"Възраждане" пак на протест, блокира ГКПП "Гюешево"

Костадинов призова българите да излязат
11 фев 2024 10:31, Александър Попов
211
"Възраждане" пак на протест, блокира ГКПП "Гюешево"
Снимка: БГНЕС

Симпатизанти на "Възраждане" продължават с протестите и днес блокираха ГКПП "Гюешево".

"Вчера МВР предупреди Възраждане да не протестира. Не за първи път пишем история, и в това отношение отново сме първи. За първи път полицията директно и открито заплашва българския народ. Е, ние сме свободни човеци от свободен народ и нямаме намерение да изпълняваме нарежданията на чуждата агентура, ръководеща МВР. Нещо повече, призоваваме МВР да спазва законите и конституцията на страната и да изпълнява нарежданията на българските граждани.

Днес протестите на Възраждане продължават в цялата страна. Призоваваме всеки един свободен българин също да излезе и да протестира - без значение дали с нас или без нас! Родината ни е убивана бавно и методично! Има ли нужда да изброявам? Чужди граждани се подготвят легално и законно да управляват България, земята ни вече над 50% не е българска собственост, енергетиката ни е почти унищожена и вече втори месец вносяме ток от чужбина, армията ни продължава да се топи, отказаха ни референдум за запазване на лева и подготвят унищожаване на спестяванията и доходите на българите, за поредна година намаляхме с почти 100 000 души, водят война срещу българската култура и история, приготвят страната ни за огромен бежански лагер след влизането ни в Шенген.... Списъкът може да бъде продължен до безкрай.

Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е задължителна. Българи, ядосайте се, разгневете се, изправете се срещу беззаконието, корупцията и престъпността в управлението! Време е да се борим за бъдещето си, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава!", написа Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
5
 
! Отговори
Грешиш преди 3 месеца
14 няма такова нещо русняк!
16
3
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 3 месеца
Ето го, един се появи и драска яко за жълти стотинки
15
5
 
16
 
! Отговори
Бял Cayenne преди 3 месеца
Коцето с поршето ли блокира или за протестите идва с евтината кола, за да прикрие богатството си?
14
7
 
3
 
! Отговори
НАШИО преди 3 месеца
Едно стадо изнервен *** също представлява ''демокрацията''.
13
7
 
19
 
! Отговори
Хаха преди 3 месеца
***, 20 човека били българския народ
12
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Един файтон хора, тропат с крачета и настояват. "Исками! Исками! Исками!" "Какво искати?" "Ми квото дадети"
11
5
 
15
 
! Отговори
This is Spartaaa преди 3 месеца
9 По точно АТАКА на Тежки наркотици
10
2
 
1
 
! Отговори
Демократ преди 3 месеца
Браво, Сашо! Даваш право и на опозицията да се изкаже. Браво! Така е правилно.
9
8
 
21
 
! Отговори
Тук не сме Москва. преди 3 месеца
Тука ако беше руско (за което Копейкин се бори), вече щяха да са го сгънали наобратно и да са го пратили в Белене. Но тъй като сме демократична държава, Коцето предоволно се възползва от правата си. Не протестирай Костя, в Русия има ли протести?
8
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ATAKA v2.0
7
11
 
20
 
! Отговори
Това са преди 3 месеца
Руски терористи и сепаратисти!!!
6
10
 
19
 
! Отговори
Защо сега? преди 3 месеца
Къци Копейкин има нужда от спешни циркове, за да си върне електорат и да пренасочи вниманието на друго място, след като няколко депутати му избягаха от партията. Няма друга причина тези протести да се случват ТОЧНО СЕГА.
5
10
 
18
 
! Отговори
Майор преди 3 месеца
Балко Копейкин , не се намираш вафриканска страна , а в България и трябва да ти е ясно , че законите важат за всички , не само за определени хора и решенията на съда са задължителни! А затова че ти нарушаващ законите и Конституцията и зовеш към анархия , крайно време е съда и, прокуратурата и МВР , ДАНС и останалите органи да се заемат с теб , рязпуснат партията и съдят за престъпления против сатраната и устоие на управление най строго!
4
10
 
19
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
Митрофанова там ли е?
3
7
 
20
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Коцето късошнуров загуби толкова много електорат, че вече не знае какво да прави. Очаквам тия дни да нахъса неговите *** да нападнат някоя административна сграда
2
12
 
22
 
! Отговори
ВАДЕТЕ ЖАНДАРМИТЕ преди 3 месеца
Не може 50 човека да блокират вноса и износа на светска България, само защото Костадинов е спал на криво, понеже партията му се разпада. Викайте братята жандарми да идат с няколко бронирани машини и да смачкат поршето на Костя и да го махнат от пътя? (той с поршето си ли е на протеста?)
1
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
БРАВО, само така срещу ОПГ пп-дб-дпс