Среща за Лукойл утре

Обяви я Бойко Борисов
Обновена: 22 окт 2023 14:42 | 22 окт 2023 14:29, Росен Стойчев
58
Среща за Лукойл утре
Снимка: БГНЕС

Среща по повод предложението на ГЕРБ за отнемане на дерогацията на "Лукойл" ще проведат утре парламентарните групи. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов в Добрич. По думите му правителството не предприема никакви стъпки по отношение на покачващата се непрекъснато цена на горивата, докато тази на петрола стои непроменена, съобщи БНР.

При посещението си в Добрич председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че притеснението от тяхното предложение за отпадане на дерогацията на рафинерията "Лукойл" е при онези, които прибират по 70 ст. от литър гориво:

"Къде отива разликата от 70 ст.? В никакъв случай не отива при нас и тези, които отива изглежда много се притесниха как държавата обявява, че ще удари с 60% данък някого, за да го принуждава да продава. Който и да е той.

Още по темата
Това пазарно ли е?! Това икономически издържано ли е?! Това правилно ли е ви питам?! Или каквото кажат Промяната е правилно, за тях законът не важи. И разбирам, че утре ще имаме среща. Интересно я разбирам де, но разбрах, че утре ще имаме среща парламентарните групи за "Лукойл".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Бойко Борисовсреща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дерогацията я издейства Радев, но целта не беше на нас да ни е по-евтино, целта беше и е да изнасят за други държави като я използват и съответно да финансират войната на Путлера, дори на Украйна не се свинят да продават за да имат пари за още повече ракети!
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе стига сте яли тази попара с която ви хранят! Какъв е смисълът на схемата терминал-дерогация-рафинерия! Не ви ли е ясно, че целта е да се закачат тези на хранилката.
51
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дано го породадът и да внасят петрол от 10000км за да може горивата да барат 5 лв за литър. Голям кеф ще е
50
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Румънците имат тамън 4 рафинерии, а и през Гърция може да внасяме. Без бензин и дизел няма да останем. Крайно време време е някои да си извадят главите от скута на кремълския господар! Ако спре рафинерията лошо им се пише на тия в Бургас, ама то тоя град и без това запада, защото само с мутренски туризъм, цаца и бира не стават нещата в третото десетилетие на 21 век. Тамошният феодал се готви за 5 или 6 мандат?!
49
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дон Буци се е борил активно срещу Путинова Русия като й построил газопровод с 3 милиарда народни пари и като бонус неговата лична фирма ИПОН годи наред охраняваше Лукойл-Нефтохим. Само той си знае колко пари е прибрал от рашистите и си ги е сложил в някое от многобройните му чекмеджета.
48
3
 
3
 
! Отговори
ПП ПРЕБИРАМЕ ПАРСАТА преди 6 месеца
ТРИ МИЛИАРДА ИЗНЕСЕНИ С ПОМОЩТА НА ПРОМЯНАТА? Е ТЕ ТОВА Е КРАЖБА, А НЕ НЯКАКВО СИ ЧЕКМЕДЖЕНЦЕ! ПРОМЯНАТА ДОБРЕ СА СЕ КРЪСТИЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОВЕЧЕ ДА КРАДЕМ, НО СА СПЕСТИЛИ К-ТО.
47
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 6 месеца
До47 До 28ия--ще работим с нефт от Румъния и турски може Преди около година нашите вестници съобщиха, че Турция става износител на петрол и газ, а и от нашите находища в Черно Море също .Борисов каза че ние също ставаме износители
46
1
 
1
 
! Отговори
Проверено е преди 6 месеца
Борисов с МВР Екзекутират Българи по поръчка на чужда Държава !
45
0
 
1
 
! Отговори
добре де преди 6 месеца
Махнете всичко руско и мирясайте, та да мирясаме и ние. Кво са туткате. И като махнем всичко руско, най-сетне ще просперираме. Даже и домати няма да садим-само била и лидъл. Писна ми. Идете докрай, па да видим рахат.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Със зърнарите не стана ,с миньорите не стана . Сега ще пробваме с Нефтохима да бутнем правителството. Но и трябва така да изглежда че то само се е свалило.
43
0
 
4
 
! Отговори
До 28ия преди 6 месеца
Рафинерия на море....Обаче в това море могат да пътуват само танкери от Русия. През Босфора не пускат танкери. Продължението е ясно. Ако няма руски петрол...Край с рафинерията !
42
3
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
БЪЛГАРИЯ ИМА 3 ЗАДАЧИ КОИТО ОЩЕ НЕ Е ИЗПЪЛНИЛА!!! 1.ДА ЗАПОРИРА АКТИВИТЕ НА МАРИЦИТЕ СОБСТВЕНОСТ НА АМЕРИКАНСКИ ОЛИГАРХ БЛИЗЪК ДО РЕЖИМА! 2. ДА БУТНЕ ПАМЕТНИКА НА АМЕРИКАНЦИТЕ НА БОБАРДИРАЛИ СОФИЯ! 3.ЗАПОР НА ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ НА УКРАИНСКОТО ПОСОЛСТВО С ЦЕЛ ПРЕДАВАНЕТО НА РУСИЯ ! МАЛКО ОСТАНА ДОКАТО СИ РАЗЧИСТИМ СМЕТКИТЕ С УКРАЙНА И САЩ.
41
0
 
5
 
! Отговори
Бено преди 6 месеца
Тези наште си правят сметките, ама без кръчмаря...
40
1
 
13
 
! Отговори
НАРОДА преди 6 месеца
Закриха животновъдството, земеделието, тецовете, сега и рафинерията, слдева АЕЦ Козлудуй с американското говриво което няма да сработи, това не е сглобка а ликвидационна комисия. С ел рецептите закриват и населението. до 2050 са обещали да разистят територията П Р Е Д А Т Е Л И!
39
1
 
6
 
! Отговори
абсолютно точно преди 6 месеца
ЕВРОАТЛАНТИКОГЪ.ОБЛИЗЦИ
38
0
 
7
 
! Отговори
Ааа преди 6 месеца
Кво пак не можаха да разделят?Или някой не го включиха в мазната баница?Всичко замаскирано,че се прави в името на народа!Само не уточниха,Кой народ?!Дайте си комисионните за пенсии и заплати,малко от малко да си измиете съвестта,ако имате такава!!!
37
6
 
0
 
! Отговори
Таня преди 6 месеца
Продавай!
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя лош комунизъм 35 години минаха още не мое да продадат и закрия всичко дето се построи тогава
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Правителството иска Лукойл да бъде продаден но да работи. Баце и Шиши искат Лукойл да спре . По малко данъци в държавата. По зле за българите. Лошото е че и руснаците искат Лукойл да спре.
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ало има война в арабския свят ве и ние спираме руския петрол з акойто скоро всики ще се молят. Не само , че ще стане 5 лева дизела, а няма и да има по безиностанциите