Обвиненият за катастрофата в Бургас остава в ареста

Решение на бургаския съд
27 авг 2022 16:25, Росен Стойчев
62
Обвиненият за катастрофата в Бургас остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Бургаският окръжен съд постанови най-тежката мярка задържане под стража за сирийския гражданин Омар Мухамад Али Аднан.

Още по темата
В мотивите на съда е посочено, че има достатъчно събрани данни за съпричастност на Омар към престъплението, което автобус с мигранти блъсна полицейски автомобил, съобщи БНР.

Междувременно, служебният адвокат на Омар Пламен Кунев заяви, че от него знае, че организаторът на схемата за трафик на мигранти се намира в Турция.

Момчето се е свързало с каналджиите лично. Инструкциите за това накъде да бъдат превозени пътниците е получавал директно от човека в Турция.

Заради високата степен на обществена опасност на извършеното престъпление, той остава в следствения арест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Бургасавтобусрешение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Ннн преди 1 година
Този, на снимката, ако е 15 годишен, то брадата му е поникнала ,поне като е бил на три!!!
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 48 Немците пропищяха от гостите на Меркел. На чужденците, които не са от Близкия Изток или от Сев.Африка пък прави впечатление, че докато германците работят, тези се шляят по улиците, нали са на помощи? Прави впечатление и арогантността им. Тепърва ще има още по-тежки проблеми с тях, освен ако не ги натири някой с по-твърда ръка.
48
0
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
Клоуните от дб и комитета от хелзинки да не забравят да го номинират за човек на годината ;) !!!
47
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости пишете,особено пък Германия си е тихо и спокойно.Не заклеймявайте хората по религия и националност.Колкото немците правят простотии толкова и другите.
46
0
 
3
 
! Отговори
Debo преди 1 година
В Германия и Италия е ужас в момента, гъмжи от мюсюлмани, буквално са навсякъде-мароканци, алжирци, ливанци,сирийци, египтяни....Скитат на глутници и правят страшни неща
45
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който иска да владее европата,какво ви е толкова страх от мюсюлманите?? Не е лошо да попътувате,та да промените ограниченото си мислене. Радикализираните са опасни,но те са малко в сравнение с останалите които се придържат към семейните ценности и живеят обикновен живот .Всеки е свободен да вярва в каквото пожелае,но такова заклеймяване да слагаш всички под един знаменател е наистина ограничено.Имайте предвид ,че в техните държави наказанията са много строги за деяния срещу обществото!
44
1
 
1
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
Спореджалост доста предсказатели (включително Ванга и Нострадамус), Европа ще бъде завлядана от мюсолманската религия, с център Рим! За жалост...!
43
0
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 1 година
Извикай своите приятели ЯНКИТЕ те ще пазят границата.. Колко си наивен само !!
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този на снимката, с наведената глава, съвсем на прилича на 15-годишен, а по-скоро на 25-годишен, че дори и на по-възрастен. Да се правят на непълнолетни е един от основните им номера.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може може да е толкова космат.. Тези хора имат по бързо развитие на организма отколкото европееца не един двама съм виждал такива напо 15 да са с бради гъсти като кози гъзсс
40
5
 
3
 
! Отговори
И тук съпричастни преди 1 година
за мигр. криза са Ердоган и Путин!СЕГА и двамата си траят: мигранти в Русия не искат, а Ердоган тихо ги изтиква на ЕС.Двамата забъркаха кашата и се радват, че България и ЕС страдат.Затова като лишим тези хора от пребиваване в ЕС, защото нанасят щети на РБЪлгария и убиват , живеят по престъпен начин, да видим ще се осмели ли ДРУГ!И да се издири ТУРЧИНЪТ-ВОДАЧ!
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДНК експертизата ще докаже, че е поне 5 г. по-възрастен. Няма как 15 годишен да има такава гъста брада дори да е син на Мата Космата.
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах видео с този "непълнолетен". Той е около 180 см висок, има добре израснала брада и е добре сложен физически. Няма начин да е само на 15г., около 20 годишен е поне. Очевидно е излъгал за възрастта, за да не го хваща закона.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста добре ще си изкара в ареста ченгеубиецът. Има да го мятат като свински дюнер
36
5
 
3
 
! Отговори
Интересно преди 1 година
Българските полицаи дотам ли я докараха, че не могат да си защитят живота ? Ако беше мой колега , досега да съм разкатал майките на всички , които са ме вземали за мезе! Като гледаме как е тихо в полицията, значи можем да газим полицаите където ги сварим и видим !
35
1
 
4
 
! Отговори
Съдия преди 1 година
Я , министърът на вътрешните работи, " Бях точен с парите" , да занесе на арестанта баклава или кадаиф. Той само за това става - да носи и да "взема" от някого пари или баклава!
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що ни лъжат тия бе. Къв 15 годишен тоя има по голема брада от на 30 годишен. Тия виждали ли са 15 годишно дете бе. Абе тия за малоу мни ли ни имат.
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е бъдещ терорист
32
0
 
13
 
! Отговори
Gargata преди 1 година
....Kak 15 godishen be, toja e nai malko na 26 - 28god.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що в ареста бе? Пратете го в 5-звезден хотел! Нали така правим с бежанците?