Последен ден на украинските бежанци в хотелите по Черноморието

Те трябваше да бъдат преместени в държавни бази
31 май 2022 08:20, Петя Славова
93

Днес е последният ден, в който украинските бежанци у нас могат да останат в хотелите по Черноморието по програмата на правителството. През последните 2 дни те трябваше да бъдат преместени в държавни бази, предава Bulgaria ON AIR.
Още по темата


Нежеланието на украинските бежанци да се местят и масовото недоволство от предоставените им условия доведе до рязка промяна в стратегията на правителството.

Вицепремиерът Калина Константинова обяви, че всички бежанци в България отиват в буферните центрове в Сарафово и Елхово, както и че няма да бъдат премествани от хотелите по морето в други почивни бази в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хотелиерите сами отвориха вратите си и поканиха тези хора. Никой ли не си спомня това? Февруари месец 40 лева на човек са си 40 лева от държавата в така или иначе празните леглови бази. Сега вече няма полза от иукраинските бежанци, хайде в балкана на чист въздух. След 15-и септември очаквайте хотелиерите по морето отново да са най хуманните създания по нашите земи.
21
3
 
26
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
АВСТРИЙСКИ МИНИСТЪР ВЧЕРА ЗАЯВИ : УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ НИ ТЕРОРИЗИРАТ !!!
20
3
 
55
 
! Отговори
адолф преди 2 години
Преди малко даваха една украинка която каза че си заминава за Киев и не иска да ходи в държавните бази.Ами що не си замина досега а стоя тука?Щото кой бяга от хотел на първа линия с осигурено изхранване.И като им спряха почивката и тръгнаха да се прибират. Дошли с джипове за по 100 000 лв. а бедния българин им плаща да си почиват на черноморието в луксозни хотели.Айде наесен пак гласувайте за разни Радевци, Харвардци и други знайни и незнайни мушмороци.
19
3
 
20
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
До: номер 5 (Факти) За украинците не знам. Обаче гледах репортаж от Германия, в едно село бяха настанени сирийци.Е трябва да ти кажа, аз в къщи нямам такова обзавеждане! Алпийски къщи, с климатик, готварска печка със стъклокерамичен плот, голям хладилник, пералня, съдомиялна и т.н. И всичко това е ново!Просто ние българите сме бедни, това е проблемът!
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До нимер 16:Пий едно кафе."Както и че няма да бъдат премествани от хотелите по морето в други почивни бази в страната.".Има предвид,че няма да ги местят от тези хотели в други хотели.Троянските коне предлагаха и да национализират хотелите на хората...добре че не им се върза никой.
17
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До номер 17:Аз ше кажа вместо него.В Полша са убили човек и са сложили табели по магазините ,че е зажранено за украинци понеже влизат и искат безплатно.В Германия опропастяват паметници и лежат всеки ден по земята.Във Франция е като гето с ***.В Австрия са били на пътя двама както тук някакъв се би с мъж и жена.Всички пищят от тях.
16
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си заминават! *** !! Тръгнали да реват за за първа линия море.Как една не чух да плаче за хилядите загинали сънародници !
15
33
 
2
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
До: номер 7 (Факт) Напротив. Само българите пищят.Кажи ми, коя е тая друга държава освен България, където пищят? Къде? Държава? Град? Курорт? Хотел? Като си се кръстил "Факт" ми дай да го видим де?НАСА откри на Марс градове, населени с марсианци - ФАКТ!
14
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така, всички ще бъдат премествани в буферни зони и в същото време няма да ги местят от хотелите, в едно изречение!? Тая Калина Константинова лъже повече и от Киро Ментата!
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Личи си как е последен.Троянските коне,които се представят за българи не спамят.Няма кой да пише"по-добре да гладувам отколкото..." и "пратете оръжие,защото...".Обиди към българите също няма.Ще си отдъхнем малко.
12
16
 
4
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 9 (Българка) Тук ще си позволя да коментирам така: По украинската телевизия (излъчват и на руски, да поясня че все ме питат откъде знам украински) наскоро отправиха предупреждение към украинците все още намиращи се в Украйна да не ходят на море това лято защото Одеска област още е район на бойни действия. Ми на всеки нормален му се ходи лятото на море, дори на украинците.
11
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безплатната почивка свършва и те явно ще се връщат в Украйна или ще се пробват в друга държава.
10
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой разбра ли го..... Ами всички с работещи полукълба го разбраха. Само трoловете на ГЕРБ не го разбраха заради някои неработещи полукълба.
9
4
 
49
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Я Беларус им предложили работа в селското стопанство... Хаха. *** те искат в България на безплатно море.
8
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Вицепремиерът Калина Константинова обяви, че всички бежанци в България отиват в буферните центрове в Сарафово и Елхово, както и че няма да бъдат премествани от хотелите по морето в други почивни бази в страната." ..................................някой разбира ли го това или първо трябва да умъртвя едното си мозъчно полукълбо, за да съм с интелекта на представител от ПП
7
8
 
51
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Цяла Европа пищи от наглите бежанци фашисти.
6
5
 
37
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ВЪЗТОРГ !!! УПРАВЛЯВАЩИТЕ АМЕРИКАНСКИ П******ГИ И НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА ВИДЯХА КОГО ПРИБРАХА И ЦЕЛУВАХА !!! ВЪН !!!
5
3
 
65
 
! Отговори
Факти преди 2 години
Никъде в ЕС не са настанявани Укри бежанци в 5 звездни хотели от самото начало у нас всичко се обърка зада печелят мутри с хотели.
4
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време беше курорта да свърши. Истинските бежанци са доволни на покрив и храна не ламтят за 5 звездни хотели.
3
4
 
40
 
! Отговори
не са бежанци преди 2 години
Браво!