Следващата седмица - идеално за море, температурите до 37°C

Синоптик: Времето е благоприятно и за любителите на планината
31 авг 2023 09:32, Анисия Иванова
33
Следващата седмица - идеално за море, температурите до 37°C
Снимка: Bulgaria ON AIR

Синоптикът Петър Янков съобщи в ефира на "България сутрин", че днес се очакват валежи от около 3-5 литра дъжд в София и около 5-10 литра на кв.м по Черноморието, където има условия за прегърмявания.

"В почивните дни времето ще бъде предимно слънчево, а валежите ще отстъпват. В неделя по Южното Черноморие вълнението ще се увеличи. Следващата седмица температурите ще бъдат между 32 и 37 градуса, а вълнението по морето ще отслабне. През почивните дни и следващата седмица времето ще бъде подходящо за почивка на нашето Черноморие. Температурата на водата е между 25 и 27 градуса, в крайните южни части - 28", обясни Янков.

За зрителите на Bulgaria ON AIR той подчерта, че днес има условия за силни гръмотевични бури по Черноморието, които може да бъдат придружени от градушки.

Приближаваме се към края на лятото и тези явления постепенно затихват. Те се локализират в рамките на час-два преди да настъпят, стана ясно още от думите на синоптика.

Янков добави, че в планините времето ще бъде слънчево, хладно и със слаби северозападни ветрове. Времето е благоприятно за любителите на високопланинските пътеки, отбеляза синоптикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: моревремеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Видяхме по 100 литра дъжд на кв. метър
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До несебърец: Пълно е само в твоята глава.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не се спряхте с туй море туй скъпо онуй скъпо пък
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ми , ходими се на морето ,но сега гледам прогнозата дъжд за другата седмица ,та кой лъже ?.....
25
4
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Мутроморие? Не,благодаря.Ще пропусна.
24
8
 
3
 
! Отговори
несебърец преди 7 месеца
Пълно е с летовници градчето. Шопи нахални вън !
23
3
 
4
 
! Отговори
До анонимен 21 преди 7 месеца
А някоя друга година да са ни ухажвали така страстно вад българите-никога,нарпротив сваляха като бесни руснаци,поляци,украинци мин.год.нас ни гонеха девонстративно,менюта само на техните езици и т.н.Сега рязко пламна любов към нас-елате вие нещастници наточили сме секирите-всичкото полак,румънци и т.н минава транзит за южните ни съседи.Дори любимите им руснаци ги предадоха,а укр.ги употребиха и .СБОГОм завинаги, мутри!
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А не е ли идеално за разходка на Витоша или само за море е идеално. Или на Витоша, Говедарци и Рибарица е идеално само зимата според синоптиците.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ква е тая реклам на това море бе? Всички мрьии ни проглушиха ушите с това мореКолко им плащат мутрите за тая реклама?
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В Гърция сме за пръв път,досега удържахме фронта и намирахме оазисчета,непревзети от мутри и конц.чадъри.Сърцето ми се къса от разликата-обширни свободни зони празни,по-евтино,спокойно,чисто.Щом нас утраправоверните черноморци ни изгонихте с ритници,какво остава за любимите ви поляци и т.н.И те са тук,румънци,немци,унгарци.
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Естествено,че ще си хапна вкусен гирос-местна храна,риба не обичам,имам алергия към морските дарове. Първа линия ресторантче,сервитьор,вместо миналата година " салата" 15 лева в убито заведение в Бяла-с 3парч.краст.и 1домат.И цените ги държат ниски точно да привличат западняци,с каквито лидълът е пълен,те нямат бг комплекса може да съм на мизерна заплата с кредити,ама ще ям миризлива супа на плажа за 15 кинта да им покажа на тЬез Ора.Западняците си правят сметката,затова са тук,балконите сапълни
18
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като бях малък помня че ми обличаха яке за училище, а сега 37 градусови жеги и ще търсим прохлада по морето! Нямало климатични промени, а луди конспита??? Така отричахте и ковид, докато покрай вас доста хора си отидоха
17
1
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 7 месеца
Спрете да гледате само кое е евтино и как на едното място салатата била 12лв, а в Гърция примерно 8евро. Българските бизнесмени трябва да разберат, че има доста хора, които не гледат къде е най-евтино, а търсят качество и отношение. Искат условия за паркиране, разходки, много добро качество на храна и обслужване. Но у нас са рядкост, дори и на много скъпи места.
16
9
 
2
 
! Отговори
Сашо гръка преди 7 месеца
До АнонименПоредният който "ХОДИ В ГЪРЦИЯ" но хапва сандвичи и пазарува бира от лидъл ;) Е ама си бил в ГРИЙС! :)
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Абе вие не разбрахте ли,че няма да ни върнете,изгонихте българите,сега ревете да се върнем,щото всичко живо ходи в Гърция,Испания и т.н.В момента сме В Гърция-евтино в левовата им равностойност- 3 евра гироси на плажа,лидълът много по-евтин пак в левов.равностойн.Пълно е с поляци,румънци,има герм.номера,австр.и т.н.Фри зони- празни,по-мека жега.Всеки,който дойде по бг черн.пропищя от безумни цени,прос.иране,НИКАКВА СВОБОДНА ЗОНА.Сбогом завинаги!!!!!
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
37 градуса през септември! Съсипаха я тая държава!
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ще чакам малко да изстине, че да се промени струклтурата на водата, пък тогиз...хи хи хи
12
3
 
13
 
! Отговори
шоп дървар преди 7 месеца
7: На кого си дал червен картон бе пал ячо? 40 години разчитахте на шопите да дойдем да ви нахраним за цяла година напред. А Несебърът ти е станал вече квартал на Бургас. хахаха см.шник.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кое море, фекалното ли?
10
3
 
13
 
! Отговори
уточнение преди 7 месеца
Морето не е само температура на въздуха и водата!!!Време е нашите алчни хотелиери да го разберат.Мръсотията ,скъпотията ,чалгата ,простотията и наглостта на местните феодали прогониха българските туристи завинаги!!!Халкидики е пълен с българи от май до средата на октомври-факт!