LinkedIn с изненадващо добри резултати

Броят на потребителите на професионалната социална мрежа е нараснал с 61%
Обновена: 5 авг 2011 14:47 | 5 авг 2011 14:47,
4
LinkedIn с изненадващо добри резултати
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Социалната мрежа за връзки в кариерата LinkedIn обяви сериозно увеличаване на броя на потребителите си и приходи, които надхвърлят очакванията, съобщи Ройтерс.

Броят на потребителите на професионалната социална мрежа е нараснал с 61% до 115,8 млн. На месец е имало по 81,8 млн. уникални посещения, ръст с 83% в сравнение с година по-рано.

Печалбата на компанията се е увеличила до 4,51 млн. долара през второто тримесечие спрямо 938 хил. долара преди година. Ръстът на приходите е 120% до 121 млн. долара спрямо 55 млн. долара година по-рано.

Според изпълнителния директор на LinkedIn Джеф Вайнер компанията ще продължи с инвестициите в екипа, технологията и продуктите, за да увеличи ползите за потребителите и да се постигне пълният потенциал на платформата.

Още технологични новини в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: LinkedIn
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Койчо преди 12 години
Ако започнеш работа в някоя голяма ИТ компания, например в ИБМ те задължават да си правиш профил
3
0
 
10
 
! Отговори
Бай Хой преди 12 години
Най-новата социална мрежа, "FuckIt", oтбеляза ръст на потребители от 5 965 588 555 897 потребителя.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На добрата стока реклаа не и е нужна...Както и на добрия специалист...Неуспяха да накарат някои да си напишат историята във Фейсбук и Туитър щото те са малко по-умни ( ама малко само ), та ги излъгаха че Линкедин е само за про-та хехехехе. Сега *** си трият профилите ама късно...поне тези дето се усетиха.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аре пак реклами......*** сте закъснели.....Сурат тефтеря имаше много брутална реклама по всички медии, за която са пръснати милиони или са се намесвали разни такива особенни служби.....Късно е чадо.