Пак бой между ученички, две момичета малтретират деца в Драгоман

Оказа се, че оплакванията към тях са много
14 мар 2022 11:08, Петя Славова
47
Пак бой между ученички, две момичета малтретират деца в Драгоман
Снимка: Pexels

Пореден случай на брутална агресия от деца възмути потребителите на социални мрежи. На кадри, качени от свидетел, се вижда как две момичета бият жестоко своя съученичка. Биячките се редуват и й нанасят юмруци и ритници, докато свидетели на насилието снимат с телефоните си.

Жертвата и нападателите й са от Драгоман, но действието се развива в Сливница. Майка на две малки деца, която коментирала с възмущение видяното, получила сериозни заплахи от биячките на жертвата.

"Дъщеря ми е я страх. Нямам обяснение защо е бита толкова. Казват, че е обиждала момичетата, които са я били, но тя твърди, че няма такова нещо", споделя пред Нова тв майката на битото момиче Румяна.

Оказва се, че жертвите на двете биячки са много. Сред тях и дете, което обяснява, че взима повече пари от вкъщи, за да има да им даде. Неговият брат, който бил по-голям не искал да ходи на училище от страх.

Друг родител също е подал сигнал в полицията заради тормоз от страна на двете момичета от клипа. И неговото дете не смее да отиде на училище и били посъветвани от директора на школото да си стоят у дома, докато не се разясни случая.

"Едно от момичетата ми звънна по телефона и ме заплаши, защото споделих клипа с побоя в интернет. Не съм правила коментар под видеото. По телефона тийнейджърката ми каза, че малкото ми дете ще бъде дадено за органи, а с другите ми две деца, които са първи клас – ще получат същото като момичето от клипа", сподели друга жена.

Полицията работи по случая. "За конкретния случай искам да уверя, че веднага е започната проверка. Установени са непълнолетните извършителки. Има данни за две престъпления – грабеж и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди", заяви говорителят на МВР Мариела Маркова.

Стана ясно, че двете момичета ще бъдат изключени от училището, но това не решава проблема с агресията им върху децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
НА БАС преди 2 години
че са римлянки, и затова не ги закачат и са безнаказани?
38
4
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
В Украйна и Русия хората не спят. Но какво да ви се обяснява на вас. Неглижирате всеки сериозен проблем. Не става дума за сериозни проблеми. От инфекции и във война се губят животи. Това не са просто сериозни проблеми, това са огромни трагедии. Колко майки са лишили войните от синовете им и колко млади жени от съпрузите им. Бебета са оставали сирачета във войни. Какво си мислим ние?!
37
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Естествено. Още е рано да се спира тестването. От нас трябва да се вдигне ръце, само глоби. Само солени глоби за неносене на маска или неправилното й поставяне. Две години не разбрахме, че имаме работа с вирус, който убива наред. Каквото ще да става вече. не виждате ли, че има война?! Тоя, който е написал , че март 2020, когато хората не знаеха, са ни обещавали нормален живот, не е от най-мислещите. Не знаеха тогава. Не ни е нормален животът, сега пък има война; не сме на три години.
36
1
 
0
 
! Отговори
fact преди 2 години
насилието е естествено, война е.
35
1
 
6
 
! Отговори
На този фон преди 2 години
се сещам,че спряха "Ну,погоди",защото вълкът пушел:)))))
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Току-що по ЕК се обади мъж който каза, че биячките са дъщери на известни политици, вероятно от ГЕРБ !
33
1
 
15
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Ако това се случи на моето дете и действително няма наказание за побойниците хулиганки ще важи любимата ми поговорка око за око зъб за зъб. Незнам дали ще има нормален родител, който да не се намеси и да се саморазправя държа изцяло виновни училищното настоятелство и директора след толкова сигнали, че не са направили нищо по въпроса да изключат тези деца.
32
0
 
2
 
! Отговори
Ивайло Шопски преди 2 години
До 33 Предполагам си много горд с това. Или си тотален ***як.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами има едно нещо, наречено "тъмната част от денонощието".
30
0
 
26
 
! Отговори
Аноним преди 2 години
Като няма родители на място и ТВУ-та, така е. И докато ги учат да обръщат и другата буза, пак така ще е. Да се организират родителите, и по тъмна доба, да им докарат акъла на тия двете ***, докато на се им осакатили децата. Щом е опряло до саморазправа, така поне ще ги научат!
29
0
 
10
 
! Отговори
San Diablo преди 2 години
До АнонименГлупак, какъв комунизъм тие натъпкан в празната кратуна, ***!
28
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Па едно време на село, един следобед отидох да играя футбол на двора на училището, и баба ми, ми беше намазала филия хляб с урда да си хапна, та един лешперчУ, с топката ми смаза филийката, та като взех един камък, му пукнах главата!
27
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факта че се е обадила да заплашва майката по телефона дава да се разбере че са на наш човек.
26
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навремето един селски се правеше на голяма батка, като го погнах с колата-голям смях беше
25
5
 
12
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Това е светът, да го приемаме и да бъдем добри в него. Да бъдем и горди в този свят. Да вземат да възпитат децата си всички да са по-различни. Светът е много, много лош, живеем в жестоки времена. Не ни трябват магии и приказни герои. Коментиращите, вместо да пишете клишета, излезте на улицата. Излезте и да протестирате срещу НАТО и САЩ. Май не ви стиска. И не защитавайте децата си, когато се бият и малтретират съучениците си и съкварталниците си; да поемат отговорност.
24
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моята дъщеря сега е на 21 г., стана студентка в София. Първата година беше на общежитие, аз я издържах изцяло. На втората година се залюби с някакъв, който държи казина, богат човек, на 32 години. Отиде да живее при него и ме отърва от сметки. Той я издържа и така...Спокойно дете е.
23
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До това води усещането за безнаказаност - от каскета до последната п.кла. Започват да се мислят за "инструмент на Господ".
22
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Набийте на Кирчо Петков, три гарагуи има...
21
2
 
50
 
! Отговори
Кой преди 2 години
Като баща на момиче, което възпитавам да бъде нормален член на обществото, ако вида това клипче и моето дете е удряно и унижавано, аз лично нямам проблем да ошамаря некви пикли, на колкото и години да са.. след това да заповядат и орлигофрените които са ги възпитали така
20
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички училищни гадини,са с родители ченгесаци ,или друг вид катили на държавна хранилка. На нормалните хора децата са прилежни и възпитани, защото това виждат. Докато първите израстват със схеми,далавери и престъпления. Какви да бъдат.