Починалото в училищен двор дете е тренирало футбол

Не е имало удар при фаталния инцидент
19 мар 2024 15:33, Красимир Ангелов
28
Починалото в училищен двор дете е тренирало футбол
Снимка: БГНЕС

11-годишното дете, които почина в понеделник следобед в училищен двор в Казанлък, е тренирало футбол в местния футболен клуб „Розова долина“. От клуба изказаха съболезнования към семейството.

"С голяма мъка и прискърбие ви съобщаваме, че ДЮШ на клуба загуби едно прекрасно дете. ФК "Розова долина" поднасяме своите най-искрени съболезнования на семейството на малкия Момчил. Почивай в мир, ангелче", написаха от клуба.

Още по темата
Треньорът му Дончо Пачев сподели, че Момчил завинаги ще остане в сърцето му. "Светъл път на една невинна душа! Благодаря на Бог, че имах честа да те познавам и да те тренирам, мило дете", сподели той.

Директорът на учебното заведение Радиана Стефанова също изказа съболезнования.

"Сполетя ни огромна трагедия! Светлина по пътя ти, скъпо дете! Съболезнования на близките! Не знам каква сила е необходима, за да се справят! Бог да е с Вас, мило семейство", написа Стефанова в социалните мрежи.

Аутопсия ще изясни причината за смъртта на 11-годишното дете от Казанлък. На този етап е ясно, че не е имало участие на друго дете в инцидента. Фаталният инцидент става след края на часа по физическо пред погледа на съучениците му и учителя. Детето се свлякло изведнъж, съобщава Bulgaria ON AIR.

Веднага е подаден сигнал към Спешна помощ. До пристигането на линейката, което станало за няколко минути, детето било реанимирано от училищната медицинска сестра. Една от първоначалните версии е, че става въпрос за здравословен проблем. Установено е, че не ударът от падането е причината за смъртта.

Поклонението ще бъде в сряда в 12.00 часа в Ритуалната зала на гробищния парк в Казанлък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен "В България почти няма ваксинирани деца." --------------- значи ще е много лесно да кажат дали точно това е било сиропиране.. нали така? "В нормалните държави има дефибрилатори на всеки ъгъл, във всеки автобус" ----------- да, новото "нормално".. как пък преди 2020-2021 някак не беше нормално и в детските градини да има дефибрилатори? Слочаенос?
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България почти няма ваксинирани деца. Затова пък масово боледеваха от ковид. Така че антиваксърите да се заврат знаят къде. Пропускате , че ковид засяга всички съдове и че тепърва човечеството ще страда и умира. В нормалните държави има дефибрилатори на всеки ъгъл, във всеки автобус и т.н. Това спасява животи.
24
3
 
8
 
! Отговори
До антиваксър преди 1 месец
Ти не си човек. И животно не си, защото и при тях има състрадание. Не знам какво си, може би нещо изпълзяло от преизподнята.
23
3
 
8
 
! Отговори
хихи преди 1 месец
Сега разбрахте ли защо в израел във всяка класна стая насложиха автоматични дефибрилатори веднага след като обявиха, че започват сиропиранито..
22
9
 
9
 
! Отговори
антиваксър преди 1 месец
Кво мууучите бе зоомбита??? Ние ли ви отровихме со все изпуснатото ви семе? Сами сте си виновни, а съжаление от нас не очаквайте.. особено след като искахте и нас на сила да ни натровите! Приемете го - сами си подписахте некроолозите! Ако ще се сърдите на някой това сте вие самите!
21
8
 
11
 
! Отговори
антиваксърипростаци преди 1 месец
и тук ли налазаихте ве прастаци антиваксъри - става въпрос за дете - поне тук замълчете с вмирисаните си усти - болни мозъци скапани
20
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма нищо свято за агитаторите на путинската пропаганда. Даже и под тази новина са се изявили. Бог да прости детенцето! Кой знае, може би е било пощадено от още по-голям кошмар. Светът се превърна в някаква сатанинска лудница.
19
1
 
5
 
! Отговори
Шпек Салам Народен преди 1 месец
Не е истина,какви *** творят тук!Няма ли нищо свято за вас,бе? Само русофили или русофоби...сте се навъдили,болни хора!Бог да прости детето!Горките родители и роднини,пази Боже,никому да не се случва!
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възможно е и да е от аневризма.
17
6
 
2
 
! Отговори
много сте зле преди 1 месец
Хахаха, да бе, пък моя дядо без да се е ваксинирал и умря няма и 60 години след като се родил.
16
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе сиропираните, нали постоянно питате до кога ще чакате за да умрете.. ами ето - един по един, всеки ден тамън по 6 чинно сиропирани уфтсе полягат на сянка под здравеца.
15
15
 
10
 
! Отговори
Оф майко преди 1 месец
Какви ваксини в Казанлък?!? Айде успокойте се малко. Дете на 11 години ваксинирано ба село? Само ще допълня, че ковида на село на баира взе всички баби и дядовци, защото не се ваксинираха, а и никой не ги пазеше.
14
13
 
9
 
! Отговори
това чака всички преди 1 месец
ваксинирани
13
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заслужаваме да знаем ваксинационния статус на починалото дете!
12
6
 
8
 
! Отговори
било е ваксинирано преди 1 месец
ТРОМБИ В АРТЕРИИТЕ
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спрете се християни дете е
10
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия с тоя футбол се оляха, ако играеше баскетбол сега щеше да е жив.
9
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една позната на 46 почина само година след като си сложи ваксината
8
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чалгари и ритнитопковци искат да стават - нещат стругари и текезесяри :)))
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До *** Нарича се субдурален хематом профане, и е до 8-мия ден след удара!