Ново 20: Слънцето е кухо, а вътре – пълно с извънземни

Уфолозите намериха новото "доказателство" по снимки на НАСА
18 мар 2016 14:22,
116
Ново 20: Слънцето е кухо, а вътре – пълно с извънземни
Снимка: НАСА

Като цяло учените твърдят, че Слънцето се състои от водород, магнезий и други елементи, но уфолог твърди, че е направил откритие, което доказва нещо съвсем различно.

Той твърди, че на снимка на Слънцето, направена от НАСА, се вижда огромна врата, позволяваща на "кораби майки" да влизат и излизат. Теорията му гласи, че нашето Слънце всъщност е кухо, а вътре има цивилизация на милиони години.

Уфолог и блогър, нарекъл се TheWatcher252, забелязал масивна, странна аномалия, минаваща през Слънцето, в снимка, направена на 14 март тази година. След това откритието намира място в елитния в сферата сайт UFO Daily.

"Гигантски врати се отвориха в Слънцето тази седмица. Беше малко, но достатъчно, за да се види огромната пукнатива в Слънцето, зад която се крие бяла светлина", пише в сайта.

"Отворът е достатъчно голям, за да може корабите спокойно да влизат или излизат", пишат уфолози.

"Събитието" дава отговори на много конспиратори, които твърдят, че Слънцето си е напълно обитаемо. Според тях също така то е младо, хладно и ще се свие съвсем скоро, защото е кухо.

Джефри Волински, един от теоретиците на това схващане, твърди, че Слънцето дори няма ядро. "Това са леки структури", чиито гравитационни сили скоро ще се изчерпят, твърди той.

Много поколения уфолози твърдяха, че Слънцето всъщност е изкуствена структура, пламтящ камуфлаж, който крие нещо. "Тази снимка е толкова рядка, че теорията се потвърждава", пишат уфолози.

Според конспираторите процепът на Слънцето е люк, а не просто драскотина върху звездат, както обясняват от НАСА. Някои уфолози пък твърдят, че става въпрос просто за огромно НЛО, а не за люк върху звездата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: слънцеНЛОуфолози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
10
 
35
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Може пък да е транспортен тунел през времепространството! Според Анщайн всеки масивен обект притежава силна гравитация, която изкривява времепространството. Възможно е именно в близост до такива масивни обекти, енергията нужна за формиране на такъв транспортен тунел през времепространството да е по-малка и извънземните именно така да пътуват до нашата слънчева система. Това според мен, е по правдоподобна хипотеза отколкото тази за кухото Слънце, не мислите ли?
29
10
 
34
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Наистина, като се позагледа човек колко прав бял лъч излиза от процепа, може да се позамисли над твърдението дали това е естествен феномен. Не пише в статията, колко време е продължил феноменът.
28
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Куха е нечия кратуна и всички необразовани и ограничене елементи, коит ой се връзват. Все пак, благодарим за анекдотите, които старателно издирвате и публикувате. А Астроуоу...зите какво мислят, а?
27
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 26Изпревариха ти мисълта. Тиквата оня ден взе 5 милиарда пак.
26
8
 
34
 
! Отговори
чоека преди 8 години
Извода от статията е: Първо значи извънземните са си били тука и незнайно как ние сме се появили на нашата планета. Извод: НИЕ СМЕ ИЗВЪНЗЕМНИ
25
9
 
43
 
! Отговори
Богнострокулум преди 8 години
Това обяснява как севернокорейците са кацнали на слънцето! :-)
24
9
 
45
 
! Отговори
яснооо преди 8 години
Щом ни пробутват глупости значи ще вдигат някои цени или ще вземат заем или някое друго прецакване.
23
8
 
44
 
! Отговори
Сър Стенли Ройс преди 8 години
Цялото Слънце, вътрИ, сухо!!!
22
8
 
46
 
! Отговори
Кораба майка преди 8 години
Земляни! Предайте се без бой! Инак ще изгасим слънцето. Така да знаете. ;))))
21
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
:) :) :)
20
9
 
37
 
! Отговори
Брадвата преди 8 години
то това е ясно още от "Сага за седемте слънца" на Кевин Андерсън.. и в Юпитер живеят пък другите извънземни, изобщо само дето не сме ги видели още наживо
19
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе нещо е кухо, ама не е слънцето
18
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както казваше на журналистите великият Иван Славков- "Не ме занимавайте с глупости, бе!"
17
8
 
48
 
! Отговори
ист преди 8 години
Не е врата, а се е спукало.
16
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз на 5 ракии смятам че Черно море ми е до колене.
15
13
 
42
 
! Отговори
Учил преди 1989г преди 8 години
Не всички уфолози са луди но Всички луди са уфолози!!! Само да кажа нещо без да съм учен... Слънцето е толкова плътно че една парче от него би тежало млн тона!!! Ако беше кухо термоядрена реакция не би могла да се образува... Нужна е огромна плътност за да слеят едно тежко ядро(водород) с едно леко(хелий).... Руснаците Андрей Сахаров и Игорь Там го осъществиха Казва се ТОКАМАК(тороидална камера със стабилизирано магнитно поле) магнитно поле задържа плазмата от деутерий и тритерий....
14
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 13 Луна е пълна с шизофрения.
13
8
 
53
 
! Отговори
:D преди 8 години
Тия са слънчасали :D
12
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато в света се появят много проблеми и се дава гластност на всякакви възможни теории и хипотези, с цел да се отвлича вниманието. Явно циркаджиите дето ги слагат ръководители на разни институции и държави не успяват да правят голямо шоу и се намесват и други фактори.
11
8
 
49
 
! Отговори
Жена преди 8 години
И аз съм учен. Да ви кажа ли с какво е пълна Луната?