Автобус катастрофира на автогарата в Кърджали

На шофьорът му прилошало, по-късно починал в болница
2 май 2023 17:22, Йоана Цонева
9
Автобус катастрофира на автогарата в Кърджали
Снимка: Pixabay

Пътнически автобус, движещ се по направлението Кърджали-Хасково, катастрофира на автогарата в Кърджали, информира БТА.

Инцидентът е станал рано тази сутрин.

По време на движение на шофьора му прилошало, в резултат на което той изгубил контрол на управлението. Автобусът се блъснал в друг автомобил, след което се качил на тротоара и се спрял в дърво.

Пътниците в автобуса не са пострадали. Водачът е транспортиран в болница, където по-късно починал. По първоначална информация причината за смъртта му не е катастрофата.

Мястото на инцидента бе отцепено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Започнаха да капят като презрели круши от тия вакси. Но виновни както винаги няма. Кантара ни рекламира имунитетни вакси. Ще има канарчета които ще му се вържат. Деца на по 20 25 и 40 години си отиват това нее нормално. Или за евро гейците и атлантиците е в реда на нещата????? Златният милиард ще го стигнем скоро!!!!!
4
0
 
9
 
! Отговори
234 преди 1 година
Съболезнования на семейството!Жалко за човека!Тръгваш и не знаеш докъде ще стигнеш,това е живота,случайности...добре,че не е било по маршрута.
3
2
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Тази година ползвах автобуси извънградски 10 пъти. Нито един нямаше колани за пасажерите. И нито един от шоферите не спазваше никакви ограничения за скорост, нито 40, нито 60. По зле сме и от афирканска държава. Контрол нулев. Геврек.
2
0
 
13
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Мир на душата му ... добре, че не е станало още по-лошо! За съжаление в България къде поради липса на време, къде поради миз3ерия не обръщаме внимание на здравето си и работим до последно, само и само да има нещо на масата. За това сме и с много ниска продължителност на живота! Стрес, цигари, алкохол ...
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да го прости, човека. В напреднала възраст ли е бил или не са му правени редовни профилактични прегледи? Съболезнования на семейството.