15 години ни съобщиха чрез друг сигнал. На същия са се отворили огромни дупки, които представляват сериозна опасност от катастрофи, тъй като автомобилите масово навлизат в отсрещното платно, дори при никаква видимост, за да ги избегнат. Въпросът на нашия потребител е дали съществува възможност да се организира частичен ремонт и запълване на дупките.

"Преди време сигнализирах за пропадане на пътната настилка от двете страни на моста и за опасни дървета. Наскоро установих, че дърветата са подкастрени, но дупките са още по-дълбоки и липсва сигнализация за неравности по пътя и ограничение на скоростта на движение. Нима безопасността е за пренебрегване или здравето на пътуващите не е ваша грижа?“, резонно се пита в друг сигнал, изпратен до платформата..

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Глас в пустиня. Те сега имат по-важни работи да вършат фандъкова и компания да окрадат всичко възможно, че ония другите идват да смучат от държавната хранилка. Тия дупки и разрушения не са от вчера. Това е от години тая съсипия.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До азА защо сега Кирил Петков и Румен Радев не направиха този път, кое им попречи?
10
4
 
2
 
! Отговори
аз преди 2 години
До grindr - прочети статията "За неремонтиран път между селата Зимница и Елхово, Община Стара Загора, повече от 15 години ни съобщиха чрез друг сигнал" - 10 години ГРОБ правеха пътища!
9
3
 
1
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен9 - Странно, разБойко правеше пътища през последите 10 години...... Колка жалко е да си ГЕРБераст, ревящ за власт!
8
0
 
4
 
! Отговори
Nimand преди 2 години
Поради огромния напредък на нашата държава , власт имащите , взеха решение вечер лампи няма - така дупките ще бъдат незабелязани ! Ще ги гледаме само през деня , ето едно бързо и умно решение :) 30 години , много , много се развихме !!!! След още 20 сме по горите и храстите !!!
7
4
 
6
 
! Отговори
Питев преди 2 години
На Радев другарите да не ни говорят за бъдеще, а трябва да оправят тези нередности.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последните 12 год така се ремонтираше. А сегашните "управляващи" са още по-зле.
5
0
 
6
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Цяла Бг е така?
4
0
 
8
 
! Отговори
Цялата държава преди 2 години
прилича на бомбандирана! Тотален погром! Гнус!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тъй кат гледам пътищата и мостовете са ОК. Само почакайте около 15-20 години, когато само мyprавият контингент остане у кенефо и той ремонтира и строи пътищата, тогава се оплаквайте, ама на кого?
2
0
 
4
 
! Отговори
grindr преди 2 години
Множество сигнали в Helpbook за лоши пътища и ремонти ----- е как лоши ремонти бе, нали уж изчегъртахте ББ и ГЕРБ и вече не се краде бе?
1
1
 
7
 
! Отговори
Екшън е в България преди 2 години
Затова в България се кара само с джип! И по голям по добре. И още по добре да е подготвен като за офроуд експедиция. С железни брони и яки големи гуми. Дори и по новите уж гладки пътища е опасно. Както си караш по гладкото и изведнъж дупка! Или пътя пропаднал, или някой копал за водопровод или кабел, или капак на шахта липсва.... Редовно се случват такива работи. Да не говорим колко народ карат пияни и надрусани и не знаеш кой от къде ще ти изскочи. Трябва да сме подготвени.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe