Instagram сам ще преценява кое ни е интересно

Признават, че в началото няма да се приеме добре
16 мар 2016 12:52,
6
Instagram сам ще преценява кое ни е интересно
Снимка: архив, Reuters

Съвсем скоро Instagram ще се промени значително. Разработчиците обещават "стената" ни в Instagram да изглежда различно. Това означава, че снимките и клиповете ще бъдат подредени по начина, по който Instagram смята, че ще ни е най-интересен.

Защо? Според притежавания от Facebook сайт потребителите не виждат 70% от това, за което са се абонирали. След като все повече и повече хора се присъединяват към услугата, все повече неща потребителите ще пропускат.

Поставяйки по-интересните снимки и видео първи, от Instagram смятат, че потребителите ще имат по-голям шанс да видят съдържанието, което те смятат за интересно за нас.

Подредбата ще зависи от това колко често общуваме с потребителя, който споделя съдържание.

От Instagram признават, че първоначално промяната няма да се приеме добре, но гарантират, че сайтът няма да скрие нищо от потребителите си. "Всичко ще е там, само в различен ред", казват от Instagram.

"Ако любимата ви група е качила видео от снощния концерт, то ще ви чака най-отгоре на сутринта, независимо колко от акаунтите, които следите, са качили ново съдържание след това. А когато най-добрият ви приятел качи снимки на новото си кученце, няма да го пропуснете", съобщават от Instagram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
dp преди 8 години
А бе все още има flickr за снимки, май никой друг не архивира оригиналното съдържаниебез да го размазва.И те току променят неща но засега са поносими, инстаграм не съм ги пробвал но и непланирам, мърлява работа ми се виждат от малкото препратки натам, които съмвиждал.
2
0
 
4
 
! Отговори
st.anger преди 8 години
нелепо е някакъв си сайт да ти казва какво ти е интересно. изобщо, супер досадно е *** и пульо да те таргетират и анализират непрекъснато. за твое добро , разбира се.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време се виждахме с приятели да споделяме преживявания, а сега всеки споделя в нета без да се съобразява, че на никого не са му интересни неговите публикации. Стадо голямо-мозък малко.

Спонсорирани публикации