Гърдев: Да реформираме държавата

Важно е да има единна държава
21 авг 2023 23:40, Росен Стойчев
19

"Службите са най-реформираният сектор от промените. Службите са инструментариум. Проблемите са толкова големи, че изискват промяна на средата. Трябва да си реформираме държавата, която позволява на хората от тъмния сектор да излизат на светло и хора с тъмно минало да получават светло настояще. Това е показател за проблем", каза експертът и международен секретар на ИТН Димитър Гърдев в студиото на Bulgaria ON AIR.

Във всяка криза на държавата всяка агентура се засилва, защото търси слабите звена, категоричен е Гърдев и настоя, че единствената защита за дейността на чужди действия е силната мобилизирана и единна политика на държавата.
Още по темата


"България кандидатства толкова дълго за Шенген. Не оставаме незабелязани", добави Гърдев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Mногознайко преди 8 месеца
35 години реформирате и нищо не се получава. Май е време да се спрат реформите и да започвате да мислите с тиквите си, па чак тогава може да стане нещо.
15
3
 
2
 
! Отговори
Неразбиращ преди 8 месеца
В столицата на тая ,,държава" стои съветски паметник.Във втория град стърчи на най-челно място съветски войник с автомат.Народът порусначен.Партии защитаващи агресор.Болшинство гласуващи за президент-военен.Че това си е чиста 16-та република.
14
1
 
1
 
! Отговори
ля ля преди 8 месеца
още еедин интелектуалеец! оп от аристократите ще да е!
13
1
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 8 месеца
Какви реформи с дърти комунисти начело? Бойко дъртото БКП личния чехълоносач на бай Тошко, цялото Герб бъкано до пръскане с червенокнижковци, СДС същата работа - комунист до комуниста, ПП-ДБ и те приседнаха на БКП, ДПС турската реплика на БКП, Възраждане - БКП 2.5 версия. Само дърти ***, тръгнали държава да правят. Каквито некадърници и изпълнители на господарска воля бяха до 1989, същите са и сега!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Желаещите реформи ще ги пратим да реформират нещо по-просто - каменна кариера или строеж на пътища. Ако там се справят с работата по реформите, ще им дадем да карат самосвала.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Реформа" означава ремонт и безотговорни и вредни промени на работещи системи от неквалифицирани и опасни "техници", които са повредили много други системи на държавата, само за да симулират дейност и да получават заплати и пари от кражби и далавери.
10
0
 
2
 
! Отговори
Не,мерси! преди 8 месеца
Айде по-добре недей! Щото от реформите на разни седера3ти,реформатори,демокрадци,царели3ци,гербера3ти и неолибера3ти почти сме изчезнали като държава! И лево и вашТа $екта!
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вашите реформи са рефашизиране на държавата. Връщане на дясната диктатура и репресиите от 1923 до 1944 година. Идеалът на десните градски фашисти е периодът 1923-1944 година. Този период хвалят историчарите на десните. Този период на убийства и фашизъм по примера на Мусолини и Хитлер. Периодът е копиран от Запада, от нашите европейски партньори Италия и Германия.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Не пипайте нищо, само хранете кучето"
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Откакто те роформира мавъра нямаме държава , бе ***.
6
1
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
Като спечелихте изборите защо не направихте правителство и не я реформирахте тази Държава? Вместо това Славчо Чалгарски се изсули като мишок.Сега Митко се е курдисал отстрани и раздава акъл.Айде,няма нужда.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сигурно е някаква грешка...Кирчо на онзи запис каза за овладяване на държавата,а не за реформиране.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако сме спрени за шенген трябва да има веднага отговор и той е само един -- отлагане на влизането в еврозоната докато мафиотите в ес махнат пречките и ни приемат в шенген.
3
0
 
4
 
! Отговори
Реформатори медалист преди 8 месеца
От една година разправят, че ще махат трудовата книжка - нещо дето само в България и Киргизистан го има и още не са я махнали.Толкова за наще реформатори.Всеки закон пълна манджа с грозде тия и за нощни пазачи не стават ние в парламента ги вкарахме даге.
2
2
 
5
 
! Отговори
единна държава преди 8 месеца
Връщане към единната държава от 1989 г. без богати.
1
6
 
0
 
! Отговори
Грешния преди 8 месеца
Ами Доган откога говори за рестарт на държавното управление. Е никой не разбира какво иска да каже, Ами питайте, от времето на Костов нищо не е променено. Въпреки, че това може да се извърши само от качествени хора.