Мъж опитал да наръга с нож жена в Поморие

Заплашвал и съседите
7 авг 2023 09:33, Стела Стоянова
30
Мъж опитал да наръга с нож жена в Поморие
Снимка БГНЕС, архив

Жители на Поморие живеят в постоянен страх, заради непредсказуемите действия на свой съсед. Възрастният мъж отправя постоянни заплахи към съседите си и работещите в района магазинери, предава Нова телевизия.

Ситуацията ескалирала миналата седмица, когато мъжът, въоръжен с нож, опитва да наръга на улицата преминаваща жена. Всичко това се случва посред бял ден и пред свидетели, записано е и от охранителна камера в района.

На 25 юли жената разхожда домашния си любимец. Близо до блока на нападателя получава заплаха, че „ще бъде целена с камъни, ако не се махне”. Тя си тръгва, но подава сигнал в полицията. Спира пред дома си и докато разкаже на друг жител какво се е случило, мъжът се приближава.

Заставайки до нея, той казва: „Аз повече с теб няма да се разправям”, вади нож от джоба си и опитва да я наръга в корема. Въпреки крясъците на свидетелите, нападателят тръгва след жената. Повикали са полиция, която пристига навреме и го арестува. Това разказва Милен Недялков, съпруг на пострадалата жена.

Седмица по-късно обаче мъжът е пуснат на свобода.

„Преди седмица ме беше заплашил мен. Само че аз не му обърнах внимание, защото не ми се стори сериозно”, разказа Недялков.

Съседите също са заплашвани от мъжа. „Тях също ги е страх. Не знаят как да реагират, като го видят и се притесняват”, добави той.

„Според мен не трябва да е на свобода този човек, защото е опасен. Не трябва да се чака да се случи нещо, за да се вземат мерки”, заяви Недялков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: ножполициязаплахи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тиквата се върна на власт е броя на пребитите рязко скочи.
24
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Брей, всеки ден по 10 пребити. А при Тиквата за 15 години нито една
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сега чакам и това да определите като "домашно насилие"
22
1
 
5
 
! Отговори
Ре преди 8 месеца
Иска ми се да видя новина: "Жена взриви информационна агенция. Жената била недоволна от прокарването на Истанбулската конвенция и решила да вземе нещата в свои ръце...
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Стела Стоянова да не ми трие коментарите, МОЛЯ! България е на последните места по свобода на словото!
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това си е опит за убийство. И без Истанбулска конвенция може да бъде съден, нали така? Какво чакат?
19
1
 
18
 
! Отговори
българин преди 8 месеца
Стига вече с тия новини.НЕ ИСКАМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ
18
4
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ–ПП преди 8 месеца
Проврете го да видите, че е гласоподавател на Герб
17
2
 
18
 
! Отговори
123 преди 8 месеца
Защо лудите са на свобода. Защо хората трябва да се страхуват и постоянно да се оглеждат. Трябва да стане поредното убийство за да го приберат този човек и после ще го пуснат, понеже е луд. Кога ще спре този абсурд?
16
2
 
4
 
! Отговори
Веско преди 8 месеца
Абе, къде е БХК да се намеси малко срещу тази обидна манипулация и дискриминация. Не може ей така да се обобщава: мъж наръга жена. Сега виновен ли да се чуствам или обиден. Равни сме, значи един човек наръга друг човек.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пропаганда всеки ден! Долу ИК!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тия са някакакви невменяеми. И жертвите, и тоя с ножа. А полицаите "ами като ви убият и нарежат на парчета - тогава ни се обадете". Имат записано нападение срещу човек на камера и какво правят? Крият се по храстите, че туристи сега има. Няма пари в някакъв психар с нож. Ама ей го тоя на море е май тръгнал? Дай една 50-тачка, че да не проверяваме за вериги за сняг.
13
1
 
7
 
! Отговори
аман от тая конвенци преди 8 месеца
До Анонимен 1 Ами защото така им нареждат!Явно им дават зор за истамбулската конвенция!
12
1
 
10
 
! Отговори
Крундел преди 8 месеца
че е пробутване на "истамбулската конфекция" е ясно, както е ясно че ненормалници е имало и ще има, проблемът не е законите, ами това, че оплакването в "милицията" е като на арменският поп... вместо да го приберат на топло и у лудница след освидетелстване, че е опасен за хората...Колкото до тия, които не са хахави(поне видимо) - малко "масаж" и по някое време и в най-твърдата и друсната тиква ще светне, че като се държиш агресивно следва "масаж"...
11
2
 
3
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 8 месеца
Вчера заклах една кокошка че бях гладен,прасето за Коледа! Същата новина е като вашата
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво общо има сега, че е мъж, и че се е опитал да наръга жена? Мирише пак на пропаганда за Истанбулска Конвенция! Тук говорим за психочно болен, който системно тормози и заплашва съседи и службите за сигурност СПЯТ! Въпроса не е мъж-жена, а луд и липса за лудници и реакция от полиция! Тук просто си е необходимо да го пратят в Карлуково за постоянно. Очевидно говорим за шизофреник.
9
1
 
15
 
! Отговори
Младеж преди 8 месеца
Как пък стана така, че последните две седмици се избихме всичките, мъжете в България станаха най-големи убийци, насилници и ***... Как точно в момента, в който в НЕнародното събрание се гласуват такива текстове. Май някой диктува какво да се пише и пуска по новините, ама не съм баш сигурен кой е, но опцията е една.
8
1
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 8 месеца
Ее от не е успял ? Лъжат бря .Не вервайте.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ВСЕКИ ДЕН ИМА КРИМИНАЛНИ СЛУЧАИ
6
1
 
9
 
! Отговори
Налага се промяна преди 8 месеца
в Наказателния кодекс и по този проблем - щом някой се опитва да държи в страх околните, значи трябва завинаги да остане заключен. И да работи за издръжката си, а не да "лежи" на гърба на данъкоплатците.