Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа

Пострадалият твърди, че агресорът бил французин
179
Удари в лицето, ритници в корема - бой заради чадър на плажа
Снимка: БГНЕС

До ръкопашен бой стигнаха французин и българин на Южното Черноморие. Причината - място за хавлия на плажа в Поморие. Двамата мъже имали претенции към мястото, на което да легнат. Френският гражданин е освидетелстван от съдебен медик след схватката.

Съпругата на пострадалия – Людмила, обясни, че са били група от петима души, когато се настанили под чадър. Спасител обаче им казал че той е негов. Отместили се настрани.

„След това мъжът се върна и започна да настоява по груб начин, говорейки на английски, да се отдръпнем, защото жена му искала да използва чадъра. Отговорихме, че сме на достатъчно разстояние и отказваме да се отместим”, разказа тя пред Нова телевизия.

Людмила не може да си обясни физическия сблъсък, защото мъжът ѝ бил легнал. „Посегна да вземе телефона си, за да се обади на полицията и получи няколко удара в лицето, както и ритници в областта на корема и краката”, поясни още жената.

Пострадалият Джуди сподели, че вече се чувства по-добре, но има болки по лицето. „По никакъв начин не съм го предизвикал. Бял легнал по гръб, а той започна да ме удря по очите и по челюстта. След това ме ритна по корема”, допълни потърпевшият.

Людмила коментира, че никой не се притекъл на помощ, въпреки многото възмутени около тях. „Този човек предходния ден е бил агресивен към друга група. Две свидетелки дойдоха, за да дадат доброволно показания”, заяви тя.

Оттук нататък пострадалите ще предявят граждански иск, информирали са и френското посолство в страната ни. От полицията обясниха, че техен екип е дошъл на място след инцидента. И двете страни, участвали в конфликта, са разпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: плажчадърПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
БЪЛГАРСКИЯТ СПАСИТЕЛ Е ГЛУ.ПАК
52
12
 
8
 
! Отговори
Ники преди 10 месеца
Абе знаем ги тия французи ,колко са истински французи, ама айде да не бъдем расисти.
51
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
БОЙ ЗА ЧАДЪРА :D БРЕ ТОЛКОВА НЕМА ЧАДЪРИ , ЧЕ ЧАК СЕ ИЗБИХА :D ПОДКРЕПЯМ И ДВЕТЕ СТРАНИ :D
50
2
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 месеца
Няма нация ,която да ненавижда българите
49
1
 
12
 
! Отговори
Пъф преди 10 месеца
Хаха, класика. На клавиатурата всички са възмутени, ама на място само цъкаме с език. Необятно е българското заешко сърце...
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лято цяло много зле написана статия. Не се разбира нищо. Кой бил французин, кой лежал, кой кого бил. Звучи като клюкарска новина дето един ми каза , аз казах на друг ... тъй чух :)))
47
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В цялата картина виновни са правосъдието и полицията. В малките градове хората още растат с чувство, че могат да правят каквото искат. Отиват после някъде по морето и си правят селските номера. Полицията е НЕАДЕКВАТНА, както в случая и спасителя. Той трябва да извика полицията, ако има проблем на плажа веднага. Става ясно,че предния ден отново бандата селядурии са правили проблеми. Отново полицията не е извиканаа? Трябва ние хората да викаме полицата за всяко нещо и да ги караме да работят.
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
_....Пострадалият твърди, че агресорът бил французин.....?????Спасителя-Бияч се е превърнал във франзузин ?
45
1
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 месеца
БЪЛГАРСКИЯ ВАРИАНТ НА "СПАСИТЕЛИ НА ПЛАЖА"
44
3
 
12
 
! Отговори
Нали разбирате преди 10 месеца
Че снимката е от преди години сега в момента е пусто на лай номорието и така трябва да бъде според това което са си заслужили мутро комунистите от ДС!Няма какво да коментираме по случея с французина то е ясно поредният СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!И ЗА НАС КАТОНАРОД!
43
9
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 10 месеца
отишли и легнали по чадър на свободната зона. Еми мнного ясно, че е на някой човек тоя чадър. Не само бой и гмуркане в морето е трябвало да има!
42
8
 
10
 
! Отговори
Папо преди 10 месеца
Французинът станал и гордо казал Аз съм Ален Делон. Другия пък хвърлил фаса на плажа и викнал Аз пък съм български гал*фон и му налетял.
41
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Французинът не е знаел ,че това е Спасител,нещо като подимутра. .Той е с легендарен статут,гларус.Има разрешение от закона да бие и убива.Невежи франсета.
40
6
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 10 месеца
Те пък тия франсета кой ги хване всеки ги бие и руснаците и германците. Все капитулират.
39
11
 
12
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Какво прави този французин в България? Няма ли си френска ривиера, Монако?
38
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Там му е грешката на французина, че идва на Поморие. Що не си ходи на Сейшелите или Бора Бора, ами се занимава с просташка-комунистическа-балканска-първобитна нация и държава? Моа ли да попитам просто....не че нещо ;)
37
5
 
5
 
! Отговори
Чайка преди 10 месеца
Пълно е с *** дето ще ти седнат на главата , олицетворение на шопската поговорка и сам да съм, пак че се бутам. Сигурен съм че и тука така е станало. Провто човека е цял сезон там и му е писнало и е реагирал по-остро.
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това Поморие къде е?
35
2
 
20
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 10 месеца
От негативизъм полза няма! Човек трябва да си харесва родината, защото няма друга. И да се бори с недостатъците, каквито има навсякъде по света. И да разбера - Европа няма да дойде при нас, ако първо не я пуснем в главите си и не започнем да мислим и постъпваме цивилизовано. Всички или поне критична маса от хора. Европа не е евро, заплата, Шенген и чисти улици. Европа е начин на мислене. Всичко друго е следствие от това. Обаче кой (ако не ние) да започне да мисли вместо нас???
34
12
 
15
 
! Отговори
Хммм преди 10 месеца
съм много убеден че е било така. Агресията наистина е неоправдана. Но......чадъра на поста е на спасителя. Има периметър, в който не се влиза около него. Има много нагли хора, които на всяка цена държат да си проснат кърпите до морето и влизат в зоната на спасителя. Представям си "френската" глуупачака с претенциите й. От години ходя в Поморие. Спасителите там са едни и същи. Грубо отношение не съм видял. За да му пределее на човека, тая овцааа лъже нещо.