КЗК ще търси решение за гражданите с ниски доходи

Овладява поскъпването
25 окт 2023 21:25, Росен Стойчев
15
КЗК ще търси решение за гражданите с ниски доходи
Снимка: БГНЕС

Комисията за защита на конкуренцията ще търси решения, които да осигурят ефективно подпомагане на българските граждани с най-ниски доходи.

Още по темата
Антимонополният регулатор ще организира срещи с представители на Министерството на икономиката, за да бъдат намерени подходящи инструменти за овладяване на завишените цени на основните хранителни стоки, съобщи БНР.

Това съобщават от комисията след нейното становище от преди ден, че спира инициативата "Достъпно за всеки", която осигурява на потребителите достъп до 50 продукта от малката потребителска кошница на възможно най-добрата цена в цялата търговска мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: решениедоходи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да започват да работят! Лентяи!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не разбрах защо трябва да им се иска разрешение. Нали когато вдигат цените неоснователно ни се казва,чее свободен пазар и могат да си ги вдигат колкото искат. Как така когато се заговори да се свалят цените вече има проблем свободния пазар да прави каквото си иска. Търговците ако имат желание лесно ще свалят цените и без разни камапании
4
0
 
9
 
! Отговори
ЛаБонтеДанЛариу преди 6 месеца
Абе проф ани в Франция най бедните тоест тези под линията на бедност получават 1500 евро социална помощ дори и ако паботят на минималната 1500 евро пак получават.Но къде са цивилизованите общества къде е пост комунистическа България носеща само срам на своят народ.
3
0
 
12
 
! Отговори
Решението е просто преди 6 месеца
Комисия за защита от конкуренцията да се закрие
2
0
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 6 месеца
Повече пари за хубавците и крадците. Бедните и особено най-бедните и хората , които сме с нулеви доходи по една безплатна лопата, за да си изкопаят гроба и след това доброволно да влязат в него и да се закопават .
1
0
 
13
 
! Отговори
Цирк преди 6 месеца
Точно тези комисии партии и хранилки ли ще търсят решение? Там се раздават огромни пари а нищо не работят!