Ротвайлер нахапа жена с дете в Димитровградско

Кучето и други пъти е нападало жители на село Крум
Обновена: 18 апр 2023 08:40 | 18 апр 2023 08:40, Йоана Цонева
47
Ротвайлер нахапа жена с дете в Димитровградско
Снимка: БГНЕС

Ротвайлер нападна майка с едногодишно дете. Хората от цяла улица в димитроврадското село Крум разказват, че са тормозени от кучето, и че това е пореден случай, в който то е нападнало хора. Жената е пострадала, нахапана е по краката. Пострадали са и други жители на селото, предаде NOVA.

Ротвайлерът редовно успявал да излезе извън двора, където е отглеждан, и нападал минувачи, разказват местните. В събота Валентина минала покрай кучето, а то се спуснало към нея и сина ѝ. Тя изблъскала детската количка, а животното започнало да хапе краката ѝ.

Собственичката на кучетата обясни в ефира на „Здравей, България”, че не знае как домашния ѝ любимец успява да се отвързва от синджира, с който е вързан.

„Опитвам по всякакъв начин. От това повече няма какво да направя”, заяви тя и отрече твърденията на съседите си, които казват, че кучетата ѝ постоянно излизат извън огражденията на двора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
20
 
! Отговори
ДО 22 преди 1 година
А на тебе ти желая твоите близки, да бъдат нахапани от куче, защото ти и останалите кучкари нехаете за живота на другите. Оснев клетвите трябва и решения: 1. Затвор за тези стопани на кучета, които са причинили другиму средна и тежка телесна повреда или смърт.2. Глоба от общината за неспазване на определените мерки.3. Високи такси за това да гледаш домашно животно и солена глоба с хиляди , ако куче е без чип...
19
6
 
10
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
Аз не искам да убивам кучета. Искам такива лицемерни отпадъци като тебе да трепя! Дето на човек умиращ на улицата няма да помогнете.
18
35
 
3
 
! Отговори
За всички преди 1 година
които искат да убиват кучета, нали знаете, копаете вашия...и то плитък!
17
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това куче трябва да бъде умъртвено. Вече се е научило да напада хора, огромна гнycна порода е, няма друго решение.
16
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кучето нее виновно то е такова какъвто е стопанина. Един комшия има същата порода но го е направил кротко като коте. Играе си с всички комшииски деца и когато стопанина му даде команда я изпълнява без проблеми. А тази незнаела как се отвързва кучето и незнаела как излизал на улицата. Като неможе да го контролира да го даде в кучкарник там знаят. Наскоро имаше смъртен случай в който глутница нахапаха до см ърт 49 годишна жена.
15
0
 
17
 
! Отговори
x преди 1 година
Ааа, то не хапе
14
0
 
25
 
! Отговори
провинция преди 1 година
Убийте собственика на кучето.Той оглежда незаконно оръжие /куче/.
13
1
 
29
 
! Отговори
стъкмистика преди 1 година
Опитвам по всякакъв начин. От това повече няма какво да направя, - каква наглост и арогантност. Кучетата станаха по-ценни от Човека....Колко неразумна стопанка, колко безкрайно глупава, ами ако беше убила жената *** офцо...!?
12
5
 
6
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Ми докат гласуваш за юрохатлантически мълоумняци, или пък негласуваш... Така, ще е.... ===)))
11
0
 
30
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Селянката прocтa да си оправи оградата! Това важи за всички ceляци!
10
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако го застреля изтрещял от безотоворността на стопаните съсед, кучезащитниците ще ореват света. Много кротко животно и веднъж да го изпуснат на улицата, разбираш ли. Митничаря дето отсреля онова куче явно е бил в това положение. Но собственика вместо виновен, се оказва жертва. Какъв вой само за кучето дето се метна под колелата на тойотата. И на видеото се вижда как гони колата и се завира под калника. Ама голямо издирване на "водача убиец"и медиен натиск. За убийство на човек не търсят така.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 12 ми есента гласувай за някой дето иска да ликвидира кучетата, а не някой който ти дудне за ес ценности.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо общината трябва да плаща? Демек аз и такава като мен, дето твърдят, че не траябва да има бездомни кучета. Заяото ние пълним бюджета на общината. А, за контрола над стопаните на кучета да не говорим. Значи кучетата ни хапят защото общината е с вързани ръце от кучезащитното законодателство и после само си плащаме обезщетението? Колко хора плащат таксите за кучетата си?
7
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
една вкусна пържола напоена с добавка решава проблема форевър - метни през оградата и забрави за Куджо
6
0
 
3
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Като за сравнителни нахапвания за това на жената дето показаха.... Иначе си напълно прав....!
5
3
 
20
 
! Отговори
Ми преди 1 година
запалете и къщата някоя нощ!
4
4
 
5
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Не са малко обезщетенията... За нахапан от безпризорно куче, общините плащат по около 5 бона... ===)))
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 - Да се дадът многото пара на майакта и детето. Хората не съдят, защото обезщетенията са смешни - 8 месеца дела, 500-1000 лева обезщетение ... А да има 10-20-30 бона наградка, оххх котьооо ... Как ше са съдиииии
2
0
 
22
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Да заведе дело жената... Ще и смъкне кожата на тая нефелница.... А според, ако зависеше от мен, щях да утилизирам и собственичката и кучето.... ===)))
1
0
 
40
 
! Отговори
Глоба трябва преди 1 година
Ако сега и наложат една глоба от 10000 лв. ще знае как да го върже...в тази държава трябва да има наказания и то сериозни, че тия *** собственици да се оправят. Иначе ако сега бяхме по бай Тошово време идват от Общината с пушката и айде.