Тежка катастрофа предизвика нова тапа по АМ "Тракия"

АПИ с призив: Емоционалното шофиране не гарантира кратко пътуване
26 юли 2023 10:43, Красимир Ангелов
19
Тежка катастрофа предизвика нова тапа по АМ "Тракия"
Снимка: Facebook/Катастрофи България/Мартина Иванова

Движението при км 324 на АМ „Тракия“ в двете посоки е ограничено поради ПТП.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: п.в. „Карнобат“ - Лозенец - Зимница - п.в "Зимница" - АМ „Тракия“ и обратно. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Народът масово кара надрусан. Да излезеш с колата е като на фронта. Никаква дистанция, карат със 180, и на метър разстояние?! За да прави това човек или е надрусан или неграмотен и самоубиец. При такава скорост няма спиране без човешки жертви. Комплекси ли са, какво е, но на този народ му трябва някаква генерална промяна. Може би няма за какво да живее и иска да умира. Но убиват и свестни хора.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Както са казли по-долу, не е проблем в гумата. Вийдал съм наживо как се пръсва гума на камион на немска магистрала. Човека отби и спря по след това, на отбивката. Камиона нито се наклони, нито нищо, но не беше предна. Имаше доста подобни случаи камиони да навлизат в насрещното, затова ударно смениха мантинелите с бетон блокове.
15
0
 
3
 
! Отговори
Този камион е на преди 9 месеца
онова нещо с пилешкия мозък от Ямбол . Вместо да чупи стойки и да се прави на велик и да показва колко инвестира в техника и коли да вземе да инвестира в заплати и консумативи.А да не говорим ,че ако имаше държава тоя не щеше да има репатраци по цяла България и да се пули колко е велик а чисти тоалетните на плевенския затвор
14
0
 
9
 
! Отговори
мхм преди 9 месеца
ейй п сихопати на тая ам тракия е като на война бе озаптете се бе,карайте нормално бе
13
2
 
3
 
! Отговори
Я па ти.. преди 9 месеца
До Анонимен 2 Ти па намери кой да ни даваш за пример.
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В неделя се прибрах от морето и се радвам, че съм жив. То не бяха опасни изпреварвания, то не беше сечене, навиране един в друг със 140. Иначе като дават по новините за катастрофи, както и тук в сайта, всеки осъжда опасното шофиране, но на пътя не ги виждам добрите шофьори. 90% карате като ненормалници.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всеки, който е на път вижда терорът многобройни, дори в колони тирове.Докога?
10
5
 
10
 
! Отговори
Аз преди 9 месеца
Закривайте я тая "магистрала" с качество по-лошо от първокласен път. Само катастрофи от неадекватни шофери, състезатели и комплексари.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лоша смяна за тамошните ушеви. Цял ден ще ги пече слънцето и нито лев сгънат. Това ако е живот,да чакаш на заплата.
8
3
 
2
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 9 месеца
До Анонимен 2: Aре бегай да пикаш там, бе!
7
3
 
3
 
! Отговори
магистралните патрул преди 9 месеца
и са видяли и са ги глобили . Да си плата ламарините и към морето на 44 градуса с фентинил и мръсни води с кметски къпещи се семейства. Спасители са ги туреле. по 650 с бакшиш 3 паржоли
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Някой въобще контролира ли тираджиите в България?! Всеки втори от тях Тик-Токър - обяснява как вечер пие, после спи 4 часа и тръгва на път! Видимо нестабилни психически хора шофират камиони и всички са ОК с това?! Слушаме лекции как шофьорите едва ли не са по-важни от хирурзите, тези хора вярват в това и карат като такива по пътищата, все едно всички са им длъжни! Докога ще има такива случаи, защото някой не си е свършил работата?! Спиране на камионите - има БДЖ!
5
4
 
11
 
! Отговори
Румен Радев БКП преди 9 месеца
До съсипването на България... Ура!
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Решението е елементарно и налично в цяла европа - камери и атоматични - глоби +събираемост , ако трябва да си вържат системата с банковата и директно да се удържат . Не може абсолютно същите шофьори да спазват всички правила когато са в чужбина , събираемостта е решението . За пример една позната получи честитка за автомобил обявен за откраднат преди месеци - и им казва айде щом е сниман издирете го и ми го върнете , а отговора бе наще камери нямат връзка със другите системи на МВР !?!?!?!
3
1
 
2
 
! Отговори
но преди 9 месеца
Явно пак тирове са се опитали да препречат лявата лента за да дразнят тези с леки автомобили
2
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сравнете т.н. АМ "Тракия" с руската М-4 "Дон". Разстоянието между Москва и Краснодар е 1 500 км, преодолява се за 18 часа, има безплатни тоалетни с топла/студена вода с тоалетна хартия с график за почистване и дезинфекция.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лошо.