Трябваше да има iPhone с големи размери много по-рано!

Стив Возняк нарече Apple Watch "луксозна фитнес гривна"
12 ное 2014 12:49, Екип на Bulgaria On Air
23
Трябваше да има iPhone с големи размери много по-рано!
Снимка: bgonair.bg

Съоснователят на Apple Стив Возняк смята, че Тим Кук и неговият екип е трябвало да направят iPhone с по-големи размери много по-рано. Делът на Samsung на пазара на смартфони през третото тримесечие е 24% и е два пъти по-голям от този на Apple.

Преди по-големият iPhone 6 да започне да се предлага в магазините през септември, Apple предлагаше смартфони със значително по-малки екрани и пропусна да забележи популярността на големите устройства с Android.

Возняк, който напусна Apple през 1987 г., остава фен на компанията, която създаде заедно със Стив Джобс. Но това не означава, че той купува само и единствено продукти на Apple. Возняк твърди, че обича да тества и експериментира с устройствата, преди да се ангажира наистина с тях.

Едно от устройствата, за които Возняк не се вълнува особено, е Apple Watch - умният часовник, който се очаква да излезе на пазара в началото на следващата година. По думите му той се е насочил обратно към телефона си, защото се нуждаел именно от по-голям дисплей. Според Возняк Apple Watch е само “луксозна фитнес гривна”, но все пак е готов да я пробва.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Технологии" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
БГ продължение преди 9 години
Вашите *** и СКЪПИ съответно Пръчки имат нужда от 4 или 8 ядра за да могат изобщо да работят със скороста със която работи една "прогнила' ябълка. Но поради невежеството си това не го знете!Операционната ви система Лайндройд е толкова смотана, толкова бъгава, а устройства които работят с него са под всякаква критика. Давате за "топ" моделите също по над 1000 лв със всичко и имате пълен шит.Не ми се изреждат недостатъците на андроидските телефони.
20
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Като чета коментарите ви, стигам до извода че голяма част от феновете на андроид ИЗОБЩО са много назад със знанията за това какво се крие зад цифрите в техническите параметри и свързаноста им със операционната система, и работата по между им. Много от вас ежедневно просто хвърлят глупоста си под формата на коментари като " тъпата ябълка има 2 ядра а суперския самсунг, LG, леново и компания имал примерно 4 или 8, и поради това тои бил по добрия". НЕ Е ИСТИНА КОЛКО НЕ ЗНАЕТЕ!Вашите *** и СКЪПИ съответно Пръчки имат нужда от 4 или 8 ядра за да могат изобщо да работят със скороста със която р
19
0
 
0
 
! Отговори
martony преди 9 години
До stilgarМойче, 5 кадъра ги правя на ръка без софтуер. Старата петичка може да снима с 300fpm in Ultra HD 3264 x 2448, да не говорим за 6+. Потърси за "50 pictures in 10 seconds"
18
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Пестете за Голф 3 и не ме учете, какво да правя с моите 1200лв.Леново е супер...ще ви подхожда на Гоуфа ;)
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До stillgarДа от стар андроидски може би, но в моя случай от старо BB не стана.Iphone 6 Може да прави по 120 снимки в мин.
16
1
 
1
 
! Отговори
stilgar преди 9 години
Цифровите огледално-рефлексни фотокамери от висок клас снимат серия от снимки с максимална скорост от порядъка на 7-8 до 10-12 кадъра в секунда... Имам 2 такива.Така че това за 30-те кадъра в секунда на айфона просто ще ме съсипе... от смях.
15
1
 
0
 
! Отговори
stillgar преди 9 години
Предпочитам Самсунг.Импортирането на всички контакти от стар андроидски смартфон в нов става за секунди през гугъл.Miracast се поддържа напълно чрез приложението EZCast.
14
1
 
1
 
! Отговори
да бе преди 9 години
До martonyпо-голяма глупост от това не бях чувал до сега.
13
2
 
1
 
! Отговори
martony преди 9 години
Друг съществен момент е снимането на серия от снимки. При Iphone може да заснемете около 30 снимки за една секунда, докато с Андроид и Леново една снимка става за около 3-4 секунди.
12
1
 
0
 
! Отговори
martony преди 9 години
До 6.Понеже съм се сблъсквал с този модел Lenovo, то той не предлага импортиране в телефонния си указател едновременно на повече от 1 контакт. Така ако имаш стар смартфон и решиш да си прехвърлиш контактите на Леновото, става само един по един. В същото време при Епъл импортирането става автоматично, без да се усетиш, през windows contact и оставаш приятно изненадан.Другото е че Леново не предлагат Miracast изобщо, докато Iphone има airplay при това от 3 години.
11
3
 
2
 
! Отговори
Martony преди 9 години
До 6.Колега 4-тири ядреният ти Леново за 200 лв е 4-тири по-бавен с този умрелия Андроид, отколкото 2 ядрения Iphone с ИОС.
10
2
 
5
 
! Отговори
идея преди 9 години
Стив Джобс умря и тези ще унищужат труда на живота му като оеднаквят iPhone с другите модели! ***!!
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато преди време производителите се стремяха да правят телефоните малки и компактни, за да се събират лесно в джоба, сега ги обхвана някаква грандомания. Скоро ще ти трябва чанта за лаптоп, за да си носиш телефона...
8
8
 
2
 
! Отговори
LethianDream преди 9 години
7, да ти се изпикая на андроидското леново, поне дай нормален андроид телефон като Самсунг, за да има реална съпоставка с ай-шита.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ябълка, ти и парния чук ще изкараш по-умен от човека, понее прави неща които човек не може :)))
6
7
 
20
 
! Отговори
7 преди 9 години
Четириядрен Леново за 200 лева или двуядрен И-шит за 1200. Изборът е ваш
5
4
 
7
 
! Отговори
Ябълка преди 9 години
До SeoKungFuНикой не нарича телефоните смарт, защото са тъч. "Умни" са, щото вършат неща, които ни аз, ни ти можем без значение многомилярдната ни невронна мрежа и години еволюция :) Пък тъч технологията хич не е по-малко умна :)
4
4
 
13
 
! Отговори
SeoKungFu преди 9 години
Неизвестно колко безчет милиарда години еволюция, неизвестно колко безчет милиарда неврона в неизчислимо сложни и многоизмерни връзки, и накрая мазането с пръст по екран се нарича "умно"...
3
14
 
16
 
! Отговори
Пропуск преди 9 години
Епъл пропусна да забележи...Пропусна да забележи или предпочете да игнорира? С тази маркетингова стратегия да предлагаш в пъти надценени продукти на банда зомбирани сектанти, на които и ла*но с логото на отхапаната ябълка да предложиш на цена от 1200 долара ще се избият да го купят... Спокойно, инвазията на китайските качествени и евтини марки тепърва започва.
2
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво ме интеренсуват тез ционисти и американци има Lenovo и Samsung , Sony.. Които са същото ниво..