Умният часовник на Nike и Apple идва до дни

Спортният модел ще се предлага в два варианта, струва до $400
17 окт 2016 11:07, Бойчо Попов
2
Умният часовник на Nike и Apple идва до дни
снимка: Ройтерс

Aко все още не сте се сдобили с някой от умните часовници на Apple от Apple Watch Series 2, тъй като чакате новия модел Nike+, ще трябва да запазите търпение само още няколко дни, пише Engadget. 

Технологичният гигант обнови информацията на уебсайта си, от която става ясно, че Apple Watch Nike+ ще се появи на пазара на 28 октомври – точно навреме, за да изпълни обещанието на компанията за премиера в края на месеца.

Часовникът се предлага в 38-милиметров и 42-милиметров вариант, като цената на първия е 365 долара, а на втория – 399 долара, колкото са стандартните цени на часовниците от Series 2.

Както стана ясно още през септември, Nike+ ще привлича преди всичко със софтуера си. Устройството е спортен модел и е насочено предимно към следенето на физическите показатели на спортуващите.

Умният часовник разполага с GPS и е водоустойчив. Както става ясно и от името му, той е дело на партньорството на Apple с производителя на спортни стоки Nike.

Потребителите могат да изберат между четири различни цветови варианта, смесващи черно, сиво, сребристо и жълто на самата каишка. Всички модели са със стандартен алуминиев корпус. 

Още подобни новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Nikeappleценичасовник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
ром-клошар преди 7 години
А аз имам един приятел в Австралия който спечели часовник от зрънчо
1
0
 
6
 
! Отговори
Херцог Трън преди 7 години
Куку-ригууууууу

Спонсорирани публикации