Затворници отстраняват щетите от бурята в Бургас

Те са от общежитие от открит тип
23
Затворници отстраняват щетите от бурята в Бургас
Снимка: Facebook

Лишени от свобода, изтърпяващи наказанията си в Затворническото общежитие от открит тип „Житарево“, се включиха в отстраняването на щетите от бурята в Бургас, съобщиха от Министерство на правосъдието.

Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова и кметът на града Димитър Николов са поискали съдействие от началника на затвора в Бургас Янчо Желев тази сутрин.

Групата е сформирана своевременно, по преценка на затворническата администрация и след съгласие на деветима лишени от свобода.

„При необходимост има готовност за включване в дейностите по разчистване и на лишени от свобода от Затворническото общежитие „Строител“, заявиха от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Бургасбуря
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Г557дт преди 1 година
Нищо не е почистено. Цял Бургас е засипан със счупени клони, на места не може да се премине по тротоарите и велоалеите, от дървета висят саплашително счупени клони, но заклещени между другите, просто ужасно е.
18
0
 
5
 
! Отговори
SS преди 1 година
До оцеляващата ! ВСЕКИ ТРУД КОЙТО НЕ СЕ ЗАПЛАЩА НЕЗАВИСИМО КАК ГО НАРИЧАТ ВСЪЩНОСТ Е РОБСКИ ТРУД !
17
0
 
7
 
! Отговори
SS преди 1 година
Молете се и да не измислят и нещо като Ленинските съботници ! Кой мислите ни управлява ? Все бивши комунисти или деца и внуци на такива ! Те нищо старо не са забравили и нищо ново не могат да измислят !
16
5
 
1
 
! Отговори
До оцеляващата преди 1 година
Май не се в час с правото. Има присъда, която се казва пробация. Част от пробационните мерки е обществено полезен труд. Абсолютно безплатно за държавата. Осъден си на 100 часа примерно. Обикновено тива са хора хванати за първи път да карат пияни. Ами да си ги отработват. А не пробационните служители да спят. Разбра ли сега или още не си.....
15
0
 
8
 
! Отговори
SS преди 1 година
Затворническият труд е почти безплатен ! Сега няма строителни и ЖП войски нито бригадирско движение ! Молете се да не въведът трудова повинност както е било при Стамболийски !
14
2
 
4
 
! Отговори
оцеляваща преди 1 година
Написалият тази публикация и коментарите са ужасни....Нямам думи!Нали на работещия затворник му се плаща и съответно по някаква пропорция намаля присъдата.Всеки необразован и *** в България оценява и категоризира всеки и всички! Ами на всеки може да му се случи нещо неприятно.Всеки греши.Що за чудовища сте!
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Попаднал в затвора, станал човек.
12
2
 
7
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Навремето не ги питаха дали ще ходят да работят, а директно ги караха по мините и кариерите ...само при мисълта какво тегло те чака ,не ти е хрумвало да вършиш глупости!!!Сега тези *** си почиват по килиите като на хотел и вместо да се променят ,стават по нагли ...жалко че няма смъртно наказание ,така щяхме да ги превъзпитаме !!!
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От кога S.O.R.O.S.O.I.D.I е забранена дума?
10
0
 
9
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Така трябваше и д Карлово да направят. Да не говорим, че има хиляди осъдени на общественополезен теуд. Тези хора трябва да се ползват.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В затвора трябва да са всички *** начело с мрдийната и медицинска мафии! Пет доживотни са им малко! Ама как ще чистят баба рада и баба христова
8
4
 
16
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Бойко Борисов сред тях ли е ? Нали го арестуваха преди време. Просто се чудя дали е от затворниците или от политическите лидери на България !
7
0
 
14
 
! Отговори
Коста Доров преди 1 година
Бре , много актуални станаха тез затворници, бе - не само у на с , но и в чужбина ! Много се засилиха политиците да обгрижват бъдещите си колеги ...39448
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо пък да не помогнат? Тия не са убийци или някакви изверги (те са вече депутати), а лежат за някакви грабежи и кокошкарски изпълнения. И са 9. Не е като да им се бачка в калта на другите. Били са в открит тип затвор, което си е ... ми една ливада с пейки и те викат за ядене и спане. Ако искаха да драснат към гората да го бяха направили вече.
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това не е ли робство да караш някого насила
4
2
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Ние энаем, че лишения от свобода, не е лишен от живот!!
3
1
 
5
 
! Отговори
хаха преди 1 година
О, ужасТ, затворници ще помагат?! Да не би готвачът на Радев да ги е вербувал?
2
4
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Искам ги и аз:)))
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имената на затворническите общежития ме развълнуваха.