Облачност и дъжд

Очаква се дъжд по места
22 яну 2023 07:45, Росен Стойчев
5
Облачност и дъжд
Снимка: БГНЕС

В днешния неделен ден облачността над страната ще бъде значителна - с временни разкъсвания главно над Югозападна България, съобщи Bulgaria ON AIR.

На места в централните и източните райони от страната ще има валежи от дъжд.

Още по темата
Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-югоизток.

Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София около 10°. Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и ще бъде малко по-високо от средното за месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: облачноочакваниядъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Петров преди 1 година
готини са тези без точни стойности - малко по-високо, малко по-ниско, малко по-топло, то така един си мислеше че му е малко по високо кръвното и от това малко още н може да се оправи.
3
1
 
2
 
! Отговори
Междунар.Издирване преди 1 година
България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 2. Аз мисла, че от друга дзвездна система го контролират...даже от друга галактика, а най-вероятно от паралелна вселена. Там нещо ни имат зъб и ни морят климатически.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви евреи бе пич, това са рептилите на чело с байдън който контролира времето от тайна база на един от спътниците на Сатурн.