Поли Генова се превръща в грозното пате

Мюзикълът ще докаже, че да си различен не е страшно
3 апр 2015 22:16, Петя Славова
5
Поли Генова се превръща в грозното пате
Поли Генова. Снимка: Булфото

Не за първи път Поли Генова излиза на сцена и като актриса. Тя вече е част от трупата на "Някои го могат, други - не", който ще се играе в Столичния куклен театър от 16 май.

Ето, че певицата може да видим и в мюзикъла "Грозното пате" на столичния "Модерен театър". Поводът за спектакъла е и факта, че през април се навършват 210 години от рождението на най-обичания разказвач на приказки Ханс Кристиян Андерсен.

Поли Генова се впуска в най-новото си сценично приключение и надява сивия пух на главния герой в спектакъла. Нейното „грозно патенце” ще мине през целия трънлив път на своите превъплъщения, за да се срещне с доброто и злото, с вярата и отчаянието, истината и илюзиите и да се превърне в красив бял лебед.

Още по темата

„Грозното пате” долита на българска сцена, за да напомни, че да си различен не е престъпление. Мъдростта на писаното слово - че всеки е красив по своему и заслужава да бъде ценен, е посланието към днешните деца и техния полет на мечтите.

Музиката на „Грозното пате” е създадена от композитора Марио Балтаджиев, автор на мюзикъла - „Аладин”. Режисурата е поверена на Надя Асенова, а либретото и текста на песните са дело на Иван Ангелов. Хореографията е на Татяна Янева а костюмите са дело на Антония Попова. Сценография- Кънчо Касабов.

Специално за мюзикъла „Грозното пате”, актьорът Ненчо Балабанов, ще влезе в няколко „перушинести” роли, а малките балеринки от Балетна школа "На балет с Радост" ще обсипят сцената с очарователен пух.

За красотата в живота, за вярата в мечтите, за силата на музиката и думите – това е вдъхновението на мюзикъла „Грозното пате”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поли Генова не се превръща в "грозното пате", а в Ким Кардашиян-откъмто ***.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя винаги е била грозна и некадърна!
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AUU PO-GROZNA OT TAZI NE SM VIGDAL
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кое и е грозното? Още по-красива е!