Джамбазки призова за усилване на охраната по границата

Според него, има опасност от мигрантска вълна
30 сеп 2022 13:21, Петя Славова
23
Джамбазки призова за усилване на охраната по границата
Снимка: БГНЕС

Има надвиснала опасност над страната ни от нова мигрантска вълна, идваща от Турция. Това отбеляза Ангел Джамбазки, съпредседател на ВМРО и кандидат за депутат. Той отбеляза, че през последните месеци в района на Одринско се формира огромна група от хора, около стотина хиляди души, които се подготвят да потеглят към Европа. "Въпросът е кой маршрут ще изберат – през Гърция или България", заяви пред БНТ той.

Той алармира, че през последната година границата ни е заприличала на разграден двор. Съпредседателят на ВМРО подчерта знанието на човешкия фактор при охраната и недопускането на наша територия на мигранти. "Винаги е важен човешкият фактор, само по себе си съоръжението и снаряжението не може да спре мигрантите. Дейността трябва да бъде организирана така, че хората, които прескачат съоръжението да бъдат заловени и върнати обратно", каза Джабмазки.

Още по темата

За целта от ВМРО предлагат да има постоянна численост на гранична полиция, а не да се командироват служители на реда от вътрешността на страната, които не знаят терена и нямат необходимото обучение. Много е важно също така да видим заловени, обвинени и осъдени контрабандисти на хора и служители на МВР, които подпомагат каналджиите, подчерта Джамбазки.

Той отправи директни обвинения към "Демократична България" и Мая Манолова, които са променили Изборния кодекс така, че ДПС да получи повече депутати с гласовете от Турция.

"Те премахнаха условието за ограничаване на броя на секциите в страни от ЕС. Те позволиха на Ердоган да отвори избирателна секция в баничарници и кебабчийници", каза Джамбазки и добави, че "има група български политици, които за няколко копейки отиват в руското посолство; друга група отиват в американското, а Анкара си избира свои народни представители".

По думите му, на изборите в неделя трябва да се гласува за България и за българите, срещу монополите.

Джамбазки приветства победата на италианската крайна десница на изборите в неделя.

"В Европа започва да се появява разум след десетилетия на ляво и комунистическо управление. Трета държава в ЕС ще бъде управлявана от десни хора с патриотични убеждения", каза той.

Съпредседателят на ВМРО подчерта, че стълбовете на нацията са вярата в Бог и семейството, които всички десни консервативни европейски сили споделят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Песента на Тошко за преди 1 година
Наглоста на ония които нямат нищо в главата важи яко за Джамбаза.. и много яка компания са се заформили със Слабаков спиртомерите вече при тях ги калиброват!А Джинко са скри като катаджия у расти!?
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не да се подсили,а да се минира,триста милиона за една кирлива ограда,по времето на Лойко навятъра !!1а А това ***,хвърлящо ирадки да се изгони с шутове от България
16
0
 
8
 
! Отговори
Лена преди 1 година
каква опасност бре псевдопатриотче .. разхождал ли си се в центъра на София.. толкова зле не знам дали и в началото дори е било. пълно е. като бълхи са тук преминали през суровата ни граница, която реално е тотално разградена ливада и тва ми било външна граница на ЕС.......
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако беше като едно време, нямаше да останат граничари по границата. Тогава за спрян/заловен нарушител се излизаше отпуска. Под спрян се разбираше и застрелян Трябваше да командироват от другите граници. Но не за дълго, разбереше ли се, че се стреля на месо, ония сами щяха да разредят трафика.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
динко го няма и глей как налазиха ся
13
1
 
9
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 година
Трябва да го пратим, по гол л г.з в тръните. И без това, не е ходил войник, Ама много лае
12
0
 
7
 
! Отговори
КАКВО преди 1 година
значи това сега? Мобилизация? Да вадим зелените си книжки и да видим към кое военно окръжие сме?
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джамбаз ти къде си служил като войник та призоваваш за донаборна военна служба и подсилване на границата ,меките китки като тебе да мълчат
10
0
 
3
 
! Отговори
Това е ваша реклама преди 1 година
Той ще стане твърд като дърво
9
1
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
*** много ни прости родолюбците брее, *** много брееееее
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам да го мобилизираме в полза на раша ! И вова ще изпълни - квото там си мисли че прави , и ние ще се оттървем от една гнида !
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не да призовава, а да ходи лично да пази.. Ако даде фира, друг ще го смени в партийно отношение
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може би най-уродливото творение на Борисов по рецепта на Божидар Димитров... герб издигат само подобни агресивни и себични недоносчета.
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТВОРЕНИЕ НА БОЙКОБОРИСОВОТО МВР И БКП
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шкембазки с Ковачев победихте ли ЗАПАДА? Изпълнихте ли коленопреклонението си към Германия?
3
2
 
8
 
! Отговори
долу сащ преди 1 година
не да се усили а да се стреля, за това е граница. Като няма да се стреля да разпуска гранична полиция и жандармерията и да е ясно... кой където иска там, нали сме в нато Аз така предлагам
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ООО ХРАНЕНИТЕ КОПИЛЕТА НА ГЕРБ ДЕТО ЩЯХА ДА ПРЕВЗЕМАТ МАКЕДОНИЯ НО СЕ ОЯДОХА И ***
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МУТРО ВЪН!