Влак не изчака пътниците и ги остави да чакат

Това разказват от Стара Загора
13 авг 2023 11:45, Росен Стойчев
36
Влак не изчака пътниците и ги остави да чакат
Снимка: БГНЕС

16 души пренощуваха на жп гара Стара Загора. До случката се стига, след като влак не ги изчака и ги остави без превоз. За инцидента разказа в ефира на Радио Стара Загора един от пътниците - Николай Тодоров.

"В 22:20 ч. тръгнахме с влака Русе-Бургас, който е с прекачване в Стара Загора. Пристигнахме на старозагорската гара със закъснение от половин час в 3:41 мин.

Още по темата
Влакът за Бургас е тръгнал минути по-рано без нас", сподели Тодоров. Той разказа, че всички пътници са си закупили онлайн билети и нямат никаква вина за изпускането на прекачването за Бургас. По този начин хората, сред които жени, деца и чуждестранни граждани, са останали до сутринта на старозагорската гара. "Отношението на служителите на гарата, както и на телефонните услуги на БДЖ, беше много лошо към нас. Осигуриха ни 2 стаи с по 3 легла, които бяха под всякаква критика, и така изкарахме нощта", каза още той.

Преди минути Николай Георгиев съобщи, че пътниците вече са се качили на бързия влак за Варна. На тях им предстои още едно прекачване в Карнобат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: влакизчака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След като отмина времето на "Дивия Запад", дойде времето да се пишат романи за "Дивия Изток"
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До нн - вагоните се прИкачват, пътниците се прЕкачват.
11
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе то е ясна работата... БДЖ, АЕЦ Козлодуй, и Българското Левче са последните НЕприватизирани активи на тая васална територия наречена България. Срещу БДЖ се води саботаж целящ продажбата на цялата ЖП инфраструктура за жълти стотинки, също както другаря КостОФФ продаде авиокомпания Балкан с всичките И активи и самолети на евреитте от ГАДЗЕЕВИ за *колосалната сума*, от 150хил.долара...първото което е правил хитлер като завладее държава е било да овладее ЖП линиите.Това са вените на една страна!
10
16
 
6
 
! Отговори
нн преди 9 месеца
Без реване и тръшкане. Рискът на прикачването, закъснение половин час и пиеш една студена вода. Вярно, закъснението не зависи от хората, но и заминаващия влак не е длъжен да ги чака до безкрай.
9
2
 
31
 
! Отговори
До 8 преди 9 месеца
Грешиш!Не е Индия а е България)))Тоест бившата България и скоро ще е първата индийска територия на европейския континент!
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Кое е правилно,пътниците да чакат влака или влака да чака пътниците!" .......защо коментираш, след като очевидно си прочел само заглавието?
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На снимката Индия!
6
2
 
29
 
! Отговори
Там някой си преди 9 месеца
Как са могли да подържат преди БДЖ равна на европейските влакови линии пък сега е все едно е някъкъв уестърн трагична комедия.
5
5
 
22
 
! Отговори
Коментар преди 9 месеца
Кое е правилно,пътниците да чакат влака или влака да чака пътниците!Пък и БДЖ е една бездънна яма за крадене!Оня ден пак откраднали няколко милиона с разни финтове и схеми,казаха по новините и чак Кьовеши се възмутила!
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
БДЖ...
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И на мен ми се е случвало преди години.
2
23
 
6
 
! Отговори
тия па преди 9 месеца
има разписание бе кво да ви чака ? влака който е закъснял нарушава целия трафик , но за да е закъснял не е спрял на някоя спирка та машиниста да пие кафе .
1
3
 
38
 
! Отговори
Virtuozzo преди 9 месеца
пак питам защо в 2023 атлантическа България е с влакове и вагони от ВСВ още ???За ф-ки на NFT има за бдж-то няма и то по двете основни линии от София до морето ?!