Лозанов: Румен Радев си изпусна нервите

Има и позитивен вариант
Обновена: 8 юни 2023 15:27 | 8 юни 2023 15:19, Росен Стойчев
60
Лозанов: Румен Радев си изпусна нервите
Снимка: БГНЕС

“За мен това си е правителство на „Продължаваме промяната” – с техния мандат, с техните министри. Важно е присъствието на Мария Габриел, но то има повече символичен характер. Това правителство е ход по линия на дълбокото противоречие, което се разгърна в българската политика. Тук става въпрос за борбата между ПП и президента Румен Радев, те потърсиха подкрепа на ГЕРБ.

Още по темата
На президента е нанесена сериозна щета, той си изпусна нервите”. Това заяви бившият председател на СЕМ Георги Лозанов в ефира на Нова Нюз.

Той продължава да смята, че хипотезата му, че политическите турбуленции могат да заглъхнат със създаването на един анклав между Николай Денков и Мария Габриел, е валидна. Продължавам да смятам, че тази оптимистична хипотеза може да се направи, стига политиците извън парламента да оставят този анклав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Morski преди 11 месеца
"За кучета и котки може, а за прасета не може!" ХА, сега ми обяснете защо като Гешев си "изпусна нервите" след бомбата му се иска отстраняване за "политически ***" (което си е истина) , а за Радеф след като му взеха властта се разсърди и си "изпусна нервите" с неуважение на ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ и напусна Народното събрание, не може ИМПИЧМЪНТ?
36
0
 
0
 
! Отговори
гротеска преди 11 месеца
голяма мъка
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Палячото иска да ходи в европейския сем , който се готви. За това изплува ,като гоmнo във вода
34
2
 
3
 
! Отговори
Джак Ръсел преди 11 месеца
Къф си ти бе прическа хахахаах
33
4
 
1
 
! Отговори
антирадевците ревът преди 11 месеца
Антирадевците бързо да припнат към лас вегас да не изтърват награждаването в категория сцепен нанус ,имаме шампиони тук сред коментиращите
32
3
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 11 месеца
Не нервите, а се ***. Радев има нужда от доктор, че *** без да иска. Халката не държи. Ръси диария близо две години и после вика не е мойту..
31
1
 
4
 
! Отговори
Morski преди 11 месеца
"За кучета и котки може, а за прасета не може!" ХА, сега ми обяснете защо като Гешев си "изпусна нервите" след бомбата му се иска отстраняване за "политически ***" (което си е истина) , а за Прецедента след като му взеха властта се разсърди и си "изпусна нервите" с неуважение на ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ и напусна Народното събрание, не може ИМПИЧМЪНТ?
30
1
 
0
 
! Отговори
Някой преди 11 месеца
До !!Запсихиатрична клиника си. Колкото по бързо толкова по бързо обществото ще се оттърве от такива като теб.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Къдрю пак се изказа неподготвен.. В лишената ни от държавност страна масово се дава трибуна и приоритет основно на хора с вроден kретeнизъм и пълна духовна тъпoтa.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Красимир Петрофф!!___ааа не, пеевски е в коалиция с възраждане, итн и герп, за съжаление на простоватите - неофициално
27
7
 
8
 
! Отговори
!! преди 11 месеца
Аз гласувах за ПП и пак ще гласувам за тяхГласувах и за Радев и много ме е срам от това!
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая проскубана карикатура и натегач Лозанов, по каква причина си казва скапаното мнение и защо му го публикувате?!? Тоя кога е казал нещо ценно или полезно?
25
2
 
8
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 11 месеца
"Румен Радев си изпусна нервите" -- Лозанко, той РР отдавна си е изпуснал нервите. Още когато спечели изборите с подкрепа от чужбина, назначи "секретарката" си на 2 заплати, шитна два ведомствени апартамента на пазара с марж по-голям от този на Цвъцко, подкара поръчка за Грипените, вдигна юмрука, потули проверката чрез Митко Есемеса и т.н. и т.н. ВЪПРОС: ЗАЩО ЧАК СЕГА ЗАБЕЛЯЗВАШ И ЧАК СЕГА СЕ ВЪЗМУЩАВАШ??? Аз знам, но ще бъда политически коректен.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Прав е, и какво от това? Поредният кибик край работниците в строежа дава акъл.
23
7
 
2
 
! Отговори
мачомен преди 11 месеца
Мноси секси Дейзи бейбе ,идвам на шопинг у шопарландия ,ше те карам със скороста на звука -нъмбър уан+ трипъл ей и дълбокото гърло ХОХОХО
22
6
 
6
 
! Отговори
горгоню грозен преди 11 месеца
Тоз пък Бумбаш буркан каде се засили от шестия етаж в екстаз.
21
13
 
11
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 11 месеца
ЛОзанов е назначен, като паси и плявналиев-банов и оня банкера хамармъдян да лаят против Русия, и да хвалят козяка! Да, но българския народ не се лови на въдицата, за това съществува повече от 1300 години! Да живее България! Чиста и свята република, а не американска провинция!
20
5
 
5
 
! Отговори
В. преди 11 месеца
Брат Лозанов
19
1
 
7
 
! Отговори
срам преди 11 месеца
Мноо ме трият от днесбгту
18
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Радев е един болкук в пълния смисъл на не объркана с умисъл дума! Резидент, едно подводно ченге което го държат на каиш. Труженичка от състава на мафията.