Кметът на Стара Загора: Експертизата за "лека телесна" е опорочена

В основата била липсата на справедливост
23
Кметът на Стара Загора: Експертизата за "лека телесна" е опорочена
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"В основата е липсата на справедливост, очаквам хората да продължават гнева си. Експертизата за лека телесна повреда е опорочена изцяло. Аз не мисля, че един експерт, който има очи да види какво е причинено на това дете, може да присъди лека телесна повреда, има някакви други мотиви", заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров пред БНТ.

Още по темата

По думите му трябва да се намери начин да се излезе от тази ситуация със справедливо решение.

"Полицията не може да окаже контрол, защото по Закона за охранителната дейност няма как да докаже, че той работи нерегламентирано. Трябва да кажем не на агресията и на тази безнаказаност. Как е възможно такова зверство да бъде лека телесна повреда", допълни Живко Тодоров и призова за коректни наказания.

Той поясни, че Община Стара Загора ще вземе мерки и отбеляза, че е необходима и превенция.

"Предупредихме всички заведения в града, че ако при тях работят нерегламентирано подобни охранители с криминални прояви ние ще отнемем разрешението за удължено работно време и на практика тези клубове ще спрат да съществуват. Трябва да сме непримирими към такива хора, които нарушават обществения ред", каза още кметът на Стара Загора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До корупцияНеее.... не всички са корумпирани, сигурно е, че полицията има читави човеци, иначе нямаше да спасят 50 момичета от трафик, сигурно е че и повечето съдии са читави, поръчковата Гьошева е лъжицата катран, за това е назначена,
19
0
 
2
 
! Отговори
фейлетон 23 преди 8 месеца
Бай ***,ьо преди избори
18
1
 
4
 
! Отговори
Общината преди 8 месеца
Живко "малката тиква" държи целият град в джоба си. Заведението 042 е 1/2 негово, другата 1/2 на мутри и работи през по - голямата част от "пандемията". В Стара Загора всички се отчитат на " малката тиква", а той на голямата.
17
0
 
5
 
! Отговори
Предупредили! преди 8 месеца
ПРЕДУПРЕДИЛИ! Предупредихме всички собственици на заведения, че ако при тях работят нерегламентирано охранители с криминални прояви, ще им отнемем лиценза". Не можах да разбера бандитската бърлога, наречена заведение", доказано наела без договор изверга с две съдимости Георги, затворена ли е или само са ги предупредили? При предишни проверки МВР-то установило в разни заведения в Стара Загора такива незаконно наети престъпници, и то ПРЕДУПРЕДИЛО.
16
0
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 8 месеца
Живко, "малката тиква" затвори главната улица на града за 2 години за да положи нов асвалт за 3 ти път, докато не фалира всички бизнеси.
15
1
 
6
 
! Отговори
От Стара Загора преди 8 месеца
Тоя гнусен гербер, тиквата като дойде в Стара Загора, пада на колене и цалува ръка.
14
2
 
4
 
! Отговори
0 преди 8 месеца
Кметът на Стара Загора, Живко е гербер. Всеки път като дойде тиквата на гости, Живко му цалува рака. Викат му "малката тиква".
13
2
 
5
 
! Отговори
4oko преди 8 месеца
Живко, малката тиква ли го каза това?
12
0
 
10
 
! Отговори
П И Т А Щ преди 8 месеца
"Община Стара Загора ще вземе мерки" - А ОСТАНАЛИТЕ ОБЩИНИ (?), А ПРАВИТЕЛСТВОТО (?), А ПАРЛАМЕНТА (?). И за какво ни е тази тази "Полицията (която) не може да окаже контрол" ?! Че то е обществена тайна, че полицаи заработват извън работно време като охрана на заведения и на мутри !!!
11
1
 
11
 
! Отговори
Феникс преди 8 месеца
След дъжд качулка. След 1 месец няма и да се помни, нито промени ще има, нито проверки.
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това момиче е повредено за цял живот, каква лека телесна повреда???
9
1
 
15
 
! Отговори
Rеее преди 8 месеца
Покрай цялата дандания, леко между капките се промъкна още една условна присъда на бизнесмена от Пловдив, който преби жена си с тенис ракета и и спука далака. Защо никой не забеляза?
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Уволнявайте наред такива из верги. Те съществуват, защото някой им подхранва начина на живот. Като остане без доходи ще трябва да се хване да бачка истинска работа и няма да му остава време да мисли за издевателства.
7
0
 
7
 
! Отговори
КРИМИНАЛИСТ преди 8 месеца
Пострадалата после ще е била давана за пример, че която не върши това и това ... или не ходи да заработва по бордеите за батковците ще й се случи същото ! То и сега още повече след масовото огласяване на случая няма пречки да се леят заплахи от подобен род и затова трябва да бъдат взети най-категорични мерки! Трудно ще е, защото ще бъде засегнат цял един бизнес - този с бялата плът, включително и износа на бели робини за Германия, който бизнес работи точно по този начин и с покровителство свише!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Насилието е и срещу жени и срещу мъже. Психическият тормоз може да предизвика насилие. Слагайте камери в хол и кухня и вместо нерви и шамари, полиция. Така ще се види кой кого и как предизвиква и насилва.
5
0
 
2
 
! Отговори
жорето преди 8 месеца
До анонимен по-долу: че те срама нямат
4
1
 
4
 
! Отговори
жоржета преди 8 месеца
Тоя *** и друго казал - че рискуваме трета световна ако укролайна загуби. Рискът за него е мноооого голям, и без трета световна война. Предлагам изобщо да не го показват
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всички знаят, че по един такъв бабаит има във всеки квартал и село и тормозят всички, време е да променят законите и да ги тикнат там, където им е мястото!Не вечно да ги пускат разни съдии! Ако сега депутате не предприемат нещо е направо срамота! Строги закони трябват!!!
2
5
 
19
 
! Отговори
корупция преди 8 месеца
Съдии, вещи лица ,лекари всички са корумпирани!
1
6
 
21
 
! Отговори
Ст.Чилингиров-младши преди 8 месеца
Един кадърен художник да шаржира съвсем леко физиономията на Гьонева, и става чудесен плакат, разнасян по протестите срещу гннилите ябълки по съдилища и каскетури.