Скъпо: Боб чорбата в Боровец стана 8 лв., хотели хлопнаха врати

Собственици решили, че им е по-изгодно да затворят преди края на сезона
283
Скъпо: Боб чорбата в Боровец  стана 8 лв., хотели хлопнаха врати
Снимка: БГНЕС

Боб чорбата в Боровец струва вече 8 лева.

Още по темата
За толкова можете да си купите най-обикновената българска супа в най-стария ни зимен курорт, предаде БГНЕС.

На Боровец има достатъчно сняг.

Условия за ски и сноуборд ще има поне до края на април, но туристи почти липсват. Поради тази причина някои от хотелите ще затворят още утре.

Собственици казват, че им е по-изгодно да затворят преди края на сезона, отколкото да плащат сметки за ток, отопление и заплати на персонал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
77
 
12
 
! Отговори
Христо преди 2 години
В Боровец е пълно в момента. Разбира се, говорим за програмисти, които почиват със семействата си и харчат по 1000 лева на ден по заведения, а не за някакви бачкатори, които изкарват по 1000 лева на седмица. Няма как склададжия или продавач в супермаркет, работещ за 4-5 хиляди лева на месец, да си позволи Боровец или Луксозенец. За такива има тераса със сняг през зимата или леген със студена вода през лятото, в излющената панелка в Люлин, Младост или Борово.
7
3
 
39
 
! Отговори
Островски преди 2 години
Българина може да взима един 1000 лева на месец , но може да си позволи да дава 8 лева за бобо чорба !! Значи е евтино 18 да стане , аз така и нямам пари за бензин , няма как да ида да дегустирам този върховен музикален специалитет !!!
6
5
 
65
 
! Отговори
123 преди 2 години
Шницел в Алпите, на ски пистата - 6 евро.... Да си ядат чорбата сами!бСкоро гледах и цени на хотели в Европа, нашите у БГ "избиват рибата" с високи цени, ще кажеш, че сме на Сейшелите! *** спекуланти!
5
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Войната даже още не е започнала, а цялата държава вече отиде по дяволите.
4
1
 
19
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
Просто защото не работят!
3
3
 
30
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Днес опитах да резервирам стая за двама за три дни в северозапада (Видин) за началото на май .В три от по големите хотели нямаше места.
2
4
 
66
 
! Отговори
Да затворят преди 2 години
и никогс повече да не отварят!!!! Писна ми всеки ден да слушам за йотели и ресторанти, няма държава в света, в която да се говори за това нон стоп!! А тези афиоти не спряха да просятбпари от държавата!!!! Гнусно панелистанско гето
1
18
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демокрацията е по убава от бай тошовото време,оти тогава си се редил на опашка за скъпоценните банани само по нова година,а сега за незначителния продукт олио.