Пребиха с бокс 18-годишен

Побойниците са от фамилия, която тероризира селото
Обновена: 8 юни 2023 10:46 | 8 юни 2023 10:42, Стела Стоянова
49
Пребиха с бокс 18-годишен
Снимка БГНЕС

18-годишен младеж е пребит с бокс в самоковското село Марица. Нападението е извършено миналия петък. Ивайло Рангелов и приятелите му се събрали навън, когато към тях се присъединили местни представители на фамилия, която отдавна тормози жителите на селото.

„Удрят шамари на хората, които не са от селото. Това е ежедневие тук”, разказва Рангелов пред Нова тв.

Ивайло и приятелите му решават да се приберат. В този момент след тях тръгват нападателят и братовчед му. Компанията стига до автомобила на 18-годишното момче. То отказва да качи в колата нападателя и братовчед му под претекст, че няма място. Тогава двамата мъже пребиват Ивайло с бокс. Той е с множество синини и подутини по лицето, счупен нос и клатещи се зъби.

Нападателите са установени, но все още не са задържани, въпреки че това не е първото им провинение.

„Мен ме биха без причина. Бяха пияни. Имах лека телесна повреда. Подадох жалба в полицията, но нямаше свидетели и нищо не се случи”, разказва един пострадалите.

„Бих искал да призова всички отговорни институции да вземат отношение и да се задействат”, призова кметът на селото.

Фамилията обитава незаконни постройки, които въпреки заповедта да бъдат съборени, все още си стоят хнепокътнати. Според разкази на очевидци притежават оръжия, шофират без редовни документи, с превишена скорост и в нетрезво състояние. Местните подготвят подписка за изселване на фамилията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: бокспобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На местната полиция и местните служби, които не са си свършили работата, да им бъде повдигнато обвинение, както и да им бъде забранено да работят повече това, където и да е в страната. Но ние не сме правова държава и това няма да се случи. На определени хора се позволява да не спазват никакви закони. Тези, както са тръгнали, ще стигнат и до убийство в един момент,чувствайки се до момента напълно безнаказани. И ако стане това службите ще вдигат само рамене. Без правова държава няма бъдеще.
9
0
 
14
 
! Отговори
от 7-ми юни по Нова преди 10 месеца
"Мъж умишлено блъсна и влачи автомобил на общински съветник в Антоново"
8
0
 
17
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 10 месеца
Тц, институциите си го местят в задния джоб и разправят че не е тяхна работа. Тъкво и аз се опитвам да ги задвижа институциите, мъка мъка. Май остана или саморазправа или емиграция.
7
0
 
35
 
! Отговори
Възмутен преди 10 месеца
А рекетьорската фирма МВР спи край драки и контейнери да те глобява за крушка или аптечка докато из територията престъпността има невиждани размери!Тотален разпад,хаос и беззаконие!
6
0
 
44
 
! Отговори
Безплатен съвет преди 10 месеца
Една тиха, свята нощ им запалете копторите с коктейли ***. А после - "нямаше свидетели и нищо не се случи"
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
затова си носиш едно маалко мачета и кат посегне черната ръка да ти удря шамар, правиш едно рязко движение с мачетето и ръката пада на земята и другите цветни се разбягват
4
0
 
21
 
! Отговори
Индиана Джоунс преди 10 месеца
побойниците са ...български граждани
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как да нямат свидетели,нали са били цяла компания? Полицайте и кметът сигурно са на хранилка при клошарите затва нищо не правят. Зад блока в който живея има беседка там непрекъснато се събират пияници и клошари.Бият се крещят трупат отпадъци. Минават полицаи и нищо не им правят даже им махат за здрасти. А могат да ги арестуват да им наложат глоби по 1000 лв да поседят в районното 24 часа. Но не искат.
2
0
 
38
 
! Отговори
aaa преди 10 месеца
Добре де, колко човека е тая фамилия? Очевидно там полиция, закон и такива неща няма. Местните хора да се съберат и да ги пребият с колове, мотики, брадви и там каквото имат. Няма свидетели, няма проблем, изглежда така го играят там.
1
0
 
18
 
! Отговори
така де преди 10 месеца
деца на чалгата и фейсо , ко да праиш .